olavip- gratuluję ząbka, u nas jest podobnie jak jeden się pojawi to za chwile drugi po przeciwnej stronie
emalia- jak badanie?? współczuję ze tak źle znosisz jak jestes sama, ja teraz samotna matka to bym chyba oszalała, na sczęście spokojna jestem.
agast- ciesze się ze pomomo pewnych niedociągnięć hotelowych i nie tylko wyjazd udany

) podziwiam Cię, ze odważyłaś sie z dzieciaczkami wyjechać tak daleko

)
milusia- dzielny Szymonek i Kubuś, że śmigają bez pieluszki, gratuluję Tobie i chłopcom!
mamakubulki- co za ksiądz zapominalski hehe

msza po łacinie to gdzie był ten chrzest??
nadika- ciesze się ze wyjazd udany

))
milka- biedny nosek Eryczka, widzę ze taki sam miłośnik wody (nie ważne jaka jej temperatura) jak mój Łukasz
lena- ja miałam suuper wieczór panieński, a kiedy ty organizujesz??
kasiek- udanej pogody w Mielnie i ciesze się ze Damianek daje Wam odpocząć, mówiłam że to mały podróżnik i trzeba z nik jeździć, potrzebuje wielu wrażeń a nie siedzenie w domu hihih
agast- niewiarygodne, co za kretynka z tej okulistki, wierzyć sie nie chce!!!
kajdusiu- odpoczełaś dzisiaj troszeczkę??
agi- agi wiem ze nie miałaś nic złego na myśli, tylko tak dziwinie się poczułam jak napisłaś w tyle a moj Łuki starszy, ale wiem ze na forum różnie można różne wypowiedzi idczytać. Ciekawe czy Łukasz i Polusia beda mieli kiedyś okazje się poznać:-)
liza - cieszę się ze miki już rzadziej się budzi, zobaczysz ze niedługo bedziecie słodko przesypiać całe noce, tego Wam życzę!! i zdrówka dal małego!
olafasola- życzę pieknej pogody na wyjeździe, Łuki też męczy wszystkich zeby go prowadzać, od 3 dni za jedną raczkę więc już nieco łatwiej
nadika- śliczny Natanek, ale mu było dobrze

)
lena- Gajusia wygladała jak mała dama pięknie i torty jakie fajne

a różaniec wybrała bo pewnie ma niezłe poczucie humoru

)taki zarcik hehe
perfecta- to straszne że ktoś Ci sprawia tyle przykrości, nie zasługujesz na to!! przytulam mocno!!ciesze się że na kursie tak dobrze Ci idzie i nie dziwi mnie to wiedziałam ze tak będzie!!napewno kurs ukończysz z wyróżnieniem!
lencja- Ty aktywna kobietko, super że Kornelka taka dzielna w podróży

) ale Wam supoer i zaraz kolejny wyjazd ach, jak zazdroszczę ja mam wakacje do bani nigdzie nie pojadę w tym roku

(((
kajdusia- ja tak zawsze na spacer wychodze że mieszkanie jak po tajfunie, nie wiem jak ja to robię ale straszna bałaganiara ze mnie, oj, aż wstyd a potem trzeba te wszystkie graty poukładać,trzeba było do Dziwnowa przyjechac tu spokojne miasteczko i fajna żyrafka tu mieszka z małym fajnym synkiem:

a Piotruś zadowolony z pobytu u babci?? stesknił sie pewnie coooo??
nadika- to samo powiem trzeba było do Dziwnowa przyjechać, zapraszałam, tu taka fajna zyrafka z synkiem mieszkają, naprawdę taka sympatyczna z żyrafiątkiem

))) pochwal się kolorkiem jak zrobisz!!
milusia- spróbuj fenistil w kropelkach
agi - ło jejku jaki piękny new image Polusi, ależ ona już dorosła

))) wyściskaj ja ode mnie i buziak od Łukaszka
koriander- suuuper Lilunia kochane dziecko

)) zazdroszczę a rybki fantastyczne, słyszałam kiedyś o tym hehe, ciesze się że wypoczęliście i jesteście zadowoleni
konniczynka- nie daj się mężowi, co to ma znaczyć !!!
dorotkade- mój zrobił dopiero dwa kroczki i nawet nie wiedział ze idzie hehe, też nadal raczkuje ale od czegoś trzeba zacząć
zdec- ty się masz z tymi telefonami hihi, tunezja, brzmi super!
milka- gratuluje ząbka, u nas jakiś chyba przestój, chociaż co ja pisze nawet nie mam jak zobaczyć bo Łuki się broni więc może coś się wydostało z dziąsełek

)
hehe to samo pomyślałam o ciąży u zdec ale już nie chciałam jej załamywać heh
kto ze mną redsika obali

))) ale mam pyszne śledziki mniaaaam