reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

gotuje się najpierw makaron? uwielbiam zapiekanki makaronowo-mięsno- serowe ale chyba nie miałabym cierpliwości zeby nadziewać te rury :-D pewnię łatwo pękaja i nerwicy bym dostała:-D
gotuje sie krotko, mi przy nadziewaniu srednio polowa peka, wtedy odwracam peknieta strona do dolu i jest cacy cacy :-D
A jakie to rogliki eaglowe???? Takie z marmoladka??:rofl2:

reklama
Witajcie ale mnie duma rozpiera z bycia ciocią:)
Lenka jest super:)taka do schrupania:)

Eagle z Wiktorią ok ściągnęli gips ....ale.....napiszę Ci póżniej:)

IWKA STO LAT:)

Ostatnia edycja:
A ja się pochwale ze wczoraj dostałam w prezencie ur od M, aparat, i zaraz postaram się zainstalować wszystko, mam na nim parę zdj więc może uda mi się wstawic na zamkniety, bo obiecałam z sylwestra, ale sama jeszcze ich nie mam:/

edit: i nici z obiecanek, nie wiem dlaczego nie chce mi ich wgrać, i przerywa połączenie, wszystko inne chodzi normalnie...moze jutro pokombinuje

Ostatnia edycja:
Łukasz śpi, ktoś się dolącza do herbatki?

ktoś wie co się z perfectą dzieje? nie odpisuje na maile ani na gadu ????

gosiu- co u Was? wyzdrowieliście już calkiem? Jak Majeczka?? wystrój mieszkanka już zaplanowany?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry