reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

zyrraffka - ale masz zachcianki :-D murzynek zjedzony juz pewnie ;-)

Emalia- super fotki, ja ciągle sie wybieram z Klarka na basen i wybrać się nie mogę. Mi też marzy się kuchnia w połysku ale biała....

Ja dzis wybieram się na zakupy, Klarcia jedzie do babci a mama ma czas dla siebie:-)

Miłej niedzieli ;-)

reklama
hej,

moja kuchnia będzie w kolorach dół wenge, górne szafki biały połysk, a czerwony na ścianie:-)
u nas brzydka pogoda, pada, ja z Majusią w domu, mąż maluje jej nowy pokoik, próbowaliśmy wczoraj coś tam razem zrobić, ale Majusia głównie ocierała się o świeżo pomalowane ściany:sorry::sorry:

Kasiek - dużo zdrówka dla taty!

Miłej niedzieli wszystkim!:-)

Kasiek zdrówka dla taty!!!
emalia fajne fotki, a córeczka bardzo do Ciebie podobna
gosia opis kuchni brzmi bardzo ciekawie,napewno bedzie piękna
olafasola udanych zakupów

a mi dzisiaj znów głowa pęka, i ogólnie xle się czuje - atak migreny z wymiotami, mieliśmy jechać do moich rodziców na obiad ale jak mi nie przejdzie to chyba w domu zostaniemy

cześć!
KLto się przyłączy do herbatki??

Łuki mi wczoraj zasnął dopiero o 21 :szok::szok:

kasiu- duzo zdrówka dla taty, trzymam mocno kciuki!!!

koriander- dlaczego tak mało się udzielasz? coś się stało?

emalia- fajne fotki, też bym się chcętnie wybrała ale nie mamy już kart zniżkowych i trochę by nas drogo wyniosło a nie wiadomo ile czasu by Łuki wytrzymał. Dobrze że schab a nie słonina więc nie masz się czym przejmować.
Mam nadzieję, ze książka szybko dojdzie:)

olafasola- niestety nie zrobiłam jeszcze murzynka, dzisiaj uopiekę, narazie się zadowalam czekoladą :-D zazdroszczę wypadu zakupkowego:) pochwal się później

gosiu- chciałam dzisi iść z młodzieńcem moim na spacerek, już przyszykowałam mu kurtkę, patrzę przez okno a tu leje :baffled: zwariować można, jesień zimą, ciekawe kiedy będzie zima, pewnie w kwietniu :baffled:
:crazy:

nadika- współczuję tych migren
:-(

mąż mi działa na nerwy, taki jest nie miły ze zaraz go rozszarpię chyba

moj Kuba tez po 22 chodzi spac i niestety przed 7 wstaje eh a ta naoc była wyjatkowo kiepska i czuje sie taka zmeczona........mojego meza bola plecy, nie moze sie ruszac , ani wyprostowac, wczoraj sie po cos schylał i sie zaczeło, wieczorem spedzil ponad 6 godzin na izbie przyjec, bo co chwile przywozili pijanych z dyskotek i nikt nie mial dla niego czasu, zdj rtg nie wykazało zadnej patologii, jest na lekach przeciwbolowych
a Kubuś marudny straasznie, niedawno usnął
a ja jestem klebkiem nerwow, zyje ciagle w takim stresie i od dawna prosze mojego meza zebyśmy gdzies pojechali, ostatnio byliśmy 2,5roku temu na wyjezdzie dluzszym niz 3 dni, wprawdzie wte wakacje skoczylismy na Mazury i w gory ale to tylko na3 dni, wiec z dzieckiem w aucie bardziej sie zmeczylam niz odpoczelam, ale moj maz nie czuje takiej potrzeby, zeby gdzies wyjechac, on tak kocha swoja prace, ze najchetniej to by sie z nia ozenil ,
teraz lezy i marudzi ze go bola plecy, musze kolo niego skakac, a do pray jutro pojdzie bo twierdzi, ze musi!!!!!!!!! masakra, nie daje rady...........

emalia fajne foty;) tez tak chce!
kasiek trzymam mocno kciuki za Tate! moja mama wciaz w szpitalu, jutro bedzie proba wysiłkowa.. czekamy
nadika probowałaś pic kawe w cytryną? to jedyna rzecz jaka mi pomaga na migrene
zyrafka daj troche murzynka mniam;) ja wczoraj babeczki upieklam i mi opadły i sa takie malutkie hehe ;)
kasiulka ale jesteś mocna w swoim postanowieniu, super! gratki;)

Ostatnia edycja:
Hejka.
Milka- jak tam Eryczek?
Gosia- już sobie wyobrażam Twoją kuchnie. Będzie śliczna :)
Ola- fasola- udanego wypadu zakupkowego. Jak wrócisz to się pochwal;-)
Nadika- współczuje:-(Ja od rana mam ból pod łopatką. Maskra. Oby nam szybko przeszło.
Zyraffka- uśmiałam się z twojego męża.:-D Ciężarnej ciężko dogodzić :-) Nam Jasiek ostatnio robił numer i do 24 walczył, ale się zawzięłam i udało mi się go przywrócić na 20-21. Tylko ,że śpi do 10-11 rano.
Kasiulka- gratki odcycowania. Super ,że tak sprawnie poszło :tak::tak:
Mama Kubulki- mi też się marzy wyjazd w tym roku ( ostatnio byliśmy w sierpniu 2009). Jak uda nam się kupić nowe auto i damy rade finansowo, to chcemy chociaż na 4 dni nad morze jechac, zaliczając po drodze moje dziadka w Zielonej Górze którego już 8 lat nie widziałam.

Kajduśka, Milusia, Percia, Lenka, Eagle- Co taka cisza?

reklama
Do góry