reklama

Czerwiec 2010

reklama
I ja się witam z herbatką:-)
U Majusi się coś poprzestawiało i już drugi dzień zasypia przed 22 :szok::szok: biorąc pod uwagę to, że wcześniej zasypiała o 19:30 to możecie sobie wyobrazić jaki to szok no i wolne wieczory się skończyły;-) bo jak ona idzie spać to i my padnięci, najlepsze jest to, że mimo, że tak późno poszła spać to i tak o 6:30 skowronek gotowy do zabawy:szok::szok: muszę ją przestawić chyba na jedną drzemkę, tylko nie wiem jak się jeszcze za to zabrać:sorry2: bo pierwszą drzemkę kończy zazwyczaj o 10:30 i nie jest w stanie potem do 19 wytrzymać:sorry2:

nadika
- pochwal się kolorkiem:tak:

dorotka - my zostawialiśmy Majusię u rodziców i teściów jak była malutka, teraz jeszcze nie próbowaliśmy

zdec - masz się z tymi telefonami, a mój ostatnio Majusia do wanienki wrzuciła, ale po kilku dniach suszenia znowu działa:-)

Milka - gratki ząbka, który to juz?

koriander - :tak::tak: nic nie piekłam, ale za to robiłam mus z malinami i ciemną czekoladą:-p:-p

emalia -
mam nadzieję, że ci rehabilitacja pomoże

ola-fasola
- powodzenia na szczepieniu

Ostatnia edycja:
lencja-no widzisz czyli wyszło kto sie ociagał :) my ze slubem hehehe

gosia- takie smakołyki, kobieto:-D

ups coś mi kupą zaleciało, a Łuki nawet przyszedl do mnie pewnie żeby go "obsłużyć"

to ja też chętnie poprosze o kaweczkę bo ta wcześniejsza wypita w połowie i już faktycznie dawno ostygła :tak:

u nas też pobudka całkiem niezła, co prawda przebudzenie o 4 i o 5, szybka butla z mlekiem i jeszcze pospaliśmy do 6 z kawałkiem, ech kiedy to moje dziecię nauczy sie spać dłużej, teraz oczywiście ucina sobie drzemkę cwaniak a ja nie mam takiej możliwości z resztą gdyby nawet to pewnie tylko mym oczy zamknęła i juz by się obudził;-)

Dorotka udanego wypadu i imprezki

zdec ja podobnie jak dziewczyny pierwsze co to pomyślałam że w ciąży jesteś:-), a Tunezja fajnie brzmi

Milka gratki ząbkowe

Zyraffka ale poszalałaś z postem:-)

izia wcale sie nie dziwie ze masz taki nastrój, tez bym się wkurzyła gdyby takie cos mi wyrosło pod domem, a może by tak z kilkoma sąsiadami sprawę nagłośnić w TV?

Emalia co prawda nie znam się na tym schorzeniu ale życze żebyś szybko trafiła na jakiegoś kompetentnego lekarza który będzie wiedział jak to leczyć i CI pomóc

Ola &&&&& kciukasy zaciśnięte

koriander oj ale Wam dobrze śpiochy

Gosiagro hmmm a ja się wczoraj zastanawiałam co zrobić z mnóstwem malin????? jak mi tato przywiezie jutro to będę wiedziała co:-p a czy przepisik jest na Gotującym??? jeśli nie to poproszę

gosiagro :)))) Widzialam ten mus, ojjjjjjjjjjjjj nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee juz mi wlazl do glowy :sorry2: co do wieczorow to u nas ostatnio norma :(
Lencja to u nas pewie byloby podobnie gdyby zalatwianie papierow tyle nie trwalo, ale generalnie poznalismy sie, po miesiacu zareczyli, a po 9 slub (hehe i wcale nie bylam w ciazy :-D)
eagle Tomus na pewno za jakis czas zacznie sypiac dluzej :-)
em`alia mam nadzieje ze to schorzenie to nic strasznego, jak wyglada leczenie?? zdrowka kochana!

Gosiagro hmmm a ja się wczoraj zastanawiałam co zrobić z mnóstwem malin????? jak mi tato przywiezie jutro to będę wiedziała co:-p a czy przepisik jest na Gotującym??? jeśli nie to poproszę

eagle
wrzuciłam na gotujące 2 przepisy z biała czekoladą i ciemną, ten z ciemną mi osobiście bardziej smakuje, ten z białą jest bardzo słodki

Dzień dobry.....

Dziś u nas średnia pogoda....A ja lecę z siostra mierzyć suknie slubne....i sama nie wiem jaki chce model.....oj coś czuję że będę miała cieżko.....ja zawsze taka średnio zdecydowana.....

gosiagro - Polcia juz od kilku miesięcy zasypia mi tak między 21.00 a 22.00.... najczęściej ja razem z nia.....hehehehehe..a ten mus.....pychota
ola - powodzenia, kciuki zaciśniete
dorotka - baw sie dobrze...
zyrraffka - i jak tam łukaszek juz obsłużony :-D ????

Co do zarczyn slubów itd....To ja poznałam P. jak byłam znajomych w Anglii na wakacjach....Poznałam go i po dwóch tygodniach (bo tyle byłam w UK) wróciłam do PL rzuciałam pracę i wrócilam do UK by z nim zamieszkać....Po 3 miesiącach się zaręczylismy...Po 1,5 roku bycia razem zaczęlismy sie starać o baby (co nam zajęło 13 miesięcy :-))....a dopiero w czerwcu przyszłego roku mamy nasz ślub....

eagle Tomus na pewno za jakis czas zacznie sypiac dluzej :-)

oj wcale dłużej nie musi, bo 13 godz snu na dobę to i tak dużo a czasem więcej w tym 11 godz snu nocnego, mógłby jedynie nieco później chodzic spac a tym samym wstawać np ta godzinke później lub zrezygnować z pierwszej godzinnej drzemki ok 8.30 na rzecz dłuższego spania ale tak sobie narzekam nie można mieć wszystkiego :)

Gosiu buziak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry