reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziekuje wszystkim za troske, goraczka spadla do 37,5 wiec chyba jednak obstawimy zabki

Lencja odezwij sie u was bylo duzo gorzej, jak Nelcia, duzo zdrowka i buziaczki dla niej!!!

emalia jeszcze raz sto lat ! I ogromny buziak dla Jasia, jak sie czuje? Moze cos jesc? A jak ci poza tym minal dzien?

Kajdusia a jak wasz basenik, tutaj pewnie woda by w nim zamarzla taka zimnica mam nadzieje ze u was lepiej. Chociaz pewnie plywaczka Gosia na taki maly basen to kicha..:-D
milusia zdroweczka dla Kubeczka, mam nadzieje ze pisiolek nie piecze juz tak bardzo i siusia bez problemow!

Perfecta a jak tobie minal kurs? Jakiegos irokeza postawilas?

nadika udanej zabawy, na pewno slicznie wygladasz, a do kolorku juz sie przyzwyczailas?

eagle mam nadzieje ze bb-fulltime-tryb szybko powroci :tak:

gosiagro a mi sie snilo ze zaczelas rodzic pewnie przez falszywy alarm wczorajszy :-):-) mam nadzieje ze sen bedzie proroczy!!!

Ostatnia edycja:
My dzionek spędziliśmy w lesie, cisza, spokój po prostu relaks:-):-)
a na wieczór już przyszykowane chipsy i piwko:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, że Majusia rodzicom pozwoli i szybko zaśnie:-D

Agi -szybko ten pobyt wam zleciał, fajnie, że mama z wami leci

emalia - łoo matko, ale musiałaś byc w stresie, współczuje, a jak teraz Jasio się ma? na szczęście szybko zapomni

koriander
- bardzo się cieszę, że Lilusi już gorączka nie męczy:tak::tak: łoo matko to już cie w snach nawiedzam:szok::szok: nie powiem bardzo mi się twój sen podoba:-):-)

A co z naszą Klementinką???? Napisz coś, bo sie martwimy!!!

reklama
Gosiagro- ale masz fajnie:) Moze z tego miłego wieczoru bedzie braciszek dla Majeczki :)
U mnie na odwrót. Jagoda wstala z drzemki o 18.30 wiec jeszcze buszuje, mąż na weselu do 2 zakontraktowany a u mnie @. buuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry