reklama

Czerwiec 2010

mam mega megaśnego lenia
ja tez ;-) Leje jak z cebra, zimno jak w pazdzierniku, zrobilam sobie kakao Lila spi juz druga godzine chyba tez ma jakis skok, bo przed chwila zjadla cale enchiladas i jeszcze mi grzebala w talerzu :szok:

Perfecta oj to bedziesz zabiegana z tym kursem, 3 dni pod rzad, ale chyba taki intensywny lepiej dziala niz gdybys to miala rozlozone godzinowo na pol roku, prawda? Ja dzis prawie weszlam do fryzjera zeby sobie humor poprawic ale nie, zaczekam na miszczunia :-D Jak dzionek mija, mam nadzieje ze chociaz pogoda nie jest u was tak melancholijna jak tu

gosiagro to ja sie teleportuje zaraz na jeszcze jeden kubek aksamitnej goracej czekolady w przemilym towarzystwie :tak: Super ze juz jest balkon, a to balkon czy taki a la taras ?

izia no to ladna nocka, oby coraz lepiej!

Agi udanej podrozy, a kiedy pokazesz nam suknie?? :-)

nadika jak Natan, nadal rozwolnienie? Nie podawaj mu moze dzis mleczka, za to jak juz dziewczyny pisaly probiotyk, moze jakis kleik leciutki? Moze cos mu zaszkodzilo z jedzenia?

zyraffka a czemu ci rodzice pranie podrzucaja, malo masz zajec z Lukaszem?? czy tak sie umowiliscie? Co do rocznicy 50 lat to piekna sprawa, nie wiem jacy sa ci dziadkowie ale moze np weekend w spa im zafundowac? hehe sorry sie na-spa-lam ostatnio i mi tylko jedno w glowie :-D Albo cos fajnego im kupic do domu, zmywarke do naczyn itp, chociaz wiem po moich dziadkach ze by jej pewnie nie tkneli :-p

Kajdusia moze ci przywiezc sadzonke mietki mamy pelny ogrod tego zielska :-)

milusia co tak cicho dzis, co u chlopakow, potanczyli oberka dzisiaj?;-)

konniczynka tez niestety doswiadczylam takiego "rozplywania" sie wiezi, niestety odleglosc, "starzenie" sie nie zawsze sprzyjaja zwiazkom :-( A w naszym wieku nowe przyjaznie nie sa juz takie same jak te ze szkolnych lawek, ale na szczescie sa i trzeba o nie dbac jesli sie trafia :tak:

A co u MagdyM, gosiu chyba sie ostatnio widzialyscie? I kreatorka sie nie odzywa, ewelinka tez nie pisze:confused: A eaglelek nasz kochany???

Perfecta brzmi pyszniutko taki zawijasek mmm, a wlasna kolendra to skarb :-D

Ustronianki jak wam minelo spotaknie z mega przystojnym Damisiem i jego rodzicami???

Ostatnia edycja:
reklama
Wysłałam moją maruderkę z mężem na spacer, więc mam chwilkę wolną, chociaż mnie coś głowa boli i chyba się położę

Perfecta - nam tez nie łatwo było dostać kredyt i cieszę się, że jednak mamy go w złotówkach, bo jak patrzę na kurs franka to :szok::szok: pyszniutkich mylinek:-):-)

koriander - u Madzi może nie rewelacyjnie, ale już jest lepiej ze zdrowiem, a co ty masz za humorek, że sobie fryzjerem chciałaś poprawiać:confused: nie smucić mi się tu:-D

Co do przyjaźni to ja miałam taką przyjaciółkę z liceum, byliśmy taką paczką bo jej mąż chodził z moim mężem do jednej klasy. Wakacje razem spędzaliśmy i w ogóle było fajnie, niestety wciągnęła ją korporacja i ludzie tam pracujący. Sama w korporacji pracuje i trzeba na prawdę mieć do takiej specyficznej pracy wielki dystans. Dziewczyna zmieniła się nie do poznania:szok: rozwodzi się z mężem z nikim nie trzyma kontaktu, Majusi nawet nie widziała:-(:-(:-( jest mi tak przykro, że szkoda gadać. Z jej mężem mamy kontakt, zresztą został chrzestnym Mai. Tyle wspólnych lat... ehh szkoda gadać.. idę się położyć
Z takich najprawdziwszych przyjaciółek co to sie o wszystkim gada to już mi tylko siostra została.

to prawda z przyjaciółmi miałam też kilka takich od podwórka i co?jednej kasa odwaliła do bani druga też znalazła lepsze koleżanki w pracy ale chyba jednak przekonała się że to nie są prawdziwe przyjaciółki ale po prostu koleżanki a trzecia szkoda gadać przejechałam się na niej że cho cho jak zaczęła mi męża" urabiać"najgorsze że widujemy się od czasu do czasu bo nasi rodzice mieszkają w jednym domu i głupio mówić sobie tylko oschłe cześć

koriander jak zimno jak w październiku u was? :szok: serio??
u nas jest ta godzina i na dworze 25 stopni a w domu 27 :dry: porazka...

