reklama

Czerwiec 2010

reklama
lena, Kajdusia - mój Krystianek waży 12 kg i najczęściej używamy 4+, a jak nie ma, to 4 jeszcze kupujemy. Czy 4 dużo się różnią od 5?
Kajdusia - milej imprezy poobiadkowej
Lencja - wow :) niektórzy to mają fajnie :) gratuluje ząbków :)
Liza - ja tez teraz maże o tym, zeby mój skarb poszedł spać, ale nie ma chyba na to co liczyć.
Wcześniej spał super, bo o 10 i o 15.30, a teraz "rano" zasypia przed 12 na chwile i potem dopiero o 17 :/ O 18 go zazwyczaj budze, żeby potem poszedł spać o normalnej godz, ale jemu mu sie to raczej nie podoba :/

Powinnam wyjsc na spacer z Krystiankiem, ale mam mega lenia dzisiaj :/ Chodzić za długo nie moge, bo sie męcze, a plac zabaw zalany...moge to uznać jako wymówke? :)

Edit: milusia - współczuje Kubusiowi...oby jak najszybciej przeszło!

HEJ HEJ:)
Ja tu się cieszę,że Jagoda spała do 7:30!Pierwszy raz tak długo hehe
Liza, Perfecta - `````wiem co u Was się działo... mąż siedzi pod Wa-wą...masakra współczuję! U nas na szczęście dziś nie było burzy...
Asnecja - no jakąś wymówkę to masz:)

Ehhh u nas ciągle leje, dwie burze przeszly bokiem jak narazie, caaale szczescie....:no: Miki spi od 16:05, chyba zacznie go budzic zaraz;] bo wkoncu poźno mi zasnie wieczorem.... ehhhhhh

Dzień dobry - dwutysięczna trzydziesta pięćdziesiąta trzecia:)
Noc MASAKRA! Waliło strasznie , lało strasznie ! U nas sie zeszły 3 burze w kupe w pewnym momencie i aż chciałam brac dziecko i spitalać na dół! Do 2 :30 nie spałam! Potem padłam i zaspałam:):) Wstałam o 7:30 z głową nie umytą Wiec musiałam umyc i tak sie spóżniłam ponad godzinkę ale nic straconego bo ssstraszne nudy! Teoria wizerunku. Rozpoznawanie typów urody i sylwetki , dress code i takie tam .

Dla Emalii z okazji 18-tych urodzinek :P:) Wszystkiego co najlepsze :tak:
Pogodnych dni i nocy
i zdarzeń z losu danych,
spokoju i miłości
i oczu zakochanych.
I snu, co ranek zbudzi,
bez trosk o dobre jutro
i szczęścia nie zaszkodzi,
by już nie było smutno.
I w wyciągniętej dłoni
z kropelką rześkiej rosy,
ciepły uśmiech na twarzy,
słońcem upięte włosy.
Zapachem dni pogodnych
przed burzą życia schronią
i dni, które przed nimi
miłością swą obronią...

Nie doczytam wszystkiego , bo nie mam siły.... padam.... byliśmy dzisiaj u kosmetyczki więcej napisałam na zamkniętym:)

Na szybko emalia ja posiadam Nokię C3 jako telefon służbowy.Zwykły prosty telefonik, zresztą jak większość Noki:) Nawet mi nie przeszkadza częściowo dotykowy ekran:) Generalnie to mogę polecić telefonik:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry