reklama

Czerwiec 2010

Hej ( o ile ktoś mnie jeszcze pamięta :-D:-D:-D)

Wpadłam zobaczyć co u Was i dzieciaczków,widzę że są/bądą powroty do pracy.
Ja siedzę w domku...

Alanek rośnie,staje przy meblach ale nie chodzi jeszcze.;-)
Śpi ostatnio 2 raz w dzień.chociaż zdarzy się ze 3-chyba od pogody i ciągłych spacerów:-D

Roczek minął nie wiem kiedy...Imprezkę robiliśmy wspólną z urozinami starszego smyka więc wypadło w Boże Ciało żeby było po środku.:tak:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i i dzieciaczki!!!:-)

reklama
Wróciłam z basenu- myślałam, że Was nie nadrobię, taka będzie produkcja, a tu proszę- sanatorium :nerd:
Na basenie szaleństwo, a nas duma rozpierała, nawet ratownik nas zaczepił i pytał gdzie co i jak... :rofl2: Tylko, że wszyscy brali Gosiaka za chłopczyka, ale co tam, kiedyś jej włoski w końcu urosną, zaplotę warkoczyki i na wszelki wypadek nie będę zakładać czepka :-)
Ach no i uśmiałam się, bo pierwsze kroki za nami- oczywiście na razie w wodzie :-)
A teraz czekam na teściową, bo spontanicznie zadzwoniła, że jest w Bydgoszczy i R ma po nią przyjechać tam i siam teraz natychmiast, wrrrrr, uwielbiam niezapowiedziane wizyty, a raczej wizytacje, wrrr

kpi
- udanej podróży, nie przejeżdżasz czasem przez Bydgoszcz?????
iiwka- pewnie, że Cię pamiętamy, dawaj zdjęcia Alanka :tak:

czesc dziewczyny,

pamietacie, jak mowilam Wam ze moja przyjaciółka choruje? dzisiaj trafila na oddzial chemioterapii, rozmawialam z nia przed chwila, ciagle placze, przyprowadzili jej psychologa na oddzial
a jak byla u mnie ostatnio pokazac wyniki CT to zryczałysmy sie obie! dlaczego to jest takie niesprawiedliwe??? nie moge przestac o tym myslec

a i zadzwonilam tez do mojej starej kolezanki, (z ktora sie nie widzialam 1,5 roku,a jej ojciec jest onkologiem, chcialam zeby skonsultowal wyniki mojej przyjaciolki) na wstepie mi powiedziala" u mnie wszytsko super, rozwiodłam sie, faceci to świnie!!!!!!!!!!" hehehh padłam
ciekawe czy cos mni ejeszcze dzsiiaj zaskoczy eh co za dzień
lece Was poczytac

Zapomniałam napisać że dostałam wczoraj smska od Agi - Dojechali szczęśliwie , Polunia 3h spała więc super dzielna dziewczynka!!!!
Macie wszystkie pozdrowienia. A ja lece dalej sprzatać bo jutro rano do szkoły!

witajta Kobity!!
ja cie nie moge - od pon do wczoraj nie miałam prądu w dzień, bo wymnieniali gdzieś tam słupy! włąc\zali na noc, a ja oczywiście nie mogłam się połączyć z netem...wrrrrrrrrrr
zaraz postaram się nadrobić Was Kochane Moje Mamuśki.
a u nas ogólnie ok. Jagodzi wyszła lewa 4 - to już 9ząb..wygląda jakby go miała juz z tydzień..nie wiem kiedy wyszedł:szok: i teraz wychodzi z drugiej strony - ale tam jest masakra, płacz noc i dzień, spuchnięte dziąsło tak,że nie ma przerwy między dziąsłem a wargą..bidulka moja,aż mi jej żal...

ktora z Was brala ślub 6 sierpnia 2005 i studiowala w Katowicach????????????
jaaaaa:cool2: a co narozrabiałam??

Gosiagro - Iga też śpi raz w ciągu dnia, od 13 tak mniej więcej 2h

Asnecja - oj to dużo się zadziało, a co to za praca??

milusia - jak tam Kubuś??

Kajdusia - gratki dla Małgosi, moją Igę też biorą za chłopca;-) i to za tłustego chłopca:-D

Kpi - udanego spotkania

iiwka
- witaj po latach!!!!

Iga wyrosła ze skazy, jeszcze całkiem niedawno miała suche plamki najczęściej na nóżkach, a teraz nic:tak:Gładziutkie ciałko, żadnych plam:-) I nie je już pepti, od 2 dni na bebilonie comfort, je zupy ze śmietaną, ostatnio jagody ze śmietaną i wsio oki:):):)

Ostatnia edycja:
Hej ( o ile ktoś mnie jeszcze pamięta :-D:-D:-D)

Wpadłam zobaczyć co u Was i dzieciaczków,widzę że są/bądą powroty do pracy.
Ja siedzę w domku...

Alanek rośnie,staje przy meblach ale nie chodzi jeszcze.;-)
Śpi ostatnio 2 raz w dzień.chociaż zdarzy się ze 3-chyba od pogody i ciągłych spacerów:-D

Roczek minął nie wiem kiedy...Imprezkę robiliśmy wspólną z urozinami starszego smyka więc wypadło w Boże Ciało żeby było po środku.:tak:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i i dzieciaczki!!!:-)

czesc iwwka

pragne Ci pwoiedziec, ze fotelik od Ciebie sprawuje sie ok, stoi u moich rodziców i mama sie nim zachwyca ;) nie wiem jak sobe wczesniej dawala rade bez fotelika, Kuba byl karmiony w wózku i wszytko bylo brudne, eh
psdawaj foty chłopakow

jaaaaa:cool2: a co narozrabiałam??

Gosiagro - Iga też śpi raz w ciągu dnia, od 13 tak mniej więcej 2h

Asnecja - oj to dużo się zadziało, a co to za praca??

milusia - jak tam Kubuś??

Kajdusia - gratki dla Małgosi, moją Igę też biorą za chłopca;-) i to za tłustego chłopca:-D

Kpi - udanego spotkania

iiwka
- witaj po latach!!!!

Iga wyrosła ze skazy, jeszcze całkiem niedawno miała suche plamki najczęściej na nóżkach, a teraz nic:tak:Gładziutkie ciałko, żadnych plam:-) I nie je już pepti, od 2 dni na bebilonie comfort, je zupy ze śmietaną, ostatnio jagody ze śmietaną i wsio oki:):):)

oooooo fajnie ze to Ty, nie moglam Cie rozpoznac na fb ;)
ps ładna laseczka z Ciebie ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry