Liza
Fanka BB :)
Hejka...
Druga?
Ola super wiesci, ale masz wstydzioszka w brzusiu ;-)
Lenka zdrówka!!!
Druga?

Ola super wiesci, ale masz wstydzioszka w brzusiu ;-)
Lenka zdrówka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale do mnie masz tylko 70![]()
podium? WOW!
rety ale straszny film o aborcji, tylko dla tych co maja mocne nerwy! Unmasking "Choice" - YouTube
Milka, Emalia- jestem, jestem ale taka lipa ze az pisac mi sie nie chceOtóż Jagoda w niedziele dla odmiany złamała rękę
Upadła w łazience na tarakotę i jakoś się krzywo ręką podparła bo męza kapcie stały i płacz nieziemski! Jak się przez 15 minut nie chciała uspokoić i ciągle się łapała za tą rączkę to już wiedziałam ze na pogotowie po gips jedziemy
Pytałam sie tej lekarki czy powinnam jej jakieś badania na gęstość kości porobić i na wapń itd ale ona mi powiedziała ze nie. Ze niby jak by miała coś złego z kośćmi to by niesymetrycznie rosła, miała problemy z chodzeniem i łamała się co kilka dni! Powiedziała ze po prostu ma niefart i ze źle upada... Masakra. Dopiero miesiąc minął jak gips z nogi zdjęli a tu już następny. Dobrze ze tylko 2,5 tyg a nie 4 jak noga..
Milka, Emalia- jestem, jestem ale taka lipa ze az pisac mi sie nie chceOtóż Jagoda w niedziele dla odmiany złamała rękę
Upadła w łazience na tarakotę i jakoś się krzywo ręką podparła bo męza kapcie stały i płacz nieziemski! Jak się przez 15 minut nie chciała uspokoić i ciągle się łapała za tą rączkę to już wiedziałam ze na pogotowie po gips jedziemy
Pytałam sie tej lekarki czy powinnam jej jakieś badania na gęstość kości porobić i na wapń itd ale ona mi powiedziała ze nie. Ze niby jak by miała coś złego z kośćmi to by niesymetrycznie rosła, miała problemy z chodzeniem i łamała się co kilka dni! Powiedziała ze po prostu ma niefart i ze źle upada... Masakra. Dopiero miesiąc minął jak gips z nogi zdjęli a tu już następny. Dobrze ze tylko 2,5 tyg a nie 4 jak noga..