reklama

Czerwiec 2010

Dziewczynki JESTEŚCIE NAJKOCHAŃSZE NA ŚWIECIE!!! Jak czytam to wszystko to se chlipie ze wzruszenia że takie fajoskie jesteście! Dziękuję Wam serdecznie za podtrzymanie na duchu i miłe słowa!!!! Naprawde nie wiecie ile to dla mnie znaczy....!!!! Humor niestety dalej mam taki "se" Z moim najkochańszym mężusiem już jest ok! na szczęście!
Nie mam siły odpisywac dzisiaj ale obiecuję że Was nadrobię jutro przy pierwszej drzemce Jasieńka !
Dobranoc!

Edit: EMALIJA EMALIJA EMALIO EMALJUNIUNIU , EMALIUSINIUNIUSIU? - Pisać mi tu szybko jak po U ES GIE? Ino chyżo !

Ostatnia edycja:
reklama
jestem kochanieńkie :)
Uśpiłam Jasia i wzięłam się ze starym za robote na dworze.

Zyraffka- najserdeczniejsze gratki dla łukaszka. Super, bardzo się ciesze :)
Agast, Lenka- przepiękne zdjęcia !!!
Milusia- bardzo ładny avatarek :)
Kajdusiu- witaj w domku. jak tam porządki?
Gosiu i Lenko- dziękuję Wam za życzonka dla Jasia :*
Perciu- zdolniacho ty nasza, bardzo się cieszę ,żę jesteś w żywiole i dobrze Ci idzie, oby tak dalej mordeczko

A co na USG? No wyszło ,że mam dyskopatie w odcinku szyjnym. Muszę iśc do ogólnej spytac co dalej, bo nie wiem czy nie musze rezonansu zrobic ,żeby sprawdzic jak bardzo zaawansowana jest ta choroba. Generalnie od samej wiedzy ,że to mam zawroty mi nie przeszły. Wrrr.... dalej będę latała po lekarzach...

Ostatnia edycja:
emalia ino chyżo do lekarza choć to i tak niewiele da pewnie jakaś rehabilitacja i zakaz dżwigania ale jak tunie dżwidać jak małe dziecko?a to moje monstrum za oknem brrrrrrrrrrrrrr

Załączniki

• Obraz 002 [iPod Photo].jpg
    Obraz 002 [iPod Photo].jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
ojej załapałam się na podium?:) dzień dobry

My dziś po ciężkiej nocce, dopiero po 2 w nocy Nela na dobre zasnęła, jak zawsze wszystko na zęby zwalam a tych jak nie było tak nie ma, już 2 miesiące temu byłam przekonana, że jej górne jedynki wychodzą a tu wiąż nic...
Idę poczytać co wczoraj naprodukowałyście...

Która chętna na wypicie wspólnej kawki ?

Ostatnia edycja:
hej:) pospalismy do 7:30
lencja-ja napije sie herbatki ale ty pewnie juz wypiłas, zadałam Ci pytanie na wątku wózkowym

emalia- nia znam sie na twoim schorzeniu ale nieciekawie brzmi, mam nadzieje ze da sie to cofnac

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry