Hejka
ładna pogoda dziś, domek odgruzowany, więc chyba zamontujemy dziś ten basen, który dzieci dostały na roczko-imieniny :-)
gosiagro- na południu to już daawno nie grałam, ale jak tylko coś mi wskoczy to na pewno dam znać.:-) My już od dość dawna mamy tylko jedną drzemkę i jest super- pobudka ok 7.30, drzemka 12.30-14, spanko na noc ok 21- dla mnie bomba :-) U nas Gosia jakoś sama się przestawiła, nawet nie pamietam jak to się stało.... A mus z malinkami to będzie dziś u nas obowiązkowo
żyrafka- gratulacje dla Łukaszka!!! Brawo brawo bravissimo! A tej Łeby to sami nie wybraliśmy, tylko tam się odbywają kursy muzyczne na których pracuję... W pełni rodzinnie i tylko rekreacyjnie wyskoczymy w sierpniu do Ustronia
agi- Polunia śliczna,takim pięknościom w każdej fryzurze jest ślicznie :-) Po dwóch tygodniach znajomości takie deklaracje? - to dopiero miłość od pierwszego spojrzenia- jak z bajki :-)
koriander- super, że odpoczęliście w tym SPA. ale z tymi rybkami to musi być chyba dziwne uczucie, to jakiś specjalny gatunek naskórkożerny?

Tak patrzę po suwaczku, że ładnie już Ci waga zeszła, mi lekko podskoczyło po całym miesiącu obżerania sie i znów sobie robię pieciodniówkę.... Hehe, Ty wiesz, że my z R też się po miesiącu zaręczyliśmy.... no ale do ślubu to prawie dwa lata minęły, więc jednak nas przebiliscie
Milka- gratuluję Eryczkowi kolejnego zębola
izia- jakaś dziwna historia z tą wieżą, a może z sąsiadami jakieś pismo napiszcie?
Perfekciu- bardzo się ciesze, że już Ci lepiej, najwazniejsze, że z mężem jest oki, jak będziecie trzymać razem to największe świństwa nie będą Wam straszne
Emalia- dyskopatia, brzmi jakoś niefajnie, mam nadzieję, że lekarze zaradzą co robić
Lencja- Gosiak też jeszcze sama nie chodzi, nawet trzymana za rączki też się chwieje

Co do koncertów w Toruniu to zawsze możesz sobie pooglądać i posłuchać mojego męża

A tak serio to na razie szykują mi się tylko dwa koncerty w Warszawie, ale jak bedzie cosik na miejscu na pewno dam znać
Uciekam do dzieci, bo się kłócą o puzzle