reklama

Czerwiec 2010

hejh
próbuję się rozpakować bo mąż już pojechał, wcześniej szkoda mi było czasu, wolałam z nim spędzić. Koszmarnie trudno się rozpakować przy dziecku, ehhh. Tyle mam sprzątania a jutro jeszcze goście:wściekła/y:jakby nie mieli kiedy tylko akurat jutro, trudno w syfie będą mieszkać nie rozdwoję się na pięcioro:-D chyba że któraś z Was mi pomoze :laugh2:

reklama
zyraffka najlepszego z okazji rocznicy!!:)

emalia to gdzieś musiałam przegapić:( Szukać tu czy na zamkniętym??

I jeszcze jedno..... w końcu będziemy miały PIERWSZEGO ZĄBKA:))) Już go pod łyżeczką słychać!!:) Chyba co do szybkości to pobiłyśmy wszystkie rekordy:PPP Jeszcze tylko niech ciemię zarośnie w końcu i dopiero będę spokojna:(

lencja- biedna Kornelcia, ale się porobiło,życzę duo zdrówka dla Małej!

zdec- gratuluję ząbka:) wkońcu ten pierwszy wyczekany:))

ja muszę chwilę odsapnąć, Łukaszek zasnął przed chwilką. Jutro idę do gina :( już się stresują, nie cierpię tam chodzić

Zdec- szukaj tutaj, otwarcie było 1 lipca, to chyba 2 lipca pisałyśmy, no i serdeczne gratuacje z okazji zbliżającego się pierwszego ząbka :) Super!!! Nareszcie :
Lencja- boszeeee, przykro mi. Dużo zdróweczka dla Nelci, bidulka :(

Zyraffka- olej to wszystko. Powoli sobie posprzątasz. Ja już się tak nie przejmuję jak kiedyś.

gdyby nie rodzinka to bym sobie po troszeczku robiła, nosz kurcze mogli przyjechać jak mnie mnie było:( siedzę i nie mogę się zebrać do roboty lepiej ponarzekać:-D

Zyrraffko - a narzekaj sobie ile dusza zapragnie :) a jak rocznica minęła?
Zdec - gratuluję! W końcu się doczekałaś, ja to bym chciała aby te górne jedynki w końcu wyszły bo mi zaczyna siła brakować..
Emalia - ważne to mieć dystans, ja też się już mniej niektórymi rzeczami przejmuje :)

lencja a jak Kornelka się czuje? rocznica nic ciekawego,nie było czasu na świętowanie, nawet prezentu zadnego nie wymyśliłam, dostałam bukiet róż i rafaello moje ukochane:)) a dzień spędzony trochę na zakupach trochę na działce, chcieliśmy żeby Łuki spróbował borówek (bardzo mu samkowały) i pogryzły nas okropnie komary, jakaś plaga w Świnoujściu :(

kuczę Kuba dalej goraczkuje i płacze:zawstydzona/y: idzie mu parę zębów na raz...w tym dwie górne 4....:eek: krostki jak były tak są

KORIANDER dziekuje kochaniutka, kurcze za pózno przeczytałam o tym kaliku, bym wykapala bo mam...a ja du*pa:eek:

ŻYRAFKA nie wiem czy pisałąm już ale duzo milosci na dalsze lata życzę;-)
LENCJA biedna Kornelka:zawstydzona/y: dobrze że w czas zareagowałas i pojechaliscie do lekarza...zdrówka;-)
PERFEKCIA you sie zwlekła pa kursu??:-D

oglądam seksmisje, papa miłego wieczorku, zobaczymy jak u nas dziś z nocka..:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry