Lena maly Olaf tak ze 2 lata uwielbial odzynki no i kiedys mu furkotwalo w nosie lato bylo mowimy skad ten katar ?? a tu nagle misek kichnal i wyleciala rodzynka !!!
Kasiek zdrowka zloz skarge najlpiej na pismie ja sie poskarzylam kierownice przychodni na to jak jej pracownice odbieraj telefony, poprosila na pismie po powiedziala ze kazdy mowi a on z rozmowy nie moze dac nagany..... zdrowk adla Damianka
Asencja kuruj sie
Perfekta nie stersuj mnie dopiero nam wyszly 3 !!! fakt lepiej niz Olafkowi bo on stal i nagle krzyczal "oko" czytaj boli oko.... ale 5 nawet nie zauwazylismy
Agi jeszcze troszke i sie unormuje , swietnie ze sie zaaklimatyzowaliscie
Eagle nie przejmuj sie humorkami

) a Twoj maluszek wazy juz tyle co moj Ercio przy wypise ze szpitala

)
Milusia bawcie sie Ercio pieknie mowi dziadzius

) a nowe slowo to" tak' tyle ze on na wszytsko moiw ka lub ewentualnie ko jak przeanalizowalismy to doslzismy do wniosku ze bardzo duzo uzywanych przez nas slowk konczy sie na ka typu herbatka czekoladka pilka itd....
U nas sniegu po pachy

) a ja jutro mam szkolenie godzine drogi od siebie na szczescie szef prowadzi to sie nie bede stresowac czy droge pokonam jak nie to jego wuna

tyle ze pewnie z godziny zrobia sie 2.... a termin na szkolenie mi tak pasuje

pewnie po nicach je odpracuje . Kolezanki syn w tamtym tygodniu mial rotawisrusy 3 dni przesiedzieli w szpistalu a teraz sie dowiedzialam ze bratanica ma biegunke.... brrrrrr moje smyki 2 dni z nia siedzieli a oni takie niepijki !!! oby to nie bylo nic zarazliwego Tyska pijak wiec pewnie nie bedzie zle