koriander
Fanka BB :)
ja tez ;-) Leje jak z cebra, zimno jak w pazdzierniku, zrobilam sobie kakao Lila spi juz druga godzine chyba tez ma jakis skok, bo przed chwila zjadla cale enchiladas i jeszcze mi grzebala w talerzumam mega megaśnego lenia

Perfecta oj to bedziesz zabiegana z tym kursem, 3 dni pod rzad, ale chyba taki intensywny lepiej dziala niz gdybys to miala rozlozone godzinowo na pol roku, prawda? Ja dzis prawie weszlam do fryzjera zeby sobie humor poprawic ale nie, zaczekam na miszczunia
Jak dzionek mija, mam nadzieje ze chociaz pogoda nie jest u was tak melancholijna jak tu gosiagro to ja sie teleportuje zaraz na jeszcze jeden kubek aksamitnej goracej czekolady w przemilym towarzystwie
Super ze juz jest balkon, a to balkon czy taki a la taras ?izia no to ladna nocka, oby coraz lepiej!
Agi udanej podrozy, a kiedy pokazesz nam suknie?? :-)
nadika jak Natan, nadal rozwolnienie? Nie podawaj mu moze dzis mleczka, za to jak juz dziewczyny pisaly probiotyk, moze jakis kleik leciutki? Moze cos mu zaszkodzilo z jedzenia?
zyraffka a czemu ci rodzice pranie podrzucaja, malo masz zajec z Lukaszem?? czy tak sie umowiliscie? Co do rocznicy 50 lat to piekna sprawa, nie wiem jacy sa ci dziadkowie ale moze np weekend w spa im zafundowac? hehe sorry sie na-spa-lam ostatnio i mi tylko jedno w glowie
Albo cos fajnego im kupic do domu, zmywarke do naczyn itp, chociaz wiem po moich dziadkach ze by jej pewnie nie tkneli 
Kajdusia moze ci przywiezc sadzonke mietki mamy pelny ogrod tego zielska :-)
milusia co tak cicho dzis, co u chlopakow, potanczyli oberka dzisiaj?;-)
konniczynka tez niestety doswiadczylam takiego "rozplywania" sie wiezi, niestety odleglosc, "starzenie" sie nie zawsze sprzyjaja zwiazkom :-( A w naszym wieku nowe przyjaznie nie sa juz takie same jak te ze szkolnych lawek, ale na szczescie sa i trzeba o nie dbac jesli sie trafia

A co u MagdyM, gosiu chyba sie ostatnio widzialyscie? I kreatorka sie nie odzywa, ewelinka tez nie pisze
A eaglelek nasz kochany???Perfecta brzmi pyszniutko taki zawijasek mmm, a wlasna kolendra to skarb

Ustronianki jak wam minelo spotaknie z mega przystojnym Damisiem i jego rodzicami???
Ostatnia edycja:
porazka...
to sobie wtedy pospałam za wszystkie czasy