Lencja
:)
O to nasz staż o wiele krótszy, my się znaliśmy rok przed ślubem, byliśmy ze sobą 10 miesięcy a zaręczeni byliśmy 5 miesięcymy 5 lat ze soba byliśmy w tym 3 lata zareczeni wiec nie mieliśmy sie po co ociagać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to nasz staż o wiele krótszy, my się znaliśmy rok przed ślubem, byliśmy ze sobą 10 miesięcy a zaręczeni byliśmy 5 miesięcymy 5 lat ze soba byliśmy w tym 3 lata zareczeni wiec nie mieliśmy sie po co ociagać

biorąc pod uwagę to, że wcześniej zasypiała o 19:30 to możecie sobie wyobrazić jaki to szok no i wolne wieczory się skończyły;-) bo jak ona idzie spać to i my padnięci, najlepsze jest to, że mimo, że tak późno poszła spać to i tak o 6:30 skowronek gotowy do zabawy
muszę ją przestawić chyba na jedną drzemkę, tylko nie wiem jak się jeszcze za to zabrać
bo pierwszą drzemkę kończy zazwyczaj o 10:30 i nie jest w stanie potem do 19 wytrzymać

nic nie piekłam, ale za to robiłam mus z malinami i ciemną czekoladą

a czy przepisik jest na Gotującym??? jeśli nie to poproszęhaha dobry, mój to w takich sytuacjach ucieka ode mnie jak najdalejups coś mi kupą zaleciało, a Łuki nawet przyszedl do mnie pewnie żeby go "obsłużyć"

co do wieczorow to u nas ostatnio norma
)Gosiagro hmmm a ja się wczoraj zastanawiałam co zrobić z mnóstwem malin????? jak mi tato przywiezie jutro to będę wiedziała coa czy przepisik jest na Gotującym??? jeśli nie to poproszę
????
eagle Tomus na pewno za jakis czas zacznie sypiac dluzej :-)