Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Tak fridą
psikałam woda nic a nic ona własnie nie ma gili tak jakby jej cos siedziało tam jakis czop albo moze cos wsaziła sobie!
No może wsadziła. Ale to by fridą raczej wyszło gdybyś dobrze pociągnęła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak fridą
psikałam woda nic a nic ona własnie nie ma gili tak jakby jej cos siedziało tam jakis czop albo moze cos wsaziła sobie!
Cześć. Nie mam weny czytać, przeczytałam tylko jedną stronę...
Emalia - współczuję sytuacji... no tak już właśnie bywa z "eksami" i ich rodzinami... trzymam kciuki żeby było dobrze!
A my w domku... nie pracuje bo mały ma zapalenie oskrzeli... że też musiało się to przyplątać i to w dodatku teraz... biedny Damiś, męczy się bardzo, a ja razem z nim... zero snu w nocy... za to w dzień, o dziwo nie jest marudny, ładnie się bawi, dyda w buzi trzyma non stop, ciągle woła mniam i ogląda bajeczki, więc nie jest źle... byłam dziś na doraźnej, i mi się dostało... poryczałam się, bo lekarka powiedziała mi "jaka z pani matka, że dopuściła pani do takiego stanu dziecka???" kilka razy mi ubliżyła, w końcu nie wytrzymałam i zapytałam, "czemu pani jest dla mnie taka uszczypliwa?" a ona na to "to już jest pani problem..." co za babsztyl... co raz większe uprzedzenie mam do tych lekarzy... rzygam na naszą służbę zdrowia...
Miłego dnia kobietki!!!

aż tak źle? nie strasz mnie,bo nam dopiero kły wyszły i było bardzo nieciekawie... Wytrwałości dla Was!