reklama

Czerwiec 2010

Koriander no właśnie :no: kurde a mogłam bo fajna babka:-D
izia w dzień troszke jakby lepiej ,ale też bywaja momenty płaczu...
jeszcze w przychodni nie mogli znaleźć naszej karty..:wściekła/y: więc zawiozłam pruwatnie...gdybym wiedziała to od razu bym pojechała i nie traciła czasu...
po 15 maja byc wyniki...

moje dzieci się chowaja do zasuwanej szafy i udają że ich nie ma:-D :-D (dodam że tam jest ciemno, a jak włączyliśmy im światło to sie wystraszyli:-D :-D

może w krótce uda mi się wyrwać do Wawy z chlopcami(ale to pewnie nie za szybko...) więc jak cos to tam Perfekcia by zgarnęła resztę i spotkanko:-D (%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%):-D :-D

reklama
Ale pyszny obiadek zjedliśmy :-p Teraz mała kawusia i pojedziemy na basen. Fajnie :-) Torunianki, jakby co będziemy w Solcu, może się dołączycie???:-p

Nasze poprzednie auto też miało klimę, ale się rozszczelniła i już nie powiewało chłodem... Przynajmniej mieliśmy motywację, żeby kupić nowy (nowy stary oczywiście, w dodatku po szwagrze ;-))

Mój starszy dzieć się dzisiaj rozpłakał, bo Gosia go ciągnęła za włosy- żmija mała :dry::confused::nerd:

Kajduś- jak bym moich widziała:-DWyobraź sobie ,że Ola już pare razy ryczała przez Jasia, a to za włosy ją wytargał a to ją ugryzł, a to zabawką oberwała :) Takie maluchy a i tak sobie radzą ze starszakami :)
Miluś - i jak tam wyniki, a boli małego dalej?

Kajduś- jak bym moich widziała:-DWyobraź sobie ,że Ola już pare razy ryczała przez Jasia, a to za włosy ją wytargał a to ją ugryzł, a to zabawką oberwała :) Takie maluchy a i tak sobie radzą ze starszakami :)
Miluś - i jak tam wyniki, a boli małego dalej?
myślę że jak ma pełen pęcherz to wtedy jest taki niespokojny, ale teraz wstal i ładnie bez problemu zrobiliśmy siku do zlewu:D no zobaczymy...kurczę ale ten jego siuraczek na końcówce jakby był zaczerwieniony:/ chociaż trudno mi określic bo to raczej tatusia działka:D

moje nie maja starszego rodzenstwa do bicia więc świetnie sobie radza tłukąc się na wzajem, albo mamusię:p

Wyniki Kubusia
cięzar 1,010
ph 6,5
.....
nabłonki płaskjie poj.
leukocyty poj, wpw
szcawiany wapnia liczne....:wściekła/y:
to oznacza że prawdopodobnie odziedziczył po mnie kamienice nerkową!!:wściekła/y:

cześć babeczki

ja na momencik bo pewnie zaraz robaczki moje nie dadzą mi spokojnie posiedzieć

my żyjemy, ale czas remontowo-odgruzowania u nas nadal trwa i w zw. z tym mnóstwo sprzątania, jak już będzie po pewnie będę mieć więcej czasu to powrócę do Was na normalny tryb czyt. pełnoczasowy

póki co przesyłami buziaki dla wszystkich cioć i dzieciaków

Lencja wszystkiego najlepszego i wielu wspólnych spędzonych lat w szczęściu i miłości

Wyniki Kubusia
cięzar 1,010
ph 6,5
.....
nabłonki płaskjie poj.
leukocyty poj, wpw
szcawiany wapnia liczne....:wściekła/y:
to oznacza że prawdopodobnie odziedziczył po mnie kamienice nerkową!!:wściekła/y:
kochana idz jak najszybciej do lekarza z tymi wynikami!! Nerki sa w tym wieku bardzo podatne na urazy, pamietam ze Lila tez plakala przy siusianiu jak zaczynalo sie zapalenie. Lekarz powinien ci zlecic zrobienie usg drog moczowych zeby tez wykluczyc nieprawidlowosci w budowie ukladu moczowego bo to tez moze byc przyczyna bolu, kochana idz nie zwlekaj! :sorry2:

eagle powodzenia z remontem i wracaj szybko na kawusie do nas :tak:

Kasiek migotka ewela BOSKIE ZDJECIA!!!!!! SUPER Z WAS LASECZKI a maluchy przesliczne!

Ostatnia edycja:
kochana idz jak najszybciej do lekarza z tymi wynikami!! Nerki sa w tym wieku bardzo podatne na urazy, pamietam ze Lila tez plakala przy siusianiu jak zaczynalo sie zapalenie. Lekarz powinien ci zlecic zrobienie usg drog moczowych zeby tez wykluczyc nieprawidlowosci w budowie ukladu moczowego bo to tez moze byc przyczyna bolu, kochana idz nie zwlekaj! :sorry2:

eagle powodzenia z remontem i wracaj szybko na kawusie do nas :tak:

Kasiek migotka ewela BOSKIE ZDJECIA!!!!!! SUPER Z WAS LASECZKI a maluchy przesliczne!
jutro pojadę do lekarza...wiem jaki to ból bo sama wylam doslownie na pogotowiu!!!no i u mnie przecież było natychmiastowe cięcie, dlatego tak się boję o mojego dupusia....pewnie bedziemy musieli powtórzyć wynik to i Monkowi zrobie bo jak to dziedziczne...wrrr to jest koszmarny ból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam,

doczytałam :)

Agi - jak minęła podróż?

Milusia - koniecznie daj znać jak będziesz wybierać się do Warszawy! A jak tam choróbsko? Mam nadzieję, że synuś nie cierpi bardzo?

Koriander - kiedy będziesz w PL?

Perfecta - jak ja bym chciała tak pokucharzyć .... Czasu brak,a jak mam to jakoś tak się nie składa.

Lencja - wszystkiego naj naj!

A ja zaraz zaczynam pakowanie! I jutro po pracy wyjazd w okolice Torunia! Spotkanie umówione, już się doczekać nie mogę!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry