nadika
Fanka BB :)
A ja mam dzisiaj od baaaaaardzzzzzzzzoooo dawna trochę chwili wolnej wieczorem. Natan padł już o 19.30, a normalnie zasypia o 21.30
Był taki zmęczony bo w południe spał tylko 40min. Pewnie się obudzi na jedzenie bo wypił tylko 100ml.
Czeka na mnie sterta prasowania więc zraz zmykam prasować.
Pofarbowałam sobie włosy i zamiast brązu mam czarne
jedynie pociesza mnie fakt że farbowałam szamponem więc po kilku myciach powinien się zmyć. Nie mogę się przyzwyczaić, do tego byłam dziś zrobić sobie henne a z racji tego że mam teraz ciemne włosy zrobiłam ciemniejszą i nie mogę na siebie patrzeć w lustro!! buuuuuuuuuuuuu
Tęsknie z blondem sprzed i na początku ciąży, no ale niestety moje włosy nie wytrzymują rozjaśniania. Od razu piszę że jak coś to foty pokaże dopiero po sobocie, jak mąż mi zdjęcie zrobi na imprezie
Czeka na mnie sterta prasowania więc zraz zmykam prasować.
Pofarbowałam sobie włosy i zamiast brązu mam czarne
jedynie pociesza mnie fakt że farbowałam szamponem więc po kilku myciach powinien się zmyć. Nie mogę się przyzwyczaić, do tego byłam dziś zrobić sobie henne a z racji tego że mam teraz ciemne włosy zrobiłam ciemniejszą i nie mogę na siebie patrzeć w lustro!! buuuuuuuuuuuuuTęsknie z blondem sprzed i na początku ciąży, no ale niestety moje włosy nie wytrzymują rozjaśniania. Od razu piszę że jak coś to foty pokaże dopiero po sobocie, jak mąż mi zdjęcie zrobi na imprezie
Chyba będę musiała się na solarium wybrać, bo na słoneczną opaleniznę chyba nie mogę liczyć

I teraz czekają nas porządki
Ale buurza była przed chwilą straszliwa , osobiście uwielbiam , ale dziś jak raz pierdykło to z mężem podskoczylismy pod sufit, brrr....