Lencja
:)
izia - ojej co oni Tobie "pod nosem" postawili? Szok! Najgorsze jest to, że nie wiecie za wiele co kto i na jak długo tam będzie robił... Poszperajcie w przepisach czy to aby na pewno zgodnie z prawem!
zyrraffka - Zapraszam do towarzystwa i z herbatką
Już Ci odpowiedziałam na wątku wózkowym i raz jeszcze do Perfecty odsyłam
Co do wyjazdów to ja zawsze uwielbiałam być w ruchu i ciesze się, że teraz już możemy sobie na wypady z Nelą pozwolić
Gratki dla Łukaszka za pierwsze kroki
pewnie znając życie to najpóźniej zacznie chodzić Nela i jej mentalny braciszek Kamilek (Anecznik) - czy poza tą dwójką, któryś maluch też jeszcze nie chodzi?
Koriander - bardzo cieszy mnie to, że Nela lubi podróżować i dzielnie te podróże znosi. Spostrzegawcza jesteś, rzeczywiście Nelcia ma krótsze włoski, może ciut za krótkie ale co tam odrosną
A już jej mocno w oczka wchodziły więc trzeba było ciachnąć. Gratuluję udanego wyjazdu, fajne te rybki - kiedyś na gruponie się na taką ofertę natknęłam ale nie miałam okazji wypróbować
o i super, że Lilcia się tak do wody garnie, u nas niestety woda chyba budzi lęk co trochę mnei martwi, no ale zobaczymy jak będzie dalej.
Dorotka - to udanej imprezki i w ogóle pobytu w Toruniu, jak w nawale zajęć i spotkań znajdziesz czas na spotkanie to daj znać, my jesteśmy teraz na miejscu
Zdec - nieźle z tym telefonem...Az taki był brudny, że chciałąś go od razu ze szklankami myć?
Nadika - super zdjątka! Ale przystojniak z Natanka
eagle - może i w lato jakaś czerwcówka zawita do Krakowa, to i Ty będziesz miała okazję na spotkanie
Agi - śliczna nowa fryzurka Polci! No i super zdjęcia z urodzinek!
Gosiagro -
no taka podróżniczka to skarb
najwyraźniej lubi jeździć autem bo wczoraj z radością wsiadała znowu do fotelika 
Kajdusia - Poproszę jakiś koncert tu na miejscu! A pogoda to sobe z nami płata figle w tym roku, mówiąc delikatnie.. Co do Łeby to ja mam podobne odczucia... Byliśmy tam ostatnio 4 lata temu na jedną noc i ciężko nam było znaleźć nocleg na polu namiotowym... W końcu się udało tylko dlatego, że na jedną noc i mieliśmy małe auto - maskara! A byliśmy wtedy na dwudniowym wypadzie po ślubie
Właśnie.. za 2 dni mamy rocznice ślubu muszę coś na ten dzień wymyślić, a póki co weny nie mam nic a nic... Macie jakieś pomysły jak uczcić rocznicę?
edit: Koriander: Mrożona kawka nie jest zła
zyrraffka - Zapraszam do towarzystwa i z herbatką
Koriander - bardzo cieszy mnie to, że Nela lubi podróżować i dzielnie te podróże znosi. Spostrzegawcza jesteś, rzeczywiście Nelcia ma krótsze włoski, może ciut za krótkie ale co tam odrosną
Dorotka - to udanej imprezki i w ogóle pobytu w Toruniu, jak w nawale zajęć i spotkań znajdziesz czas na spotkanie to daj znać, my jesteśmy teraz na miejscu
Zdec - nieźle z tym telefonem...Az taki był brudny, że chciałąś go od razu ze szklankami myć?
Nadika - super zdjątka! Ale przystojniak z Natanka
eagle - może i w lato jakaś czerwcówka zawita do Krakowa, to i Ty będziesz miała okazję na spotkanie
Agi - śliczna nowa fryzurka Polci! No i super zdjęcia z urodzinek!
Gosiagro -
Kajdusia - Poproszę jakiś koncert tu na miejscu! A pogoda to sobe z nami płata figle w tym roku, mówiąc delikatnie.. Co do Łeby to ja mam podobne odczucia... Byliśmy tam ostatnio 4 lata temu na jedną noc i ciężko nam było znaleźć nocleg na polu namiotowym... W końcu się udało tylko dlatego, że na jedną noc i mieliśmy małe auto - maskara! A byliśmy wtedy na dwudniowym wypadzie po ślubie
Właśnie.. za 2 dni mamy rocznice ślubu muszę coś na ten dzień wymyślić, a póki co weny nie mam nic a nic... Macie jakieś pomysły jak uczcić rocznicę?
edit: Koriander: Mrożona kawka nie jest zła