reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lena Pracujesz na etacie czy w jakiejś innej formie? Z tego co piszesz, wydaje mi się, że nie masz stałych godzina pracy?
emalia zagłosowane
izia A jaki to kolorek? Niedawno ścięłam włosy- kilkadziesiąt cm rozjaśnionych przez słońce włosów poszło pod nożyczki i teraz wszyscy myślą, że przyciemniłam włosy albo wcześniej miałam rozjaśniane;-):-D
kasiulka Hania jest chociaż grzeczna, żeby mama mogła odpocząć?
nadika U mnie podobnie, tylko to nie wybór Emilki. Po prostu P. jak ja jestem w domu, nawet palcem nie kiwnie, żeby Emilkę przewinąć, wykąpać, nakarmić, pobawić się. :sorry2: A potem się dziwi, że obiad jest o 19:sorry2: Ale nie idzie mu to leniuchowanie dokładnie wg planu, bo ja z wielką chęcią podrzucam mu Emilkę, gdy mi np. przeszkadza w kuchni lub ciężko mi wytrzymać w smrodku rozchodzącym się z emilkowej pieluchy:-p
julia Gratuluję sukcesów z usypianiem.

Mi się chyba powoli udaje wdrożyć nowy plan dnia, który mam nadzieję wpłynie na moją lepszą organizację pracy w domu;-) Muszę przekazać wskazówki na jutro dziadkom- szkoda że nie mam teraz urlopu, żeby teraz przez parę dni posiedzieć z Emilką i zobaczyć, czy plan działa.

Wszystko zalezy od ruchu i przyjecia towaru:)

reklama
Cześć laski!
Wróciliśmy do domku od chrzestnego Michała dobrze że nie pojechaliśmy na cmentarz bo moja teściówka znowu podniosła ciśnienie i kuzyn też wrócił wcześniej brrrrrrrrrrrrrrrrrrr co za typ człowieka nawet w taki dzień nie odpuści
pytałyście o kolor oczywiście chodziło mi o włosy jak będę miała chwilkę zrobię jakąś fotkę to wstawię ;-)

Wła śnie wróciłam z pracy byłam 11 h:)I tak mnie naszło, bo nie byłam na grobach//....

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy
tylko to co nieważne jak krowa się wlecze
najważniejsze tak prędkie że nagle się staje
potem cisza normalna więc calkiem nieznośna
jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy
kiedy myslimy o kimś zostając bez niego

Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna
zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście
przychodzi jednocześnie jak patos i humor
jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej

tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu
jak d?więk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon
żeby widzieć naprawdę zamykają oczy
chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzeć
kochamy wciąż za mało i stale za późno

Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze
a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą
images
images
images

Koninczynko dziekuje za trzymanie kciukow:) Dzis tez bardxzo ladnie poszlo,plakala dopuki nie wyszlam z pokoju,po chwili cisza byla:)

Kreatorko powiedz mi czy czulas jakies wyrzuty sumienia? z jednej strony jestem szczesliwa,ale jak glebiej pomysle to tesknie za jej przytulaniem itd:(
Powiem ci ze odkad mamy nowy system Amelia jak w zegarku budzi sie o 3 biora do siebie i buszuje;/;/ dzis zajelo jej to 2 godz. o 5 rano wkurzylam sie i wrzucilam ja do lozeczka z powrotem usnela na 30 min a po 6 wstala...wczoraj godzine buszowala ale spala do 8.30

Cześć dziewczynki !Witam po nieprzespanej nocy Michał dał mi niezle popalić od 23 do 2;30 wstawałam 7 razy potem pałeczkę przejął mąż mam dość takich nocek mały nadrabia chyba wszystkie ładne nocki z przed roczku kiedy on będzie spał całą noc bez pobudki:crazy:
a z innej beczki to od dzisiaj jestem bezrobotna skończył mi się wychowawczy bo dali mi na rok i tyle ciekawe czy przydzielą mi w urzędzie od razu jakąś fuchę znając moje szczęście pewnie tak a nie wyobrażam sobie iść ddo pracy jak młody tak kużluje w nocy

a z innej beczki to od dzisiaj jestem bezrobotna skończył mi się wychowawczy bo dali mi na rok i tyle ciekawe czy przydzielą mi w urzędzie od razu jakąś fuchę znając moje szczęście pewnie tak a nie wyobrażam sobie iść ddo pracy jak młody tak kużluje w nocy

Jak dali Ci tylko na rok bo nie rozumiem? Przecież masz prawo być 3 lata na wychowawczym i nikt nie może tego zmienić

Izia- przeciez mozesz byc jescze 2 lata na wychowawczym! Pracodawca nie moze Ci odmówić przedłużenia urlopu wychowawczego!

Z racji mojego focha napiszę tylko
WIELKI SZCUN DLA PILOTA, ZA WCZORAJSZA AKCJE NA LOTNISKU!normalnie jak w filmie...aż mnioe ciary przechodzą...

Witajcie....ja mam dzisiaj wolne;)
Bede robiła klopsiki:)
Zimno u nas brrrrrr

Gaja oglaa bajkę a ja buszuje po necie:)

Wrocławianki a moze jakies spotkanie??

reklama
Do góry