reklama

Czerwiec 2010

Co do zarczyn slubów itd....To ja poznałam P. jak byłam znajomych w Anglii na wakacjach....Poznałam go i po dwóch tygodniach (bo tyle byłam w UK) wróciłam do PL rzuciałam pracę i wrócilam do UK by z nim zamieszkać....Po 3 miesiącach się zaręczylismy...Po 1,5 roku bycia razem zaczęlismy sie starać o baby (co nam zajęło 13 miesięcy :-))....a dopiero w czerwcu przyszłego roku mamy nasz ślub....

jakie to romantic:-):-):-):-)

reklama
Co do zarczyn slubów itd....To ja poznałam P. jak byłam znajomych w Anglii na wakacjach....Poznałam go i po dwóch tygodniach (bo tyle byłam w UK) wróciłam do PL rzuciałam pracę i wrócilam do UK by z nim zamieszkać....Po 3 miesiącach się zaręczylismy...Po 1,5 roku bycia razem zaczęlismy sie starać o baby (co nam zajęło 13 miesięcy :-))....a dopiero w czerwcu przyszłego roku mamy nasz ślub....
Wow! Miłośc od pierwszego wejrzenia!!

Hejka
ładna pogoda dziś, domek odgruzowany, więc chyba zamontujemy dziś ten basen, który dzieci dostały na roczko-imieniny :-)
gosiagro- na południu to już daawno nie grałam, ale jak tylko coś mi wskoczy to na pewno dam znać.:-) My już od dość dawna mamy tylko jedną drzemkę i jest super- pobudka ok 7.30, drzemka 12.30-14, spanko na noc ok 21- dla mnie bomba :-) U nas Gosia jakoś sama się przestawiła, nawet nie pamietam jak to się stało.... A mus z malinkami to będzie dziś u nas obowiązkowo :tak:
żyrafka- gratulacje dla Łukaszka!!! Brawo brawo bravissimo! A tej Łeby to sami nie wybraliśmy, tylko tam się odbywają kursy muzyczne na których pracuję... W pełni rodzinnie i tylko rekreacyjnie wyskoczymy w sierpniu do Ustronia :tak:
agi- Polunia śliczna,takim pięknościom w każdej fryzurze jest ślicznie :-) Po dwóch tygodniach znajomości takie deklaracje? - to dopiero miłość od pierwszego spojrzenia- jak z bajki :-)
koriander- super, że odpoczęliście w tym SPA. ale z tymi rybkami to musi być chyba dziwne uczucie, to jakiś specjalny gatunek naskórkożerny? :-D Tak patrzę po suwaczku, że ładnie już Ci waga zeszła, mi lekko podskoczyło po całym miesiącu obżerania sie i znów sobie robię pieciodniówkę.... Hehe, Ty wiesz, że my z R też się po miesiącu zaręczyliśmy.... no ale do ślubu to prawie dwa lata minęły, więc jednak nas przebiliscie :-D
Milka- gratuluję Eryczkowi kolejnego zębola
izia- jakaś dziwna historia z tą wieżą, a może z sąsiadami jakieś pismo napiszcie?
Perfekciu- bardzo się ciesze, że już Ci lepiej, najwazniejsze, że z mężem jest oki, jak będziecie trzymać razem to największe świństwa nie będą Wam straszne
Emalia- dyskopatia, brzmi jakoś niefajnie, mam nadzieję, że lekarze zaradzą co robić
Lencja- Gosiak też jeszcze sama nie chodzi, nawet trzymana za rączki też się chwieje :-D Co do koncertów w Toruniu to zawsze możesz sobie pooglądać i posłuchać mojego męża :-D:-DA tak serio to na razie szykują mi się tylko dwa koncerty w Warszawie, ale jak bedzie cosik na miejscu na pewno dam znać

Uciekam do dzieci, bo się kłócą o puzzle :-D

ewelinka a jak u was sytuacja??? Cos sie wyjasnilo???

Kajdusia pamietam, kiedys juz sie smialysmy ze nam sie obydwu takie golabki kochane trafily :-D A te rybki to dziwne uczucie rzeczywiscie, maz nie wytrzymal i uciekl :-) Ja mam twarda skore wiec mnie nic nie ruszy :-p Powodzenia w ustawianiu basenu, pstryknij jakies foto twoich nurkow :tak:

koriander- super, że odpoczęliście w tym SPA. ale z tymi rybkami to musi być chyba dziwne uczucie, to jakiś specjalny gatunek naskórkożerny? :-D Tak patrzę po suwaczku, że ładnie już Ci waga zeszła, mi lekko podskoczyło po całym miesiącu obżerania sie i znów sobie robię pieciodniówkę....

a gdzie ten suwaczek bo ja nic nie widze:dry::dry::dry:

Koriander chwalić się tu szybko efektami!!!:-D:-D:-p:-p

My już po szczepieniu, szczepienie było na odre świnkę różyczkę, teraz za tydzień mamy meningokoki i do października spokój:) Klara chwilkę zapłakała i po strachu, skótków ubocznych do tej pory nie ma, powinna już dawno spać a skacze po łóżeczku jak szalona a jak do niej ide to a kuku robi pod kocykiem:) zobaczymy może uśnie w końcu sama. Oby bo musze mieszkanie troche ogarnąć i zaczynam szykować wszystko na wyjazd nad morze...oby tylko była ładna pogoda ...aaaa i jeszcze musze nam jakąś kwatere znaleźć bo jeszcze nic nie mamy..kurcze musimy jechać do Gdyni albo sopotu a tam jest tak drogo....Mo nic coś się znajdzie, ide wieszać pranie i jakąś kawke sobie zrobie ..

Agi u was to rzeczywiście miłość od pierwszego wejrzenia.

heh, zmiksowałam Was dziewczyny razem, zlałyście mi się w jeden post, ciapa jestem, przepraszam...

tak myślę i myślę gdzie ja teraz świeżą miętę dostanę, bo malinki czekają :dry:

eagle wrzuciłam na gotujące 2 przepisy z biała czekoladą i ciemną, ten z ciemną mi osobiście bardziej smakuje, ten z białą jest bardzo słodki

to ten z białą dla mnie:-Dim słodsze tym lepsze:-D

my wróciliśmy po 2 godzinnych szaleństwach na placu zabaw i wyrywaniu zabawek dzieciom i przez dzieci Łukaszkowi i młody padł ze zmeczenia:-)

teraz idę ogarniać (jak to kajdusia nazwała odgryzowywać) mieszkanko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry