• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziekuje wszystkim za troske, goraczka spadla do 37,5 wiec chyba jednak obstawimy zabki

Lencja odezwij sie u was bylo duzo gorzej, jak Nelcia, duzo zdrowka i buziaczki dla niej!!!

emalia jeszcze raz sto lat ! I ogromny buziak dla Jasia, jak sie czuje? Moze cos jesc? A jak ci poza tym minal dzien?

Kajdusia a jak wasz basenik, tutaj pewnie woda by w nim zamarzla taka zimnica mam nadzieje ze u was lepiej. Chociaz pewnie plywaczka Gosia na taki maly basen to kicha..:-D
milusia zdroweczka dla Kubeczka, mam nadzieje ze pisiolek nie piecze juz tak bardzo i siusia bez problemow!

Perfecta a jak tobie minal kurs? Jakiegos irokeza postawilas?

nadika udanej zabawy, na pewno slicznie wygladasz, a do kolorku juz sie przyzwyczailas?

eagle mam nadzieje ze bb-fulltime-tryb szybko powroci :tak:

gosiagro a mi sie snilo ze zaczelas rodzic pewnie przez falszywy alarm wczorajszy :-):-) mam nadzieje ze sen bedzie proroczy!!!

Ostatnia edycja:
My dzionek spędziliśmy w lesie, cisza, spokój po prostu relaks:-):-)
a na wieczór już przyszykowane chipsy i piwko:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, że Majusia rodzicom pozwoli i szybko zaśnie:-D

Agi -szybko ten pobyt wam zleciał, fajnie, że mama z wami leci

emalia - łoo matko, ale musiałaś byc w stresie, współczuje, a jak teraz Jasio się ma? na szczęście szybko zapomni

koriander
- bardzo się cieszę, że Lilusi już gorączka nie męczy:tak::tak: łoo matko to już cie w snach nawiedzam:szok::szok: nie powiem bardzo mi się twój sen podoba:-):-)

A co z naszą Klementinką???? Napisz coś, bo sie martwimy!!!

reklama
Gosiagro- ale masz fajnie:) Moze z tego miłego wieczoru bedzie braciszek dla Majeczki :)
U mnie na odwrót. Jagoda wstala z drzemki o 18.30 wiec jeszcze buszuje, mąż na weselu do 2 zakontraktowany a u mnie @. buuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry