reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam dziewczyny. Po pierwsze nie wierzę, że znowu zastałam jakiś cyrk z malwiną. Miałam okazje ja poznac na staraczkach, ale sadzilam , ze jej przeszło, az do dzisiaj kiedy zobaczyłam jej brzuch w trzecim miesiacu ciązy :szok:. Mniejsza z tym.

odpowiadam na pytanie gosiagro - czuje sie dobrze, plamienia ustały. Ale jestem w tej chwili na zwolnieniu z powodu wieczornych bólów pleców. Podobno od siedzącej pracy. zauwazyłam tez w ostatnich kilku dniach przypływ energii w ciągu dnia, to chyba znak , że kończy sie I trymestr :-).

U nas panuje świńska grypa. Juz dwie osoby zmarły i dwie sa w ciężkim stanie. Boje sie, staram sie unikac skupisk ludzi, ale i od pojedyńczych osób można sie zarazić. Calowicie się odizolować niestety trudno. Moja córka dzisiaj coś zaczeła marudzić, dałam leki i czekam na rozwój sytuacji. Narazie miala 37.8 stopni gorączki. Miejmy nadzieję, ze to falszywy alarm.

A z USG robionego w piatek termin mi wypadł na 30 maja - ale to jeszcze się i tak bedzie zmieniało , więc się nie będe przenosila nigdzie.

dziewczyny nie czytałam waszych postów, ale jak to zrobie, to cos tam na ich temat skrobne.;-)

no to już wiem czemu mnie tak plecy bolą:-) 8 godz siedzenia i wszystko jasne:-)

mi tez ostatniego usg wyszło 30 maj ale jakoś tak jestem nastawiona na czerwiec:-) ja się tez w czerwcu urodziłam:-)

i życzę duuużo zrówka dla córci:)

reklama
scorpioniczkaa dużo zdrówka dla córki:tak:nie dajcie się grypie:no::-)

A ja wróciłam z pizzerii własnie:tak:aaaaaaaaaaaaale się najadłam:-)chyba az za bardzo:eek:Kawałek drogi trzeba było jechać, ale to moja ulubiona pizzeria:tak:i dla niej jestem skłonna zrobić taki wypad. Koło mnie też są pizzerie, tyle że jedzonko bardzo kiepskiej jakości:eek::crazy:same przyprawy i prawie nic poza tym:szok: tylko raz tu jadłam i stwierdziłam że nie będę się truć:no: A w mojej pizzerii to są na pizzy cale warzywka i kawały mięsa i przypraw nie czuć tylko smak tego co jest na cieście:-DNie wiem jak kto, ale ja skoro płacę to lubię DOBRZE zjeść:tak:

Dobra bo się rozpisałam...:zawstydzona/y: Miłego wieczorku:-)

Ja tez skrobnę chociaż parę słów!!!! Jestem po bardzo ciężkim tygodniu....Obiecywałam sobie, że jak będę w ciąży to nie bedę się tak przepracowywać a tymczasem jest chyba jeszcze gorzej niż przede ciążą...Brak ludzi do pracy robi swoje niestety :-(...Dlatego jak wracałam w tym tygodniu po pracy to oczywiście czytałam Was z zapartym tchem ale nie miałam siły żeby coś napisać....Wstyd się przyznać ale zasypiałam przed 21.00 a wczoraj przed 20.00.....Koszmar!!!Ale w weekend odpoczywam i na poniedziałek wtorek i środę wzięłam urlop....!!!!
Poza tym u mnie bez zmian....troszke zaczyna widać już mój brzusio ale w zasadzie narazie tylko wieczorami chyba....(albo tylko wieczorem mam czas sie sobie przyjrzeć)...Mdłości praktycznie brak....może z rana czasami pare minut...ale rzadko! I licze dni do mojego pierwszego USG za jakieś niecałe 3 tygodnie....Wiecie chyba wtedy dopiero tak naprawdę do mnie dotrze że będę mamą...jak zobaczę swoja małą iskierkę na ekranie:biggrin2:....

O matko, znów jakaś pokręcona forumowiczka się znalazła :confused2:Ręce opadają... :-(

My wróciliśmy z kina, film nieźle trzyma w napięciu, ale nie da się ukryć, że miejscami jest mocno naciągany :tak:Ale efekty specjalne- super, działa na wyobraźnię, nie powiem....
U mnie jest moja mama, która narzeka gdy nie dotrzymuję jej towarzystwa, więc nie mogę być tu z Wami cały czas na bieżąco :-( Przyjechała też moja kuzynka, więc w sumie wesoło w domu :-)
Dobra, trzymajcie się, przepraszam, że nie poodpisuję wszystkim osobiście, ale goście...
Do jutra Kochane :-)

a ja już mówie dobranoc:-) jestem wykończona całym tygodniem pracy, i ciesze się że jutro wkońcu się wyśpię:-) kolorowych snów:-)

chciałam tylko powiedzieć dobranoc, bo mąż akurat psem poszedł:-),a chcę z nim spędzić wspólny wieczór, bo weekend niestety ma pracujący i prawie się nie będziemy widzieć:-:)-(
kolorowych snów i dobranoc :-):-)

moje zakupy sie udaly -kupilam super spodnie ciazowe i bluzeczke po 4.99 euro wiec grosze
jadac do domu tak walnelam na rowerze ze cala noge mam rozwalona kolano i brudna bylam jak swinka !!:szok::no: noga boli a jutro musze do pracy zasuwac wiec juz mowie dobranoc i do poniedzialku bo ja mam wekend pracujacy wiec zero czasu na kompa:tak::-D

reklama
A ja się dziewczyny z wami żegnam na calutki weekend:-:)-:)-(
Chyba że uda mi się do was jakoś zajrzeć, to się zobaczy:tak:
Jedziemy na wieś do rodziców, po kolei do każdych;-) Mamy trzy a w sumie nawet cztery domy do objechania, więc wrócimy w niedzielę wieczorem;-)
Życzę wszystkim miłego weekendu;-)
Nie produkujcie za dużo, bo nie wiem czy dam radę potem to wszystko nadrobić.
Pozdrawiam(y):-)

zdec dziewczyno ale mnie wystraszyłaś!! :szok: Ale odetchnęłam jak przeczytałam dalszą część postu ;-) miłego weekendu :-D

i ja ponownie witam:-) też jadłam na obiad rybkę:-) miałam na nią straszną ochotę

U mnie (tzn u teściowej) na obiadku też była pyyyycha rybka i wiecie co... pisałyście o tych tortach i narobiłyście smaka, ale moja teściowa jest przekochana i czyta mi chyba w myślach bo po obiadku wyciągnęła z lodówki torcik czekoladowy :-D:-D:-D Mimo że byłam pełna to kawałek torciku wciągnęłam ze smakiem :-D

moje zakupy sie udaly -kupilam super spodnie ciazowe i bluzeczke po 4.99 euro wiec grosze
jadac do domu tak walnelam na rowerze ze cala noge mam rozwalona kolano i brudna bylam jak swinka !!:szok::no: noga boli a jutro musze do pracy zasuwac wiec juz mowie dobranoc i do poniedzialku bo ja mam wekend pracujacy wiec zero czasu na kompa:tak::-D

mama mikolaja uważaj na siebie :-( i może posmarować trzeba jakąś maścią to kolano. Życzę szybkiego powrotu do pełni sił :tak:

Ja dziewczynki mykam już do łóżeczka, do jutra kochane :-D

Do góry