Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
\Lenka - to na cały rok z góry robisz???![]()
muszę coś sobie do roboty znaleźć, bo Ninowata klocki układa, mąż jak zawsze zajmuje się czym nie trzeba 
i jaki zdolny! trzeba szukać dobrej ASP Chyba taki czas, mnie Nina też czasami uderzy, ale mam wrażenie, ze wtedy gdy nie radzi sobie z emocjami... w końcu nie potrafi jeszcze inaczej, ja robie smutną minę, albo udaje, ze płacze i Nina przychodzi mnie przytulić i dac buziaka :-)Dziewczyny ja juz jestem chwilami bezsilna dzis juz plakalam jak usypialam Ameliepo kapieli z nienacka Mela mnie ugryzla! wyszedl mi siniec...powiedzialam "nie wolno itd..." podnioslym glosem bo naprawde strasznie bolalo
przy usypianiu pozwolilam jej zeby mnie przytulila a ona nagle z rekoma do twarzy i mnie podrapala...ja znow "nie wolno itd..." odwrocilam sie a ona mnie w twarz uderzyla...
potem jeszcze pare razy sie rzucila z rekoma do bicia,czasami nawet ze zlosci bije sie sama po glowie lub ciagnie za wlosy ktroych ma i tak malo,czasami nawet raczke w piesc zaciska i sie bije dosc mocno,a czasem palce wklada do buzi na wymioty...
Niemam pojecia co robic,napewno w tym tez jest moja wina,moze zle reaguje.Ale nigdy jej krzywdy nierobilam!!!! dlaczego w niej tyle agresji ????plakac mi sie chce bo ja wzorem matki niejestem..nerwus ze mnie
a moze powinnam zaciagnac porady specjalisty,bo sie martwie. co wy o tym myslicie?
Moze macie jakies namiary na kogos dobrego?
jednak spi)
myjecie zeby dziciakom tylko woda czy juz pasta wiem ze jest pasta od roku a ja nie pamietam kiedy zaczelam nia myc zeby Olafkowi on szybko zalapal wypluwanie pasty i plukanie zebow, Eryk pluc juz potrafi bo szczail kiedys kuzynke jak plula pasta i strasznie mu sie podobalo zawziecie potem probowal)

uwielbiam czapeczki z uszkami 

Mam dwa pytanka
1. czy Wasze Maluchy myją już zęby? Jesli tak to jak wyglądała nauka mycia zębów?
2. Co myslicie o kupieniu na gwiazdke Fisher Price jezdzik-chodzik:
FISHER PRICE- POLSKI CHODZIK- JEŹDZIK- KURIER!!! (1884520218) - Aukcje internetowe Allegro
Bawią się Wasze dzieci tym? A moze półtora roczne dziecko jest juz za duze na taką zabawke?
tak wiele się zmieniło, powspominałam sobie przed chwilą
Na stanie mamy już różową i żółtąMam dwa pytanka
1. czy Wasze Maluchy myją już zęby? Jesli tak to jak wyglądała nauka mycia zębów?
2. Co myslicie o kupieniu na gwiazdke Fisher Price jezdzik-chodzik:
FISHER PRICE- POLSKI CHODZIK- JEŹDZIK- KURIER!!! (1884520218) - Aukcje internetowe Allegro
Bawią się Wasze dzieci tym? A moze półtora roczne dziecko jest juz za duze na taką zabawke?