• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Druga....
My zaraz wybywamy do Przemyśla do dziadków P.....Mam nadzieję że Polcia zniesie jakos taką długą trasę....
Odezwę sie w piątek po powrocie..... :-)
Miłego dnia życzę.....

Agi- udanej podróży:) Jestem pewna że Polunia zniesie podróż super:)

A mi się przypomniało że mam w piątek szkołę. I chyba już do końca będzie piątek sobota i niedziela każda.
A wczoraj zrobiłam super obiadek. Boczek miałam surowy chudziutki. Pokroiłam go w plastry. Zamarynowałam w natce kolendry , czosnku , imbirze , soli , pieprzu i jogurcie i ugrilowałam na patelni. Podałam z samą mizerią i było pycha! Kolendra już moja :) wyrosła w końcu.

Ostatnia edycja:
witam się i ja:-)

kajdusia - mięta się znalazła?;-)

Lena - co z Wiktorią?

koriander - przetrzymałam ją wczoraj na jednej drzemce, nie spała od 12 i o 19 padła jak kawka, dzisiaj już od 6:30 szaleje:-)

zyrraffka - chciałabym Łukaszka zobaczyć z tą gitarą:-D musisz nagrać:tak:

emalia
- z Ciebie to pracuś, uważaj na szyje

Agi
- jak przymierzanie sukni wczoraj? wybrałaś cos? udanego wyjazdu:-)

Perfecta - mmmh, pyszności:-)

Hejka

zdec ja niewiem ale to chyba nie o mnie chodzilo z tymi nockami bo u nas nocki oki, Miki jak zasypia u siebie w łóżeczku (wczoraj sam zasnol!) tak wstal o 2:30 na mleczko, wypil i spal dalej do 6:50 :-) wiec u nas jak najbardziej nocki oki.
Na zabawe jeszcze nigdy nie wstal w nocy i oby to sie ngdy nie zdazylo :D
konniczynka to ja mam kolezanki dwie z którymi sie znamy od zerówki:) jedna byla u mnie swiadkową na slubie, druga tez zaproszona byla:) no i swiadkowa za rok w lipcu badz sierpniu tez slub bierze i juz nas ustnie zaprosila i ze mamy byc;-) oby ta znajomosc utrzymala sie jak najdluzej...

Ehhhh zaraz a dwor idziemy...
dziś drugi dzien @, lepszy niz wczorajszy w kazdym badz razie:P

jedziemy...trzymajcie kciuki...
gosiu - chyba wybrana..pierwsza którą przymierzyłam .....I chyba to ta, bo reszta przymierzonych juz mi sie średnio podobała...jeszcze w sobote ide raz przymierzyć i zobaczymy......
Buziaki

Witam.
Aguś- udanego wyjazdu kochana. Fajnie ,że z kiecką coś do przodu, może w końcu wybierzesz :)
Gosia- o to sobie nie pospałaś. A co tam kochana z mieszkankiem?
Perciu- obiad musiał być wyśmienity. Mniam...Jak się dzisiaj czujesz słoneczko ?
Liza- udanego dzionka :) I oby już dziś cię tak nie męczyła @ :)

Lena- co z Wikusią? Jak Gaja?

Dzień Dobry,
miałam jechać na zakupy kupić sobie jakąś kieckę na sobotę a tu nici z planów. Mały dostał jakiegoś rozwolnienia, już 4 razy zmieniałam pieluchę i trochę boje się go zostawić z teściową bo nawet na spacer nie pójdzie bo jak narobi w pieluchę to co ona zrobi?? :/ Mam nadzieję że mu minie i jutro będę mogła jechac.

Lena co się dzieje z Wiki??

reklama
to przywitam się i ja DZIEŃ DOBRY!
wczoraj moje dziecię nie spało wcale w ciągu dnia zasnął po18 i obudził się dzisiaj uwaga! o 8;40:szok::-Dfakt było w nocy kilka alermów nie wiem czemu ale odwróciłam go w łóżeczku smok do buzi i spał dalejwięc dzisiaj wyspani
a zdążył mi nabroić już w lapku nawet nie wiem kiedy odwrócił mi obraz na monitorze nawet ciekawie się was tak czytało tylko jak na książkę to trochę za ciężki:-D
lena co tak z Wiki?a i jak Gaja?
perfekta jak chumorek dzisiaj lepszy?
agi fajnie z tą suknią ale bym se ubrała taką slubną hehe moja od cywilnego jeszcze leży u mamy tyle lat:-Dpewnie już ją mole zjadły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry