reklama

Czerwiec 2010

Emalia- dużo dużo zdrowia, usmiechu, radosnych dni, wspaniałych przyjaciół i spełnienia najskrytszych marzeń z okazji Twoich urodzinek.

gosiagro- ale fajnie z tymi konfiturami, widać zdarzają się jeszcze porządne firmy i uczciwi szefowie
Agi- szkoda, że musicie już lecieć :-(

Tak myślę, że może w Bydgoszczy są jakieś inne rozmiarówki tych pampersów ;-):sorry2:My już ostatnio rozważaliśmy przejście na 6tki, bo kupy czasami górą przechodzą, a może po prostu to Gosiaka kupy są niewymiarowe :cool:hehe

Co tu dzisiaj tak cicho??? Heloł???

reklama
Dziekuję za życzonka.

Ale mi Jasiek prezent zrobiła na urodziny...masakra.
Wywalił mi się na dywanie, na prostej drodze ze smoczkiem w buzi.
Krew sie lała potokami, ja krzyczałam, sama w domu i co tu robić.
Spakowałam go do auta, cały czas płakał i do ośrodka.
Pani mu zajrzała do buzi,a tam rozwalone to więzadełko nad jedynkami, dziąsła bodrowe , wszystko we krwi i chu.....wie czy ząb nie wyleci.
Boże jak ja byłam przerażona to sobie nie wyobrażacie. Cały czas się trzęse, bo jaki człowiek potrafi być bezradny. Teraz bidulek śpi, dałam mu przeciwbólowe i zobaczymy co będzie.
Aż mi się odechciało, grila i wszystkiego.

Emalia- biedny Jasiulek :-( Nie martw się- ząbek na pewno nie wyleci, jakby miał wypaść to już by wypadł, a Jasiek pewnie szybko o wszystkim zapomni, mimo wszystko odetchnij i baw sie dzisiaj dobrze Kochana- to Twoje święto!

Koriander- dopiero doczytałam- jak Lilka? Minęła gorączka? Duzo zdrówka dla niej!

Ostatnia edycja:
Emalia ojj biedny Jasiu, pewnie szybko zapomni i będzie dobrze.
A z okazji Twego święta przyjmij najlepsze życzenia - dużo zdrówka , samych radosnych i szczęśliwych dni w życiu i spełnienia marzeń!!! STO LAT...!!!!!

koriander jak Lila?? gorączka jeszcze jest? zdróweczka!!
milusia biedny Kubuś, jak się dzisiaj czuje?? oby szybko infekcja minęła!!
Agi no szkoda że już wracacie, dobrze że mamusie zabierasz, zawsze troszkę wnuczką sie zajmie:)
gosiagro ale super z tymi dżemami. czasem warto się odezwać jak coś nie tak. Ja kiedyś znalazłam w groszku pudliszki karalucha i się nie odezwałam a może warto by było ;)

wróciłam niedawno od fryzjera i upieła mi włoski i jakoś się nie czuje, popatrze jeszcze troche w lustro i może się przyzwyczaję:))

Dziekuję za życzonka.

Ale mi Jasiek prezent zrobiła na urodziny...masakra.
Wywalił mi się na dywanie, na prostej drodze ze smoczkiem w buzi.
Krew sie lała potokami, ja krzyczałam, sama w domu i co tu robić.
Spakowałam go do auta, cały czas płakał i do ośrodka.
Pani mu zajrzała do buzi,a tam rozwalone to więzadełko nad jedynkami, dziąsła bodrowe , wszystko we krwi i chu.....wie czy ząb nie wyleci.
Boże jak ja byłam przerażona to sobie nie wyobrażacie. Cały czas się trzęse, bo jaki człowiek potrafi być bezradny. Teraz bidulek śpi, dałam mu przeciwbólowe i zobaczymy co będzie.
Aż mi się odechciało, grila i wszystkiego.

wiem o czym mowisz..mi kuba tez przegryzl zebami to wiezidelko,a dziasla i jezyk bardzo krwawia..
u nas juz sie zagoilo.
buziaki dla malego!

a ja pierwszy raz od 21 lat zmienilam kolor wlosow;p

ja jak zwykle na 3 sekundy

Emalia
Z bukietem kwiatów do Ciebie przyjść nie mogę,
lecz pragnę złożyć życzenia gorące
zdrowia, radości, miłości i wszelkich marzeń spełnienia.
Kasia z mężem i dzieciakami.
Ps.
i ogromny buziak dla Jasieńka, oby szybko się zagoiło:-)

Kreatorka
W maleńkiej obrączce uczuć świat cały,
miłość, obowiązek, wzniosłe ideały.
Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele...
Na całe życie włożona w Kościele.

Kochani dla Was także wszystkiego co najpiękniejsze w tym wyjątkowym dniu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry