reklama

Czerwiec 2010

dzień dobry.
Wczoraj Łukasza wymęczyliśmy. Spał w samochodzie jakieś pół godziny a potem zakupy, wyprawa do cioci, na koncert (ale za głośno i uciekliśmy) później w drodze do kawiarni zasnął na chwilę bo go kuzynka obudziła i o 21 padł w domku bez kąpieli:))
gosiu internet mi się skończył dlatego mnie nie było:))

reklama
Zyrraffko z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
:-):-):-):-):-)

hej
o masakra!co za noc:szok:
zasnęlam może o 3-4rano...chłopcy na zmiane płakali...Szymonkowi bolał brzuszek, a Kuba dostał mi gorączki...:zawstydzona/y:(38,3..)do tego dostal jakiejś wysypki na ciele...i krosty czerwone w gardle:wściekła/y: i pytanie?on czego temp?od zębów, od zapalenia jamy ustnej, od tych krostek czy może od ukl moczowego..:eek:? ja obstawiam chyba zęby... i bądź tu mądry Kuba wstał o 7 i poszedl już spac bo płaczący był, a Szymon w tym czasie wstał...(przed 9...):eek: aj a teraz dupek sie smieje bo się wyspał a że mama nie....

Dzien dobry, u nas nocka tez taka sobie ale przynajmniej bez goraczki

Milusia z tego co piszesz to moze tez byc uczulenie na tabletki, moze zadzwon do lekarza skonsultowac? Zdrowka dla obu lobuziakow!!
zyraffka to bedziesz juz teraz na stale w Swinoujsciu? A jak Lukasz, je troszke lepiej? Wszystkiego najlepszego w dniu waszej rocznicy :-)
Perfecta udanego dnia dzisiaj!

Lencja daj znac jak sie czuje Nelcia??Jak minela noc?

cobra- gratulacje dla Kuby za siuśkanie za nocnik
mamakubulki- trzymam kciuki za Twoją koleżankę :-(
żyrafka- to Łukaszek miał wczoraj dużo wrażeń :-) Miłości i wspaniałych kolejnych lat Wam życzę z okazji rocznicy!!!
milusia- rzeczywiście miałaś ciężką noc. Zdrówka dla chłopców :tak:

A ja mam dzień lenia, Piotrek ogląda od samego rana bajki- pociąga Tomka, Gosia już po drzemce, a małż aktualnie na próbie, bo jutro wyjeżdża do Macedonii. Przez tydzień będę slomianą wdową, buuu :-(

Dzień Dobry!
no jejku jak mi się jutro nie chce lecieć....masakra jakaś.....No ale cóż zrobić.....P. już prawie dojechał, została mu już tylko nieco ponad godzinka do domu ....i jutro po nas na lotnisko.....Dobrze że chociaż mama ze mną leci na troszkę, zawsze to raźniej ...zwłaszcza że moje najlepsze kumpeli właśnie dzis jada na urlop do Pl...My wracamy a Ci dopiero na urlop..... :-(....
zyrraffko - najlepszego z okazji rocznicy....Kolejnych cudownych i pięknych lat razem....
milusia - oj kochana współczuję nocki.....oby Kubusiowi szybko minęło....Mam nadziję że to tylko ząbki, ale o obserwuj go....bo może rzeczywiśce to uczulenie na leki....
koriander - cieszę się że nie było u Lilci gorączki!!!!!

Polcia z babą na spacerku a ja już nas spakowałam bo raniutko wyjaz na lotnisko.....

emalia, lena a czemu wy się nie chwalicie że taki fajny basen macie???
Preferuje któraś??

Zdecku, włąsnie ,że się chwliłyśmy, bo byłyśmy na otwarciu i nawet linka wklejałam. :)

...oj główka dzisiaj boli, pospałam do 11:30 a tatuś bawił się z małym. Jasiu dzisiaj ma się lepiej ale dziąsła fioletowe.

Zyraffko ,życzę Wam wszystkiego naj naj, wielu szczęśliwych lat razem. :*

Zyrraffko - wszystkiego co najcudowniejsze i wielu wielu wspaniałych lat razem :)
Koriander - nocka kiepska, po raz pierwszy, od nie wiem kiedy, Nela spała z nami, bardzo jej się to spodobało i się rozbudziła i zaczęła bawić,a potem zaczęła płakać i to porządnie.. gdy przysnęła po wielu trudach to często się budziła lub płakała przez sen, na szczęście nie męczył jej w nocy kaszel i katar za to teraz :/ ze spotkania z Kpi i Kasią więc niestety nic nie wyjdzie
Milusia - współczuję nocki
Kajdusia - u nas też dziś dzień lenia... Nela póki co padła i śpi, choć kaszle co jakiś czas, a małż oddaje się paski i opracowuje drzewo genealogiczne. A co do pieluszek no Nela wciąż w 4 czasem 4+, może toruńska rozmówka jest inna ?:)

reklama
Lencja jak wam mija dzien? Jak sie czuje Nelcia?
milusia a co u was, moze przecieraj krostki roztworem nadmanganianu, albo wrzuc Kubusiowi dzis do kapieli. Bidulki kochane :( Zdrowka dla was tez!

Agi spokojnego lotu, ale ci dobrze ze mamusia jedzie z wami, to prawie jak przedluzone wakacje :) Daj znac jak dolecicie!!
Kasiek a jak wam minela podroz? Jak Damis?? Zadowolony ze juz w domku czy teskni za duza woda? ;-)

widze ze u wiekszosci dzis leniwa niedziela :-) my skoczylismy na farme koz bo akurat nie padalo i Lili udalo sie popsuc dojarke :confused2: na szczescie nikt sie nie polapal i udalo nam sie dyskretnie wycofac uffff ....:sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry