reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lencja zdrówka dla Nelki !!! Natan to jest taki marudny przez ostatnie dni że czasem to mam już dość.. Zazdroszczę spania!!!!!
koriander no to ładnie Was zalało, a imprezka jutro - męża kolega z pracy wyprawia hucznie 40-kę będą tańce i hulańce :) a że będą prawie wszyscy z męża działu to muszę się jakoś lansować i nowa kiecka jest :) hehe
kajdusia ale zazdroszczę spania, my ostatnio to wstajemy o 5.30 i nocki nieprzespane ;/// (na zakupach mało wydałam bo praktycznie wszystko z przeceny)
olavip napewno ciężko bez prądu,
lenaDTR ja wciąz 4 używam a do 5 nam bardzo daleko bo Natan nawet 9 kg nie ma ;/
koriander od czego ta gorączka?? Przeszło już??
emalia to ja jutro złożę życzenia:))
Perfecta wspólczuje burz i nie zazdraszczam;/ u nas na szczęście spokój.

Ostatnia edycja:
Lencja zdrówka dla Nelki !!! Natan to jest taki marudny przez ostatnie dni że czasem to mam już dość.. Zazdroszczę spania!!!!!
koriander no to ładnie Was zalało, a imprezka jutro - męża kolega z pracy wyprawia hucznie 40-kę będą tańce i hulańce :) a że będą prawie wszyscy z męża działu to muszę się jakoś lansować i nowa kiecka jest :) hehe
kajdusia ale zazdroszczę spania, my ostatnio to wstajemy o 5.30 i nocki nieprzespane ;/// (na zakupach mało wydałam bo praktycznie wszystko z przeceny)
olavip napewno ciężko bez prądu,
lenaDTR ja wciąz 4 używam a do 5 nam bardzo daleko bo Natan nawet 9 kg nie ma ;/
koriander od czego ta gorączka?? Przeszło już??
emalia to ja jutro złożę życzenia:))
Perfecta wspólczuje burz i nie zazdraszczam;/ u nas na szczęście spokój.
A Gaja juz przekroczyła 12 a nawet dobija 13 i wydaja mi sie jakies małe;(

Dzień dobry:-)

ale miałam ostatnio sytuację, kupiliśmy dżem i jak otworzyliśmy to na wierzchu była pleśń, źli , że naleśniki trzeba było zjeść suche poinformowaliśmy mailowo o tym producenta a ci w ramach przeprosin wysłali nam dżemy i konfitury:-):-) jednak jeszcze zdarza się, że klient nasz pan:-D:-D:-D

koriander - jak po nocce? gorączka spadła? Buziaki wam ślemy

zyrraffka - a ty co tam cichutko?

eagle - oj tęsknimy za tym twoim normalnym trybem:tak:

milusia
- jak u Kubusia?

iwwka - cześć:-) pisz coś częsciej:tak:

mama_kubulki - bardzo mi przykro z powodu twojej koleżanki, trzymajcie się!

Agi - jak urlopik wam mija?

olavip - gratki ząbka

avena - super, że skaza już pożegnana:tak:

nadika - to się nazywa mieć żyłkę do zakupów:-)

Lencja - jak Kornelcia? kaszel się utrzymuje? wózek przetestowany rewelacja, Majusia juz nawet drzemke w nim zaliczyła:-)

Lena - my używamy jeszcze 4, ale już mam kupione 4+

Perfecta - dla mnie ta teoria wizerunku byłaby bardzo ciekawa:tak:

Dla dzisiejszej solenizantki Emalii
Z okazji urodzin życzę Tobie Kochana samych tylko szczęśliwych dni w życiu!
Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce!
Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody duch
a, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń...

default.jpeg

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Ja tylko na momencik....bo P. juz dzis wraca do UK....a ja lecę w poniedziałek...buuuu...Ja nie chcę.... :-(.....
Namyslilismy sie i moja mama leci ze mna na 3 tygodnie...a co tam.....

Emalia - kochana nasza samych radości w życiu......Oby spełniły sie wszystkie twoje marzenia a życie przyniosło Ci tylko piekne i wspaniałe chwile.....

Zmykam....

reklama
Witajcie,

emalia - wszystkiego najlepszego:))))
bo073-sg.jpg Zdrówka i słodyczy Natalka z mamą życzy!:)

Ale piękny dzionek się zapowiada:)

Pampersiaki my też nosimy nadal 4, ale ostatnio na noc kupiłam już 4+, więcej się mieści:-D
Ze streetcom'a dostałam ostatnio paczkę białych:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry