reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam kochane.
Milka- jestem na Neurolu SR i czuje się o pare procent lepiej. Zawroty są, uderzenia żadsze, ale zostaje mi jeszcze ortopeda. No i w piątek byłam u okulisty i mam mały astygmatyzm (-0,5) na każde oko, ale nie wiem czy jest sens nosić okulary na tak małą wadę :)
Ewa- dużo zdrówka kochana. Rwa to faktycznie straszny ból. Tulam mocno :*
Liza- my dzisiaj do 9-ej sobie pospaliśmy :) Wszystkiego naj naj dla Mikusia :*
Nadika- no nareszcie babo wróciłaś. Opowiadaj jak było. Zadowoleni jesteście ? Czekamy na fotki :) buziaki dla Ciebie i Natanka :*
Asencja- he he, dobre z tym łóżeczkiem :) Troche Ci zazdroszcze tych przygotowań ;)

reklama
witam się i JA!:-D

My po weekedwowo i po imprezowo:-D ( w sobotę na spontanie zrobiłam u siebie przy stawie imprezke:-D)hehe takie są najlepsze;-)

co do asnecji, to tez zawsze samoistnie przestawiałam literki i dopiero po jakims czasie zobaczyłam:-D Asnecjo życzę powodzenia w tych szpitalach...na pewno Ci sie przyna przy naszej słuzbie zdrowia...;-)

Perciu gdzie jesteśśśśśśśśśśś???????
Koriander jak się urlopuje?Jak wyniki Lili??;-)
Emalia jaki remoncik robicie??dach?czy tez coś w środku, hehe zobaczymy czy będzie taka radośc jak przyjdzie Ci to sprzątać:-D
mimi masz medialnego kopa do poczynania pakowania:-D i spokojnego porodu, bo to juz na dniach...:szok:
Żyrafka o kurczaki, tylko zamykaj okno, bo jeszcze wejdzie do Ciebie po tych rusztowaniach:-D, a swoja drogą, następnym razem otwórz okno i wylej na niego wiadro wody:-D(lodowatej!!):-D
Nadikisuper ze urlopik się udał
Ewazdrówka

jesli cos mi się zapomniało to sorki:cool:

Cześć!

Matko kochana zasypiam dzisiaj na stojąco, na spacerze myślałam ze usnę pchając wózek :baffled::baffled: Dobrze, że się wypogodziło.

W nocy już był spokój. Pewnie w sobotę jakaś młodzież po dyskotece chciała się pobawić na rusztowaniu.

Mały śpi a ja mogę w spokoju wypić herbatkę.

ewa- mam nadzieję, ze ból szybko minie i przestaniesz się męczyć.

nadika- cieszę się ze mieliście ładną pogodę, nad morzem to najważniejsze, super, ze Natanek zadowolony :)

milusia- zazdroszczę imprezki:))fajnie, ze się rozerwałaś troszkę

ale mam bajzel w kuchni nie wiem jak ja to robię :baffled:

czesc dziewczyny
Kubuś zna kolejne słowo: lala ;)

dzisiaj znow lece na onkologie w odwiedziny! zawsze mam dola jak tylko o tym pomysle, jakie to niesprawiedliwe!!!!!! wszyscy na urlopach, plazach, spacerach, a ona na chemii grr

DSC_1248.jpgto mój maczo i jego new style:)))

mama kubulki- gratuluję nowego słówka

dziewczyny KasiaJ się nie udziela narazie na forum ale proszę trzymajcie kciuki za Filipka, dzisiaj ma 2 zabiegi robione!!!

Ostatnia edycja:
cześć laski !
mało ostatnio czasu u mnie ale staram się choć podczytywać was na bieżąco
widzę że ominęłomnie spotkanko szkoda a byłam wczoraj w Gdańsku trudno
mimi asencja ale macie bliziutko już do końca
zyrafka łuki supre wygląda
Ewa kuruj się rwa to nieciekawa sprawa no i jak tu przy małym dziecku niczego nie dzwigać?
kasiaj kciuki za filipka!!!!
emalia oby jak najszybciej przeszło a zawroty mogą być od oczu też wiec mimo małej wady lepiej nosić okulary lub soczewki może szybciej się do nich przyzwyczaisz
mama kubulki napewno przykre to oglądać koleżankę w takim stanie ale jej pewnie też ciężko się pokazać a napewno miło jej że są osoby które się nią interesują
milka niezły urwis z twojego bombla pewnie oczy do okoła głowy i to jeszcze za mało

reklama
Do góry