OLU z całego serca wam gratuluje!!!!!!!
zyrraffka u mnie pobudka o 6 to codzienność :-) Olce coś sie poprzestawiało. super rzeczy kupiłaś dla dzieci
nadika trzymam kciuki!!!
Kasiek to super że gorączki nie było
Perfecta mam nadzieje że to nie początek choroby... zdrówka dla małego a dla Was jak najszybszego rozwiązania kłopotów i nie smutaj się więcej...
Kahna możesz skonsultować ale już proszę nie doszukuj się jakiejś poważnej choroby ;-);-) a z tymi dziećmi to straszna tragedia- nie wyobrażam sobie tego
Adorea jejku bardzo dużo twój synek mówi.. moja tylko parę słów, no ale pocieszam się że kiedyś będę chciała żeby w końcu przestała tyle mówić ;-);-)
Agi miłego urlopiku
przepraszam że wszystkim nie odpisuję
Jeju jak ja rzadko piszę jakoś tak weny mi brak. na szczęście pogoda się zrobiła. więc będzie można się lżej ubrać i nastrój się poprawi.
U nas słowo: jajko i parówki są zakazane :-) bo jak usłyszy to musi mieć natychmiast- a nie zawsze jest :-) parówki kupuje te z sokołowa co mają93% szynki.
U nas dziewczyny też chorowały, niby przeszło ale nadal jakieś takie niewyrazne.
Olka niedługo skończy pół roku- jak ten czas szybko leci... już nie pamiętam jak była mała :-) zrobiła się boska i bardziej kumata. jest sprytniejsza niż zuza w tym samym okresie i wydaje mi się że szybciej zacznie chodzić :-) zaraz jakieś zdjęcia wkleje na zamkniętym