reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wlasnie wrocilam ze szpitala:-(
Rano wam pisalam ze mam lekkie plamienia.Niestety nie dawalo mi to spokoju i pojechalam do szpitala aby mnie zbadali.Oczywiscie tylko sie wkorwilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dosc ze 3 godziny czekalam na lekarza to jeszcze jakis dupek mnie przyjal:crazy: Niestety przy badaniu spanikowalam bo krew leciala mi miedzy nogami.Pielegniarka mnie badala i pocieszala bo plakalam jak bobr:-(Lekarz stwierdzil ze nie krwawie duzo i co zamierzam robic:szok::szok:On sie mnie pyta co mam robic:wściekła/y::wściekła/y:Powiedzialam mu ze chce aby zrobil mi usg i sprawdzil co z dzidzia.Chyba widac moja twarz zrobil mi je.Jednak jakis lewy byl i nie wiedzial do czego jest maszyna:szok:Tyle dobrego ze widzialam dziedzie i jest umieszczona w macicy.Niestety nie slyszalam bicia serduszka ani nie widzialam.Lekarz powiedzial ze nie moze mi nic powiedziec bo nic nie widzi (nie jego specjalnosc robienie usg:wściekła/y:) Chcial mi przelozyc usg na poniedzialek ale terminy zajete i mam dopiero w czwartek:no:Jak sie go zapytalam jaki moze byc powod krwawienia to powiedzial ze nie ma zadnego i poprostu czasami krwawi:wściekła/y:Skonczylo sie na tym ze gowno sie dowiedzialam i jutro z rana znowu jade mam nadzieje ze do innego lekarza:sorry:

P.s -Przepraszam za slownictwo ale mam nerwy jak nic:wściekła/y:

Trzymaj się kochana. No skandal po prostu!!!:wściekła/y::no:Tak jak mówisz idź do innego lekarza, może Cię uspokoi "porządna" wizyta:tak:Napewno wszystko będzie ok.:-)Trzymam kciuki :tak:

reklama
A tak wogóle to witam sie ciepło:tak:bo wczoraj odpadłam tak szybko że nawet "dobranoc" nie napisałam...:szok::-D

Na poprawe humoru z rana napisze Wam że mój synuś na majtki mówi "tańdin":-D:-D:-D:-D:-Dwięc niezły mam ubaw jak rozbierając się pyta czy ma je zdjąć:-) patrzy na mnie pytającym wzrokiem i mówi : "tańdin?? tńdin?? tańdin??"

Miłego dnia;-)

witam was porannie:-)

o 7 rano obudziły mnie nudności i już przywitałam się z kibelkiem! to już przesada-nawet nie zdążę zjeść a już wymiotuję- żółcią:-(
Ale no cóż....mam nadzieję, że niedługo już będzie koniec tych męczarni.
na 15 grudnia mam umówioną wizytę i zdecydowałam się na badania prenatalne- to całe usg i test PAAPA ( czy jakoś tak) Czy wy też robicie? Bo nie wiem czy nie przesadzam z tym sprawdzaniem wszystkiego

karo85 życzę żeby mdłości już Cię opuściły:tak::tak::tak:jeśli chodzi o badania, to ja robię tylko te zalecane:tak:miałam usg z badaniem przezierności i jest w normie, więc nic więcej nie robię:no:gdyby były wskazania to tak, ale jeśli nie ma to po co sie martwić:-)

Zapomniałam Wam jeszcze napisać jak się zestresowałam wczoraj:wściekła/y::no:wyszliśmy z pizzerii i czekamy na przejściu dla pieszych bo czerwone światło nam akurat wskoczyło:confused2:Aż tu nagle pisk opon i odgłos klaksonów:szok:patrzymy a tu "wszyscy jadą":shocked2:nie wiem jak to możliwe, ale wszyscy mieli zielone światło:szok::szok::szok:matko, ja nie wiem jak takie rzeczy są możliwe, ale wierzcie mi że potem jak my już mieliśmy zielone, to bałam się przejść przez ulicę...:eek:

Witajcie z rana, ja też już na nogach:-), mąż już w pracy i będzie dopiero wieczorem:-(, ale na szczęście zadzwoniła już moja troskliwa mamusia i zaprosiła mnie na obiadek, więc popołudnie spędzę u rodziców:-), a poza tym mój tata to Andrzej, więc pewnie z okazji imienin, ktoś ich odwiedzi :-):-):-)

Kama83- to skandal, i powiem ci,ze My tak narzekamy na polskich lekarzy, ale myślę,że w takim przypadku u Nas nikt by cię tak nie potraktował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a co do mdłości, odpukać jakoś nie pamiętam,żeby mnie ostatnio męczyły, ale może to "przywilej" początku czwartego miesiąca:-):-):-D

Gosia- my kiedyś przez dwa dni zastanawialiśmy się co to jest JAGRO, i okazało się,ze to poprostu radio w ustach mojego synka, mieliśmy ubaw po pachy

Witam i ja porannie, już po zakupkach, czekam tylko jak TŻ się obudzi i będę mogła nareszcie coś zjeść;-).
Kama83 nie denerwuj się, trzymam kciuki i na pewno wszystko będzie w porządku, mam nadzieję, że dzisiejszy lekarz będzie bardziej "zorientowany"

karo85 ja takie badania robię ale to z racji wieku, jeśli chcesz mieć pewność, że jest jest wszystko ok to myślę czemu nie, tym bardziej, że są one nieinwazyjne.

Dziś znów mnie czeka samotne popołudnie i wieczór w domu. Już mam dość, nie lubię sama w domu siedzieć, dobrze chociaż, że mogę do psa pogadać:-D.

czesc dziewczyny ja wczoraj poszłam spac dopiero okolo połnocy juz dawno nie pozlam tak pozno spac:szok:

a rano juz wstalam o 8 bo byłam taka głodna ze musiałam podjechac do sklepu i kupic bułeczki swieze i normalnie tak mi pachnialy w samochodzie ze myslalalm ze zjem je w samochodzie wlasnie zjadłam juz sniadanko x 2 i pije teraz herbatkę

Kama nie denerwuj sie przedewszystkim i tak jak radza dziewczyny idz do innego lekarza napewno wszystko bedzie dobrze:tak:;-) musi byc

na 15 grudnia mam umówioną wizytę i zdecydowałam się na badania prenatalne- to całe usg i test PAAPA ( czy jakoś tak) Czy wy też robicie? Bo nie wiem czy nie przesadzam z tym sprawdzaniem wszystkiego

ja 3 grudnia mam usg z przeziernością karku jesli wynik bedzie niepokojący to wtedy zdecydujemy sie na badanie nieinwazyjne a jeśli wszystko bedzie w normie to raczej nie bedziemy wiecej nic robic bo nie chce sie denerwowac jak bede czekac na wyniki:no:

KAJDUSIA!!!

STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!:-D:-D:-D
Wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin, spelnienia marzen, spokojnej i wzorowej ciazy, zeby twoje sciezki zawsze uslane byly rozami a Piotrus zawsze sypal dowcipami :tak::tak:

Sciskamy i calujemy was goraco! Milego i slonecznego dnia!

reklama
KAJDUSIA- Wszystkiego Najlepszego !!!!!! Duzo Zdrowia Miłości I Wszystkiego czego tylko zapragniesz i oby czas do czerwca zleciał jak najszybciej:tak::tak::tak:;-);-):-):-)

Do góry