reklama

Czerwiec 2010

Agast Olaf zostaje w przedszkolu w zerowce podobnie jak prawie cala jego grupa chyba sie nasze panstwo przel;iczylo za rok beda mieli szturm na szkole

Zyrafka chyba musisz czesciej narzekac na Lukaszka

Agi jaka ksiezniczka

Nadinka natan wyglda na 2 latka!!

Lena piekny tort

Perfekta przytulam co z ta przeprowadzka

Zdec jestes moze w ciazy ??:))

Koriander witaj w polsce :)

A my mamy dzis nastepnego zeba cos wychodza jak grzyby po deszczu :))

reklama
olavip- gratuluję ząbka, u nas jest podobnie jak jeden się pojawi to za chwile drugi po przeciwnej stronie

emalia- jak badanie?? współczuję ze tak źle znosisz jak jestes sama, ja teraz samotna matka to bym chyba oszalała, na sczęście spokojna jestem.

agast- ciesze się ze pomomo pewnych niedociągnięć hotelowych i nie tylko wyjazd udany:)) podziwiam Cię, ze odważyłaś sie z dzieciaczkami wyjechać tak daleko:))

milusia- dzielny Szymonek i Kubuś, że śmigają bez pieluszki, gratuluję Tobie i chłopcom!

mamakubulki- co za ksiądz zapominalski hehe:-D:-Dmsza po łacinie to gdzie był ten chrzest??

nadika- ciesze się ze wyjazd udany:)))

milka- biedny nosek Eryczka, widzę ze taki sam miłośnik wody (nie ważne jaka jej temperatura) jak mój Łukasz

lena- ja miałam suuper wieczór panieński, a kiedy ty organizujesz??

kasiek- udanej pogody w Mielnie i ciesze się ze Damianek daje Wam odpocząć, mówiłam że to mały podróżnik i trzeba z nik jeździć, potrzebuje wielu wrażeń a nie siedzenie w domu hihih

agast- niewiarygodne, co za kretynka z tej okulistki, wierzyć sie nie chce!!!

kajdusiu- odpoczełaś dzisiaj troszeczkę??

agi- agi wiem ze nie miałaś nic złego na myśli, tylko tak dziwinie się poczułam jak napisłaś w tyle a moj Łuki starszy, ale wiem ze na forum różnie można różne wypowiedzi idczytać. Ciekawe czy Łukasz i Polusia beda mieli kiedyś okazje się poznać:-)

liza - cieszę się ze miki już rzadziej się budzi, zobaczysz ze niedługo bedziecie słodko przesypiać całe noce, tego Wam życzę!! i zdrówka dal małego!

olafasola- życzę pieknej pogody na wyjeździe, Łuki też męczy wszystkich zeby go prowadzać, od 3 dni za jedną raczkę więc już nieco łatwiej :)

nadika- śliczny Natanek, ale mu było dobrze:))

lena- Gajusia wygladała jak mała dama pięknie i torty jakie fajne:) a różaniec wybrała bo pewnie ma niezłe poczucie humoru:))taki zarcik hehe

perfecta- to straszne że ktoś Ci sprawia tyle przykrości, nie zasługujesz na to!! przytulam mocno!!ciesze się że na kursie tak dobrze Ci idzie i nie dziwi mnie to wiedziałam ze tak będzie!!napewno kurs ukończysz z wyróżnieniem!

lencja- Ty aktywna kobietko, super że Kornelka taka dzielna w podróży:)) ale Wam supoer i zaraz kolejny wyjazd ach, jak zazdroszczę ja mam wakacje do bani nigdzie nie pojadę w tym roku :((((

kajdusia- ja tak zawsze na spacer wychodze że mieszkanie jak po tajfunie, nie wiem jak ja to robię ale straszna bałaganiara ze mnie, oj, aż wstyd a potem trzeba te wszystkie graty poukładać,trzeba było do Dziwnowa przyjechac tu spokojne miasteczko i fajna żyrafka tu mieszka z małym fajnym synkiem::-D a Piotruś zadowolony z pobytu u babci?? stesknił sie pewnie coooo??

nadika- to samo powiem trzeba było do Dziwnowa przyjechać, zapraszałam, tu taka fajna zyrafka z synkiem mieszkają, naprawdę taka sympatyczna z żyrafiątkiem:)))) pochwal się kolorkiem jak zrobisz!!

milusia- spróbuj fenistil w kropelkach

agi - ło jejku jaki piękny new image Polusi, ależ ona już dorosła:)))) wyściskaj ja ode mnie i buziak od Łukaszka

koriander- suuuper Lilunia kochane dziecko:))) zazdroszczę a rybki fantastyczne, słyszałam kiedyś o tym hehe, ciesze się że wypoczęliście i jesteście zadowoleni

konniczynka- nie daj się mężowi, co to ma znaczyć !!!:-D

dorotkade- mój zrobił dopiero dwa kroczki i nawet nie wiedział ze idzie hehe, też nadal raczkuje ale od czegoś trzeba zacząć

zdec- ty się masz z tymi telefonami hihi, tunezja, brzmi super!

milka- gratuluje ząbka, u nas jakiś chyba przestój, chociaż co ja pisze nawet nie mam jak zobaczyć bo Łuki się broni więc może coś się wydostało z dziąsełek :))
hehe to samo pomyślałam o ciąży u zdec ale już nie chciałam jej załamywać heh

kto ze mną redsika obali:)))) ale mam pyszne śledziki mniaaaam

Ostatnia edycja:
Wlasnie przejrzalam sobie zdjecia czerwcowych mamus i dzieciaczkow i jestem w szoku jakie mamusie sa seksi!!!! Wow!!! Kochane normalnie brak slow, czy to przypadek bo jak to mozliwe zeby taka kumulacja na jednym forum takich babeczek byla :-):-)
I teraz bede mieszac ogolny z zamknietym bo nie wiem co gdzie przeczytalam

milusia boski avatar :-):-) Jeszcze raz podziwiam chlopakow za suche majteczki :tak:

Kajdusia witaj w domku, jak tam odgrzybianie domku? :-p

Lencja, mimi widze ze sie swietnie spotkanie udalo, mimi milo cie zobaczyc chyba po raz pierwszy :-) jestes niesmiala czy przegapilam wczesniejsze zdjecia? Niesamowite jak dorosle wyglada Zuza z tymi wloskami! Lencja a czy Nelci troszke przycielas wloski? Gratuluje tak wspanialej podrozniczki, wiem co czujesz, zwlaszcza jesli jako rodzice kochacie jezdzic tak jak my :-D:tak:

Perfecta miszczu nasz :-D Zdolniacha i juz! A co do problemow i smutasow , to przytulam mocno, oby sobie poszly szybko precz :-(

Lena super kiecka na komunii Oli, czy to ta co zamawialas ostatnio? niezla Gaja w kapeluszu moze smialo na Wimbledon ruszac :-) A twoj maz tez na diecie bo chyba troche schudl??

zdec super ze spacerek udany, szkoda telefonu :-( moze sie uda wysuszyc na slonku?:cool2: Na pewno sobie odpoczniecie w Tunezji tam zawsze dobra pogoda :tak:

Milka dzieki kochana jestes ale w 3 godziny to nawet ja bym nie dala rady do Pl dojechac :-):-)

agast boskie zdjecia z wakacji, ale z ciebie laska!! Zwlaszcza w VS :-D:-D No i corki miod malina :-D

gosiu czy zaczelas od poniedzialku "niepieczenie"? :-D:-D

i sobie popisalam, druga pobudka :sorry2::sorry2:

u mnie też już były 2 pobudki i wydaje mi się że ma na to wpływ też mój nastrój mam mega wk......a i tym razem nie na mojego K.
dzisiaj dowiedziałam się że dosłownie mi pod samym nosem stawiają jakąś wieżę odwiertową do gazów łupkowych nie informując o tym właścicieli posesji choćby najbliżej położonych a wieża jest jakieś 200 300 m.od mojego domu

u mnie też już były 2 pobudki i wydaje mi się że ma na to wpływ też mój nastrój mam mega wk......a i tym razem nie na mojego K.
dzisiaj dowiedziałam się że dosłownie mi pod samym nosem stawiają jakąś wieżę odwiertową do gazów łupkowych nie informując o tym właścicieli posesji choćby najbliżej położonych a wieża jest jakieś 200 300 m.od mojego domu

to fatalnie,współczuję! A jak Młody, spokojniejszy czy tak samo z marudzeniem?

a czy ta decyzja jest juz podjeta? bo jesli taka mala odleglosc to powinni chyba przedstawic najpierw projekty itp, nie wiem jak glosno pracuje taka wieza ale na pewno jesli bedzie miala wplyw na jakosc waszego zycia to mozna wejsc na droge prawnicza!

zyrafka młody trochę spokojniejszy mam nadzieję że będzie już tylko lepiej a nie gorzej
koriander sęk w tym że ona już stoi postawili ją w 1 dzień do tej pory słyszałam że w tym miejscu ma być stacja cpn a dzisiaj proszę stoi sobie wieża wydobywcza niestety nic aktualnego w necie na ten temat nie mogę znależć z tego co znalazłam to niby mieli zmienić coś w prawie aby móc wybobywać w polsce cos takiego i to wcale nie są sare wiedomości więc nie wiem na jakiej podstawie to się buduje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry