Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny co może być pwodem bólu jajników, strasznie mnie bolą![]()
na pewno okres!, ciaża, może też siedzenie na zimnym betonie...może hormony... ale najlepiej jak się przebadasz bo nikt w monitorze nie ma usghe he
ja tez zawsze czuję zbliżający się okres, więc za pewne to toto pewnie okres się zbliża, w przyszłym tyg. pójdę do gina jak wrócę do domu
ja tez zawsze czuję zbliżający się okres, więc za pewne to toa jak cos innego to gratulacje
DDDDDDDDDDDDhehe
nieeee, ja taka jestem nawiedzona ze oczywiście już robilam test hehe, przez to ze tak długo nie mam okresu
tez kiedyś taka byłam teraz juz nie , bo jak dziecko to tylko jak bocian przyniesie 
nieeee, ja taka jestem nawiedzona ze oczywiście już robilam test hehe, przez to ze tak długo nie mam okresu
tylko dodam ze będąc w ciąży bliźniaczej mój pierwszy test wyszedł negatywnie, a juz było z 10 dni na pewno...
a w tym kosmarnym dziwnowie testy po 16 zł hehehe szkoda mi kasyjakie drogieoj tam, oj tam nie podsycaj mojej niepewności bo zwariujęa w tym kosmarnym dziwnowie testy po 16 zł hehehe szkoda mi kasy
edit: zresztą póki mnie nie będa sutki bolały to znaczy że nie ciąża))))))))))

jakie drogie![]()