reklama

Czerwiec 2010

reklama
Moje dziecie już drugą noc daje mi tak popalić że hej. Ledwo patrze na oczy. A było już tak dobrze bo zaczął przesypiać całe nocki a teraz znów się budzi i do tego strasznie marudzi i się wierci. Normalnie jak niemowlaczek co chwile do niego wstaje i o 5.30 pobudka:szok: a teraz odsypia ciekawe jak długo.

a ja wczoraj poszalałam z zakupami :))) dawno nie byłam tak długo sama na zakupach, teściowa została z Natanem a ja se szalałam.
Kupiłam sobie kieckę, trzy bluzki i buty i w sumie nie wydałam dużo bo zmieściłam się w 200zł :)

Ostatnia edycja:
Witam

Za nami straszna noc.... przechodziły takie burze, jedna za drugą... nie spałam...
Ja akurat jestem przy powiecie białobrzeskim (tesciowa mieszka w białobrzeskim obok przysuskiego:no:) u nich podobno nic nie przejezdne, drzewa powywalane....
Ja w nocy nie spałam, bałam sie poprostu ze jak cos sie stanie by szybko budziic M i się pakowac....:-( były momenty ze tak lało i zaczelo wiac ze niewiedzialam co robic, serce mi omało nie wyskoczylo z piersi:-(
Miki sie budzil bo w domu duchota byla....

Teraz ciągle zachmurzone, i znow zapowiadaja burze...:-( i od poniedziału znów...:no:
Sorry ze tylko o sobie, padam... moze ze 2h przespałam:(

Liza wspólczuje!! cos strasznego.
Dziewczyny zaczynam się o Was bać. Oglądałam zdjęcia na necie z nawałnic jakie przeszły nad Polską. Mam nadzieję że u Was w porządku!!!!!

Nadika- wspólczuę nocki kochana. Może to na ząbki? Fajnie ,że zakupki się udały. Ja tgeż wieczorem wybrałam się do biedronki i dwa kosze załadowałam ( dobrze ,że małż był ze mną) i spotkałam Lenkę i siostrę przy okazji.
Liza- masakra to co piszesz. Współczuję Ci kochana. Tak wczoraj zerkałam na mapy burzowe, to tak bliżej centrum masakra była. Dobrze ,że nic się nie stało. Tulam Was mocno:-(

A tak ogólnie to witam wszystkie Panie :-)

straszna tu cisza dzisiaj.............................

Ostatnia edycja:
Witam :)
U nas może nie burza w nocy, ale pioruny tak waliły, że się nie dało przy otwartym oknie spać. Dobrze, ze byłam nieprzytomna, bo ogólnie boje się grzmotów :)
Krystianek pierwszy telewidz ogląda wlaśnie mini mini - jakbym dziecka nie miała :P

nadika - współczuje nocki :(
Liza - jak to pakować? Przez burze?
Asnecja - oj to dużo się zadziało, a co to za praca??
Praca polega na pozycjonowaniu stronki - poprawa stronki (SEO) i reklama płatna w Google (SEM).

Lece sie ubrać i jakies śniadanko dla naszej trójeczki :)
Miłego dnia!! (pomimo tego co jest na dworzu)

Witam się i ja po ciężkiej nocy..
U nas bez burz, za to Nela marudzi - wydaje mi się, że jedna górna jedynka już się zaczyna przebijać.. Dodatkowo się biedna się chyba podziębiła i mocno kaszle, to raczej nie jest kaszle od ząbków...
Nadika - super, że zakupy udane :)
Liza - współczuje, idź się wyśpij jeśli masz taką możliwość

Witajcie Mamuśki:)
U nas nocka jak zawsze czyli cała przespana;)
hehe chyba juz tak bedzie zawsze:)
Liza współczuje ja najbardziej boje sie wiatru:)
Nadika super, że udały Ci się zakupy!!!

Emalia już dzisiaj Ci składam życzenia bo nie bedzie mnie do pojutrza prawdopodobnie na necie;)

images
images
images

images

W tak uroczystym dniu Urodzin Twoich,
przyjmij tych życzeń garść z rąk moich.
Życzę Ci zdrowia, szczęścia, radości
oraz powodzenia w życiu i miłości!
Misie lubią miodek i wszystkie słodycze.
Z okazji Urodzin Tylko tego Tobie życzę.
Życzę Ci w dniu Urodzin miodu miodku młodziku,
rozkosznych smakołyków i łakoci bez liku!

Kiedy masz Urodziny ja to dobrze wiem
więc dziś życzenia złożyć Ci chcę,
mnóstwo radości, słodkiej miłości,
pełnego szczęścia i wiecznej młodości.

images
images
images

A to dla Ciebie;)
Moje Słońce Kochane;)

http://www.youtube.com/watch?v=C2Z7oEu5nCE

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-) U nas tak lalo ze pol kraju pod woda no ale lezymy w depresji wiec co sie dziwic :nerd:

Wspolczuje nocki Liza, Perfecta jak sobie dalas rade?
Asnecja to ty komputerowiec jestes? :happy:
nadika gratuluje zakupow jakas impreza sie szykuje?

KLEMENTINKO ODEZWIJ SIE KOCHANA???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry