Asencja- 14 sierpnia mam egzaminy![]()
Eee...to już nie długo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asencja- 14 sierpnia mam egzaminy![]()

Majusia się już rozchodziła i więcej chodzi niż raczkuje:-):-)
i dziękuje za linka do wózka Beat, właśnie dzisiaj rano kupiłam używaną na allegro, udało mi się dostać w kolorze niebieskim, mam nadzieję, że będzie oki

i stara śpij na podłodze, ale powaznie to i potem ok 2 też tak mocno płakał i juz odkryłam od czego...!!ma problemy z robieniem siku!!
bo zrobi to dopiero spokojnie spi...a tak biedu;lka tak sie meczył...zrobil dopiero jak posadziłam na nocnik i puściłam wode w łazience...Oczywiscie zawiozłam juz jego mocz na badania i zobaczymy...
)
u mnie lumpki tak strasznie drogie ze się nie opłaca kupowaćczy ktoś chętny na kawkę? nerwy już przeszły, młody zasypia i mam chwilkę dla siebie, nie sprzątam bajzlu nie ucieknie (niestety)

jak tam?? jaka pogoda? jak Damiś?
edit... widzę, że zadziałało 
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Kolejnych lat miłości, czułości i wspólnego cieszenia się dniem codziennym!

gosiagro- fajnie, że macie już tylko jedną drzemkę, ale to wczesna drzemka, później wytrzyma Ci do wieczora? Gosiak drzemkuje od około południa

oj przydałaby się przydała

gosiagro- fajnie że z udało się przestawić na jedną drzemkę, u nas wciąz dwie, ale za to krótkie, nieraz tylko po 40min