reklama

Czerwiec 2010

reklama
dzień dobry,
u mnie też już po burzy. Mąż dzisiaj rowerem do pracy jechał bo ja potrzebuje auto i zabrakło mu dwóch minut by zdążyc przed ulewą. taki był mokry że go kolega przywiózł do domu i się przebierał :))
wolę jak Natan później zasypia, przynajmniej lepiej śpi a dzisiaj w nocy to była masakra, co chwilę się budził i wogóle jakis niespokojny był, no i o 5 już pobudka,

konniczynka - Natan wczoraj robił kupki rano i w południe, wieczorem było juz ok, ale dzisiaj już dwie luźniejsze zrobił. Ja stawiam na ząbki.

alez mam dzisiaj nerwy, oj nie wyobrażacie sobie

noc koszmarna, Łukasz się budził, potem burza trzaskała w rzekę a ja przy samej rzece mieszkam, jak już przysnęłam Łuki się obudził i nie mógł zasnąć chyba przez dziąsła, zero snu. a teraz mój syn rozgniata i rozmazuje banana ... idę policzyć do tysiąca i muszę to posprzątac:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

a tak wogóle to dzień dobry

Dzień dobry :)
Ale dziś pogoda,, od rana pada, niby teraz jest ok i się przejaśnia ale już kilka razy tak było i za chwilę deszcz, no zobaczymy.
My wczoraj spędziliśmy cały dzień poza domem, Nela wróciła już tak zmęczona, że ok 19:30 nie miała siły mleka wypić:) Udało się nam wczoraj spotkać z dawno nie widzianymi znajomymi co mi bardzo poprawiło humor.. Zresztą i tak dobry bo wczoraj zrobiłam takie zakupy lumpkowe, jakich nie zrobiłam jeszcze nigdy w życiu... Trafiłam na wysprzedaż 2 zł za kg!!!! Oczywiście najbardziej skorzystała Nela, ale i mnie i W. też coś trafiło, np świetna biała torebka za 36gr :))))))))))))

Zyrraffka - co do rocznicy to nie wymyśliłam nic.. Zrobię fajną kolację, upiekę ciacho i tyle.. Na wyjście nie możemy sobie pozwolić bo nie chcę Mamy Nelą obciążać wieczorem, więc świętować będziemy w domku. A jak u Ciebie? Wymyśliłaś coś?
Kajdusia - gratki dla puszczającej się Gosi :) Fajnie to brzmi nie ma co :)))
Nadika - daj sobie kilka dni, może się przyzwyczaisz i Ci się spodoba? z niecierpliwością czekam na foty! ja zamierzam farbować włosy jutro, z racji wakacji zamarzyło mi się coś w odcieniach czerwieni, ale asekuracyjnie też skusiłam się na szampon, niestety gapa ze mnie i zapomniałam, że na moje włosy zawsze wychodzą 2 opakowania i będę musiała dokupić bo wzięłam tylko jedno. Mam nadzieję, że dostanę ten kolor w swoich okolicach bo zakupy wczoraj na drugim końcu miasta robiłam..
Ola_fasola - udanego wyjazdu!

A Nelę męczą ząbki, budzi się co jakiś czas z płaczem...:(

Joluniu Kochana!!! Życzę Wam Wszystkiego co najlepsze !!!!! A przede wszystkim 100 lat Szczęśliwości !!!!!!!
[FONT=trebuchet ms,geneva]W 4 rocznicę ślubu[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Życzymy Wam, aby [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Płomień waszej miłości[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Nigdy nie słabł,[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]A Wasze dzieci [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Chowały się szczęśliwie,[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]W jego cieple i blasku. [/FONT]

Z okazji jakże pięknych Kwiatowych
Godów życzymy Wam abyście
dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce
zawsze uśmiechnięci , zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.

Zobacz załącznik 372064

Joluniu Kochana!!! Życzę Wam Wszystkiego co najlepsze !!!!! A przede wszystkim 100 lat Szczęśliwości !!!!!!!
[FONT=trebuchet ms,geneva]W 4 rocznicę ślubu[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Życzymy Wam, aby [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Płomień waszej miłości[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Nigdy nie słabł,[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]A Wasze dzieci [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Chowały się szczęśliwie,[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]W jego cieple i blasku. [/FONT]

Z okazji jakże pięknych Kwiatowych
Godów życzymy Wam abyście
dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce
zawsze uśmiechnięci , zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.

Zobacz załącznik 372064

Dziękuję Kochana!!!!!

Witam :)
W końcu was nadrobiłam, ale niestety pobierznie. Od 4 dni jesteśmy tak zabiegani, że nie miałam nawet chwilki, żeby was podczytać.
Do tego w nocy coraz gorzej sypiam, bo już nie wiem jak ułozyć brzuch - już mi strasznie przeszkadza.
Z nowości u nas:
- sprzedaliśmy samochód
- kupiliśmy działkę
- znaleźliśmy architekta
- wypełniłam strasznie dużo wniosków (na zezwolenie przyłącza mediów)
- może od jutra zaczynam dodatkową prace z domu
i to chyba wszystko na razie :)

zyrraffka - gratuluje pierwszych kroczków :) Kiedy się przeprowadzasz do Świnoujścia? Co do 50-siątki, to może jakiś album ze zdjęciami i komentarzami śmiesznymi?
Współczuje nocki :( Może Łukaszek odeśpi w dzień i bedziesz mogła odpocząć.
koriander - super, ze wakacje udane :)
Perfecta - a kiedy koniec kursu?
nadika - współczuje koloru na włosach...na szczeście to tylko szampon.
Ola_fasola - miłego wyjazdu :)

Życze miłego dnia :)

Edit: Lencja - przyłączam sie do życzen :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry