reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej:-)

zyrrafko - dziękuje u nas już ok, Maja zdrowa:-) a jak Łukaszek? idzie do żłobka od poniedziałku? co do mieszkanka to od poniedziałku wchodzi ekipa i będzie robiła łazienkę:-)

olavip
- jak po szczepieniu, wszystko ok?

liza - jak tam badania Daniela?

mimi- podobało się Zuzi na basenie?
agast - czyli się nie dowiem co tam u was?:-p;-)

klementinka - dalej jesteście w Toruniu?

to sobie popisałam, Maja już wstała tylko godzinkę spała:eek:

gosiu- ciesze się że już dobrze:) tak Łukaszek do żobka od poniedzialku, tylko musimy wstawanie przesunąć o jakieś pól godziny wcześniej, bo mąż od lutego zaczyna pracę o 7:00 a nie jak wczesniej o 7:30. Zobaczymy jak to będzie :eek: dzisiaj idziemy do ortopedy na badanie kontrolne. Nie podobają mi się Łukasz stópki, wydają mi się jakieś koślawe, mam nadzieję, ze to tylko mój wymysl.

Gosiargo i jaka lazienke wybraliscie?:) zapodaj linka:) super ze Majusia juz zdrowiutka:)

Zyrraffko mam nadzieje ze to twoj wymysl;p

Amelie polozylam do lozeczka to mam chwile dla siebie,potem biore sie za obiadek;/

Musze sobie zrobic pauze w stresowaniu :-)

Liza co z Danielem, wykryli cos??
zyraffka mam nadzieje ze Lukaszowi te pol godziny nie zrobi problemu, moze bedzie chodzil wczesniej spac? :-)
julia co u babci? chociaz nie pisalam, trzymalam kciuki za jej zdrowie :tak:
eagle matko ty za chwile rodzisz1! Ola tez :szok: ale to zlecialo! Torby spakowane???

mama kubulki
co u was? Znalazlas klub maluszka?

ita, dorotka a wy gdzie sie zakamuflowalyscie? Ita napisz jak Marcelek, piekne chlopaki juz sie nie moge doczekac az ich zobacze

Agi u nas za tydzien ma padac snieg, a jak prognozy u was? Co u Polusi??
milusia czekam na zdjecia twojej true love :-)
gosiagro jestem bardzo ciekawa efektow lazienkowych :-p czekam na apdejty :-)

mimi super taka siostra opiekunka, a jak basen sie spodobal?

Kasiek co u was, zabiegani?? Jak Damis znosi wasza nieobecnosc? Jak ty sie czujesz?

Kajdusia odcieli wam neta??????????????????:szok::-p

iiwka sto lat i spelnienia marzen!

Ostatnia edycja:
Koriander a babcia ma sie lepiej:) wczoraj rozmawialam z nia przez telefon, po glosie slychac ze jest poprawa, zaraz po szpitalu do sanatorium ma jechac:) wiec oby tak dalej...:)

Milusia czekam z niecierpliwoscia na relacje fotkowe z sylwestra:)

Zyrraffko GRATULUJE:)

Ostatnia edycja:
reklama
nie mogę wstawić zdj...próbuję w ifotos i nie ma mowy...nie idzie...ciągle przerywa polączenie,chyba że Kolenderce na pocztę wyślę i ona wstawi:-p

Do góry