reklama

Czerwiec 2010

reklama
A my mamy klime ale co ja wlacze to jakas czerwona lampka mruga i nic nie wieje :-(

Kajdusia gratulacje dla obywatelki Malgorzaty chyba pojdzie juz piechota na spotkanie z towarzyszka Liliana?? :-D
zyraffka dobrze ze nerw minal, nie ma to jak relaksujace bb :-) zupelnie jakby cie tysiace malych rybek podgryzaly w piety
milusia super takie spotkanie z mama blizniakow, a wzielas namiary???
gosiagro oj widze ze Majusia tez poszla w ruch tzn w chody :-)
zyraffka a kiedy wracasz do pracy? od 1 wrzesnia? To musisz szybko zajsc w ciaze, L4 i dalej tu pisac!!:-)

Kasiek kochana napisz cos o wczorajszym spotkaniu, albo ewela i migotka moze sie odezwa?? Juz wiem z smka ze bylo bardzo udane :tak::-)

zyraffka dobrze ze nerw minal, nie ma to jak relaksujace bb :-) zupelnie jakby cie tysiace malych rybek podgryzaly w piety

dokładnie:)) bez bb to ja bym tu sama nie dała rady.

wracam pierwszego września ale nawet jak zajdę w ciążę to nie zrezygnuję z pracy (narazie tak mówię hehe) musze troszkę między ludźmi poprzebywac bo później znowu kilka dobrych miesięcy dom i dzieci. Poza tym wiele osób ma chętkę na moje stanowisko a ja im się nie dam :-D

Nadika, zyraffka- współczuje nocek
Kajdusia- fajnie ,że Gosiek się już "puszcza". Gratulacje
laugh.gif

Ola- udanego wyjazdu i wspaniałej pogody kochana
Lencja- najlepsze życzonka rocznicowe kochana i wielu szczęśliwych lat razem życzę !!!!!!
Asencja- gratuluję i współczuję ( załatwiania papierków i nie przespanych nocek )
Milusia- kurka wodna, żeby nic się nie działo z pęcherzem, bo bidulek się umęczy. Oby to była jednorazowa sytuacja,
Lenka- jak Wiki?

A gdzie Eagle, Hefi, Nadika, Lenka, Percia, Anecznik i wiele innych mamusiek?

No i koniec pisania , bo trza teren odkazić ( kupa).

A tak w ogóle to witam :)

dzień dobry! choć nie taki dobry bo od rana leje brrrrrrrrrrr ale choć powietrze fajne takie świeże
zyrafka niezły chumorek z rana a nocki współczuję u mnie 2 z rzędu nocka ok co prawda wstawałam nad ranem 3 razy ale za to łody pospał w końcu do 8;15 więc ok tyle że na tą pogodę bańka mnie napierd...... że szok a i nawet burza Michała nie obudziła
nadika nieżle z mężem miał niezłą przeprawę z rana
Jolu wszystkiego najlepszego oby lata wspólnie spędzone mijały wam w szcześciu i miłości
asencja współczuję niedogodności" spaniowych" to chyba najgorsze co wspominam z ciąży a powodzenia w załatwianiu formalności budowlanych i wiele cierpiwoścci z tym związanych
milusia biedny ten twój Kubuś ja w dzień lepiej?
kajdusia dobre z tą mantrą :-Da i autko z klimą debest:-)tyle że nasze w tym roku zastrajkowało i niestety nie działa:wściekła/y:
emalia witam witam hehe:-)terem odkażony?
no to chyba tymrazem mi się udało

reklama
:-)*****pam pam pam pam *****:-)
Dla cudownej pary,
z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
a Wasze uczucie było
wyjątkowo gorące!!

Jolu przyjmij najserdeczniejsze zyczenia w dniu Waszej rocznicy!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry