reklama

Czerwiec 2010

izia - ojej co oni Tobie "pod nosem" postawili? Szok! Najgorsze jest to, że nie wiecie za wiele co kto i na jak długo tam będzie robił... Poszperajcie w przepisach czy to aby na pewno zgodnie z prawem!
zyrraffka - Zapraszam do towarzystwa i z herbatką:)Już Ci odpowiedziałam na wątku wózkowym i raz jeszcze do Perfecty odsyłam :) Co do wyjazdów to ja zawsze uwielbiałam być w ruchu i ciesze się, że teraz już możemy sobie na wypady z Nelą pozwolić:)Gratki dla Łukaszka za pierwsze kroki :) pewnie znając życie to najpóźniej zacznie chodzić Nela i jej mentalny braciszek Kamilek (Anecznik) - czy poza tą dwójką, któryś maluch też jeszcze nie chodzi?
Koriander - bardzo cieszy mnie to, że Nela lubi podróżować i dzielnie te podróże znosi. Spostrzegawcza jesteś, rzeczywiście Nelcia ma krótsze włoski, może ciut za krótkie ale co tam odrosną :) A już jej mocno w oczka wchodziły więc trzeba było ciachnąć. Gratuluję udanego wyjazdu, fajne te rybki - kiedyś na gruponie się na taką ofertę natknęłam ale nie miałam okazji wypróbować:) o i super, że Lilcia się tak do wody garnie, u nas niestety woda chyba budzi lęk co trochę mnei martwi, no ale zobaczymy jak będzie dalej.
Dorotka - to udanej imprezki i w ogóle pobytu w Toruniu, jak w nawale zajęć i spotkań znajdziesz czas na spotkanie to daj znać, my jesteśmy teraz na miejscu
Zdec - nieźle z tym telefonem...Az taki był brudny, że chciałąś go od razu ze szklankami myć?
Nadika - super zdjątka! Ale przystojniak z Natanka :)
eagle - może i w lato jakaś czerwcówka zawita do Krakowa, to i Ty będziesz miała okazję na spotkanie;)
Agi - śliczna nowa fryzurka Polci! No i super zdjęcia z urodzinek!
Gosiagro - :) no taka podróżniczka to skarb :) najwyraźniej lubi jeździć autem bo wczoraj z radością wsiadała znowu do fotelika :)
Kajdusia - Poproszę jakiś koncert tu na miejscu! A pogoda to sobe z nami płata figle w tym roku, mówiąc delikatnie.. Co do Łeby to ja mam podobne odczucia... Byliśmy tam ostatnio 4 lata temu na jedną noc i ciężko nam było znaleźć nocleg na polu namiotowym... W końcu się udało tylko dlatego, że na jedną noc i mieliśmy małe auto - maskara! A byliśmy wtedy na dwudniowym wypadzie po ślubie :)
Właśnie.. za 2 dni mamy rocznice ślubu muszę coś na ten dzień wymyślić, a póki co weny nie mam nic a nic... Macie jakieś pomysły jak uczcić rocznicę?

edit: Koriander: Mrożona kawka nie jest zła :)

reklama
maz juz pieni mleczko :-)

Lencja a Nelcia z tego co pamietam juz sie podciaga do stania prawda? To wazny etap, na pewno wkrotce zacznie stawiac kroczki przy meblach. U nas swego czasu bardzo przydal sie drewniany kojec ze szczebelkami w ktorym sie bawila za dnia, wlasnie na tych szczebelkach zaczela sie podnosic, a potem w lozeczku a potem to juz przy wszystkim :tak:

ola trzymam kciuki!

Perfecta jak samopoczucie?

edit Lencja my rocznice (bo to dopiero 9) uczcilismy pyszna kolacja w prawdziwej wloskiej knajpce (jak z Zakochanego Kundla :-p:-p hehe Perfecta) i w sumie to spa z poslizgiem tez bylo w ramach rocznicy. A ktore gody swietujecie?

Ostatnia edycja:
Koriander - my to młodzi rocznicowo jesteśmy, to będzie nasza 4 :) A co do Neli to ona staje już sprawnie przy wszystkim i chodzi przy wszystkim przy czym się da, najlepiej to jej w łóżeczku wychodzi i przy stoliku edukacyjnym, albo za rączki - co bardzo lubi :)
Ola - trzymam kciuki, co to za szczepienie?
zyrraffka - to masz kilka dni więcej na wymyślanie.
A co do spania to u mnie Nela obudziła się ok 7 dostała mleczko i śpi :) Pewnie noc odsypia!

Bry dzien.

U nas noc znów taka jak treba miki zasnoł kolo 20, i wstal na mlesio o 24:45 i spalismy potem (Miki u siebie oczywiscie! ) do 6:45:-) niech juz mu tak zostanie.... jeszcze tylko pobudke w nocy zlikwidowac i bedzie git :-)

Ide zaraz na dół, naczynia myc i na dwor pojdziemy.... ale sie dupnie czuje...
@ z rana przylazła o dziwo o czasie i tak brzuch zaczyna bolec ehhhh.....dobrze ze upałów nie ma!
Miłego dniaaaaa!!!!! :*

reklama
my 5 lat ze soba byliśmy w tym 3 lata zareczeni wiec nie mieliśmy sie po co ociagać

ubieramy się i na plac zabaw chyba wyruszymy, papa, pogoda narazie wspaniała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry