reklama

Czerwiec 2010

reklama
Majusia właśnie poszła na drzemkę, mamusia ma trochę czasu:-) udało mi się ją przestawić na jedną drzemkę i dzięki temu nie mamy już problemów z zasypianiem wieczorem:-)

Ola- udanych wakacji:-)

Ciekawe jak tam nasza urlopowiczka Kasiek z Damiankiem?:-)

kajdusia - gratuluje puszczającej się Gosi:rofl2::rofl2: Majusia się już rozchodziła i więcej chodzi niż raczkuje:-):-)

Lencja - z okazji rocznicy życzę Wam wielu kolejnych lat w zdrowiu i miłości :tak: i dziękuje za linka do wózka Beat, właśnie dzisiaj rano kupiłam używaną na allegro, udało mi się dostać w kolorze niebieskim, mam nadzieję, że będzie oki:tak:

zyrraffka - współczuje nocki:-(

Asnecja
- to dużo udało się wam załatwić:-)

jestem i JA;-)
dobry;-)
cos nie tegi dziś mój nastrój....:baffled:
Kuba wczoraj tak bardzo plakł i nie wiedziałam od czego, zasnął i znów w płacz...od razu zdjęłam pieluszke, połozyłam na łózku i się odwróciłam po czopka,a ten dupek mały osikał mi łózko!!:-D i stara śpij na podłodze, ale powaznie to i potem ok 2 też tak mocno płakał i juz odkryłam od czego...!!ma problemy z robieniem siku!!:wściekła/y: bo zrobi to dopiero spokojnie spi...a tak biedu;lka tak sie meczył...zrobil dopiero jak posadziłam na nocnik i puściłam wode w łazience...Oczywiscie zawiozłam juz jego mocz na badania i zobaczymy...:wściekła/y:

czy ktoś chętny na kawkę? nerwy już przeszły, młody zasypia i mam chwilkę dla siebie, nie sprzątam bajzlu nie ucieknie (niestety:-D)

nadika- skoro kolorek szmponem to niedługo zejdzie, nie martw się, ja miałam ostatnio ochotę na blond ale jak poczytałam jak to niszczy włosy to nie zdecydowałam się, dla moich piórek to byłaby śmierć. Łuki dzisiaj mi zrobił kupkę i za chwilę drugą luźniejszą i też mi się wydaje ze to zęby bo w nocy się męczył i nie mógł spac

lencja- masz szczęcie z tym lumpkie, właśnie potrzebuję białej albo kremowej torebki :-D u mnie lumpki tak strasznie drogie ze się nie opłaca kupować

kajdusiu- Gratuluję Gosiaczkowi:-)

koriander- co do prania to nie jest dla mnie problem wrzucić do pralki, jak nie będę miała czasu to nie zrobię poprostu ale najgorzej mnie wkurzyło że nawet się nie zapytali czy czegoś nie potrzebuję:-(:-(

asencja- jeszcze troszeczkęmusisz wytzymać z brzuszkiem, dasz radę!!dużo się u Ciebie dzieje:)) fajnie ze już macie tak dużo pozalatwiane a co u Krystianka?
w sobotę wracam do Świnoujscia

gosiagro- to super ze się przestawiliście z drzemką, my też mamy jedną i wieczorem Łuki już padnięty i asypia zazwyczaj bez problemów

milusia- biedny Kubulek, mam nadzieję, ze nic z pęcherzem złego się nie dzieje. Daj znac jak już będzie coś wiadomo

widze ze sporo dzisiaj nieciekawych nocek:-(oby dzisiejsza była przespana

Cześć Kochane!
Szaleńcy biegają po podłodze, to se kawusię wypiję :-)
nadika- biedny Natanek się namęczy, oby mu już wyszły te zębole
żyrafka- jesteś spokojna jesteś spokojna <mantra>:-D edit... widzę, że zadziałało :-D:-D
Lencja- to zaszalałaś z lumpkami, fajnie :-) Ale za torebkę to chyba przepłaciłaś :-D Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Kolejnych lat miłości, czułości i wspólnego cieszenia się dniem codziennym!
gosiagro-
fajnie, że macie już tylko jedną drzemkę, ale to wczesna drzemka, później wytrzyma Ci do wieczora? Gosiak drzemkuje od około południa :tak:
milusia- ale bystrzacha z Kuby, mam nadzieję, że wyniki moczu będą ok

Asnecja- ale się u Was dzieje!

Przy okazji też mi się przypomniało, że nie pochwaliłam się, że z miesiąc temu zmieniliśmy autko :-) No i wreszcie klima działa, bo w tamtym to ee :confused:

zyrraffka to my mamy chyba taki sam typ włosów, niestety liche jak diabli ;/, ja się dobrze czulam w blond no ale ze wzgledu na złą - bardzo złą kondycje włsow przyciemniłam, najpierw na jasny brąz a teraz ten nieszczęsny prawie czarny. Mam nadzieję że u Natanka i Łukaszka to faktycznie zabki.
lencja najlepsze życzenia z okazji rocznicy!!!
asencja- wow ale u Ciebie dużo się dzieje

gosiagro- fajnie że z udało się przestawić na jedną drzemkę, u nas wciąz dwie, ale za to krótkie, nieraz tylko po 40min

milusia biedny Kubuś, mam nadzieję że szybko mu przejdzie

kajdusia gratuluje zakupu autka z klimą :)))

gosiagro-
fajnie, że macie już tylko jedną drzemkę, ale to wczesna drzemka, później wytrzyma Ci do wieczora? Gosiak drzemkuje od około południa :tak:

wczesna, wczesna, ale już jej dłużej przetrzymać nie mogę bo wstaje o 6:30, drzemka trwa do 12-12:30 i potem już do wieczora śmiga, co prawda pod wieczór już marudzi, ale tutaj lekiem jest spacer;-);-) i po 19 zasypia w mig
Gratki samochodu, my bez klimy się wozimy:-D:-D oj przydałaby się przydała:-D

gosiu jak mio, już wstawiłam wodę

kajdusiu- gratuluję nowego autka:)jak by to mój syn powiedział: brum brum:-D

co do drzemek to ja wole jedną a dłuzszą, czasami obudzi się po godzinie czasu i jeszcze musze go posmyrac chwilę i zasypia na drugą godzinkę

czy tylko ja mam taki bałagan, o majn got, straszna bałaganiara ze mnie

Ostatnia edycja:
reklama
gosiagro- fajnie że z udało się przestawić na jedną drzemkę, u nas wciąz dwie, ale za to krótkie, nieraz tylko po 40min

u nas teraz ta jedna trwa 1,5 - 2 h, więc całkiem ładnie:-) ale potem śpi od 19:30-6:30, więc wychodzi nam około 13 godzin snu na dobę
my wcześniej tez na 2 byliśmy, ale teraz coraz później zaczęła sobie ta pierwszą robić, wiec od razu i druga później wypadała i potem do 22 szalała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry