reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiek- współczuję, niania nie wyszłaby Was taniej? mam nadzieję, ze sklep szybko się rozkręci! zdrówka dla Damianka, oby antybiotyk nie był potrzebny. U mnie w przychodni jest dwóch pediatrów- jeden leczy nie tyle homeopatią co zaleca syropy np. z cebuli a drugi wypisuje lekarstwa.
Łukasz bardzo często choruje ale antybiotyk brał tylko dwa razy od września więc nie jest tragicznie.

Kahna - tak, spożywczy... pulneo i bactrin - na co to jest?

Właśnie, może polecicie jakieś syropki czy coś na gardełko i przy okazji na gorączkę? Jak tylko mąż wróci z pracy do go wyślę do apteki...

ja psikam do gardła hasco septem to jest podobne do tantum verde, na gorączkę uzywam zawsze nurofen forte- forte,zeby mniej tego paskudztwa trafiało do żołądka, kup też calcium w syropku.

no włąsnie pulneo jak i bactrim jest na stan zapalny( min na zapalenie gardelka, zaczerwienienie, zeby sie nie rozwinelo dalej, zeby np katarek nie schodizl na dół ja takie leki zawsze mam w aptecce tylko one sa na recepte...)

dziewczyny powiedzcie na jakis stronach najlepiej szukac wycieczek zagranicznych?
chcielibyśmy z Kubusiem i znajomymi poleciec np do Grecji Hiszpanii

Witam. ( dziękuje za wywołanie )

Serdeczne gratulacje DLA Oli. Niech się mały chowa zdrowo.

Athenka- witaj kochana. Buziaki dla Krzyśka.
Zyraffko-Jasiej je majonez z jajkami i bardzo lubi. Pieczarki tez ostatnio spróbował i nic mu nie było. Jak się słońce czujesz?
Kasiek- zdrówka dla Damisia. Wcale Ci się kochana nie dziwie ,że masz nerwa. Trzymaj się dzielnie.

Tak tylko pobieżnie przeczytałam , bo brak czasu. AAA zostałam ciocia ślicznej Nikolki ( szwagierka urodziła).

Widzę ,że Dawno Percia, Milusia, Koriander, Milka, Izunia, Zdec nie pisały. Halo co u Was?

Eagle- ściskam Was mocno :*

emalia- to odzywaj się częściej niż wywoływana! dzięuję czuję się świetnie :) jak dzieciaczki? zdrowe? skończyliście juz remont?

mamakubulki- niestety nie pomogę

przeraża mnie mój apetyt :/

Dzień dobry!
Kasiek - współczuję choroby... nie dziwię sie, że jesteś zdenerwowana
ja na gorączkę daję nurofen forte, a na gardło mam tantum verde, ale z tym mi lekarka kazała ostrożnie bo może obrzęk kratni wywołać i mówiła, żeby psikać na język a nie na gardło, wapna też mi nie kazała podawać bo powiedziała, że po tym dzieci mają często sapkę... nigdy o tym nie słyszałam, ale się stosuję - lepiej dmuchac na zimne
zdrówka życzę
Emalia - moja Michasia tez ostatnio pieczarki spróbowała i nawet zjadła;-) ale staram się jednak nie dawać jej jeszcze grzybków - majonez z jajek też jej ściągam a w sumie nie wiem dlaczego
gratuluję ciociu!

Jutro mam prenatalne te drugie, połówkowe - mam nadzieję, że bedzie wszystko ok

pozdrawiam

reklama
Do góry