Miki padł o 19 równo;] ale przewidzialam to i wykompalam wczesniej i dalam kaszke i zasnol:-) starszaki po kolacji juz, dobranocka zaraz sie konczy i tez spac idą....
No i kolejny dzień zleciał....

No i Jasiek zasypia. Dzisiaj z chałupą walczyłam ,że ho ho. Upociłam się jak prosie :)

Perciu- skarbie ty moje kochane. Bardzo, ale to bardzo dziękuję za pomoc. Zapiekanka mniamuśna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję , :*

Emalia - Kochana ciesze się bardzo że się na coś przydałam:) ! Kochana i wszystkie dziewczynki z Dolnego śląska. Idzie na Was mega burza! Ma jeszcze kilkadziesiąt ładnych kilometrów i może osłabnąć ze względu na temperaturę ale lepiej nie wybierajcie się nigdzie bez autka!

Cześć Dziewczyny!

Oglądałam przed chwilą program o gigantycznych noworodkach. Nie dość, że dziecko urodziło sie wielkie to w wieku roku matka daje mu na obiad stertę frytek.

nadika- dużo zdrówka dla Natanka!

gosiu- postaram się nagrać Łukaszka:-)

izatcz- to pospaliście:) mi łukasz też kiedyś odwrócił obra, trochę mi zajęło zanim wymyśliłam jak to cofnąć:-D

kajdusia- bossssko, jak ja Ci zazdroszczę, mój mąż ostatnio mi pozwolił pospać do 8 rano hehehe ale ale... a to Łuki sie przesikał i musiałam go przebrać, za chwile zrobił kupę i musiałam przewinąć:baffled:to sobie wtedy pospałam za wszystkie czasy:-D:-D

gosiagro- to parapetówa stulecia zbliża się oj zbliża:-) dlaczego ja w takiej wiosce mieszkam i nie ma żadnych ciekawych lokali z kacikami dla dzieci buuuuuuuuuuuuuuu

mimi- dzięki za podpowiedź, właśnie mam kilka pomysłów, żeby nie było jednego prezentu tylko kilka
1) drzewo genealogiczne
2) Prezent na Rocznicę Ślubu - Zaskocz artykułem w Gazecie! - Dla męża, żony, rodziców na Rocznica Ślubu - gazetomania.pl
3) kolacja we dwoje w restauracji
4) fotoalbum ze zdjęciami całej rodziny i dedykacjami od każdego
5) kieliszki z grawerem

chciałam jeszcze żeby zorganizować szalony wieczór kawalerski i panieński, hehe zartuję:-D:-D:-D

perfecta- też mam najwspanialszą przyjaciółkę, jest cudowna, znamy się z liceum. Mozemy dzwonić do siebie o kazdej porze dnia i nocy, kochamy się najmocnije na swiecie:-):-):-)

koriander- co to jest enchilandas????:confused::confused:i cóz to za kiepski humor dzisiaj? jeśli chodzi o spa to odpada a zmywarka chyba też bo chcemy takie pamiątkowe prezenty, ale dziękuję za odpowiedź.

ostatnia:-D
JESTEM:-D
Chłopy padły jak muchy o 20:-D
Perfekciu i Kolenderko dziękuje za troskę kochaniutkie Wy moje...nie zdążylam Wam napisać na skeypa, że wybywam na nagłe spotkanie z M. ale wiecej to m może na s. Wam napiszę...
Bylismy pół dnia na powietrzu(jezioro, park, bulwary...) i w parku spotkalismy bliźniaki:-D okazało sie ze sa 2 tygodnie starsze od Naszych:-D(chłopczyk i dziewczynka) i tak se miła rozmówkę z mamuśka uciełam:-D(też chuda jak wszystkie mamuśki bliźniaków....:-D)

Żyrafka a może 50 róż?? kocyk taki cieplutki, pościel, kuferek(na posag:-D) zasłonki bądź firaneczki, jakis może serwis obiadowy z porcelany??(moi rodzice dostali na 25...okazał sie bardzo trafionym prezentem) jakispiekny obrus?:cool:
Perfekta Ty mnie rozbrajasz z tą swoja pogodynkowością:-D :-D

to by było na tyle, bo już nie pamięta ja co jeszcze...może jeszcze wpadnę bo narazie muszę intruzom oddac kompa:-D
milego:*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry