reklama

Czerwiec 2010

Lena dziękuję Ci skarbie moje. Szczególnie zaskoczyłaś mnie piosenką, bo to moja ulubiona w chwili obecnej. Słucham i łzy mi lecą. Bardzo Ci dziękuję za to że jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzieńdoberek :-)
Moje złote dzieci dały nam dzisiaj pospać do 9.30 :-):-)
mamakubulki- bardzo mi przykro z powodu Twojej przyjaciółki :-( Ty też musisz być teraz bardzo dzielna we wspieraniu jej w chorobie, trzymajcie się obie...
olavip- współczuję dnia bez prądu- net to chyba i tak najmniejsza z niedogodności... Gratki Dla Jagodki za kolejnego ząbka
avena- fajnie, że Igunia wyrosła już ze skazy, teraz możecie poszaleć kulinarnie :-)
nadika- współczuję nocki, ale zakupów zazdroszczę, bardzo mało wydałaś i to razem z butami, łał
Liza- Tobie też nie zazdroszczę tej niespokojnej nocy, oby już więcej Was burze nie nawiedzały...
Asnecja- to masz telewidza w domu, niedługo zacznie się walka o pilota :-D
Lencja- zdrówka dla Kornelki, a ta jedyneczka to pierwszy ząbek Kornelci, czy dolne kasowniki już ma?
koriander- ale Amsterdamu nie zalało mam nadzieję... kanały nadal w kanałach?

Dzieńdoberek :-)
Moje złote dzieci dały nam dzisiaj pospać do 9.30 :-):-)
Lencja- zdrówka dla Kornelki, a ta jedyneczka to pierwszy ząbek Kornelci, czy dolne kasowniki już ma?
Dzień doberek, ja nic nie powiem ale Nela wstała o 11:20 :))))))))
Dolne kasowniczki juz posiada :)

Lena - ja nie przeszłam i pewnie jeszcze długo nie przejdę

My ciągle smigamy w 4 i pewnie szybko tez nie przejdziemy na 5 ;]

Pół dnia padało znów.... teraz chwilke przestalo, mialam odpoczac jak miki zasnie ale jak zasnol poszlam sos zrobic i takim to sposobem miki po 50min wstal a ja jak nie odpoczelam tak jestem panieta....:P

Emalia wszystkiego co najlepsze!
no i wsio co najlepsze dla dzisiejszych jubilatów ;-)

Kajdusia, Lencja- to sobie pospałyście kochane :)
Lencja- jak tam obchody jubileuszu?
Lenka- my ciągle 4 ale wiesz ,że Jasiek ma małą dupcie :)
Liza- wy to macie z tą pogodą , a urodzinki mam jutro ,ale dziękuję ;-)

A mam pytanko odnośnie telefonów. Ma któraś z Was Nokie c3-02, albo x3-02? Chce dzisiaj wymienic, bo umowa mi sie skończyła, a nie wiem który lepszy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry