reklama

Czerwiec 2010

Właśnie się dowiedziałam że jutro rozprawy nie ma, dzwonił prawnik do męża że rozprawa jest przesunieta na inny termin. A juz chciałam mieć to za soba a tu trzeba czekać na kolejny termin. Więc o kciuki będę prosić jak już bedzie nowy termin

reklama
Cioteczki Kochane bardzo dziękujemy i tu i tam za ciepłe słowa! Jas troszke śpiocha Czekam cały czas na lekarza - do 15 powinna być . Nie chce mi Jasiek od rana nic jeść! Zrobiłam mu teraz zupke ogórkową - ulubioną zaraz po barszczyku białym i mam nadzieję ze jak się obudzi to troszke zje. Myślę że to gardełko lub coś z oskrzelami bo pokasłuje jak śpi i jak lata od czasu do czasu. temperaturka cały czas na poziomie 37,5 Nie zbijam na razie i czekam zawsze do 38,5 Niech organizm walczy z choróbskiem Ja naszczęście dzisiaj wstałam bez bólu głowy ale wczoraj jakaś paranoja była. Udało mi się nawet zemdlec w sklepie:tak::-D Tak mój organizm odreagowuje stres właśnie...
Eagle- Kochana gratulacje dla Dzielnych chlopaków ! Kochana a jak Asiunia? Pewnie z Tomeczkiem Ci pieknie pomagają przy Michasiu? Buziaki Ty nasz szóstkowa Mamuniu Trójeczki Wspanialości!
Mimi- Kochana wenę przywołuję! Buziaki daję za to że tak pięknie sobie radzisz z dziewczynkami! A jakie one cudne!!! Jakie mają piękne i mądre i wielkie oczka!!! Podobne do siebie jak nie wiem!!! Co do parówek Sokoliki są jeszcze lepsiejsze od tych z szynki:) Tylko ciężko je dostac bo nowość!
Liza- Przytulam Kochana mocno!!!! Oby Wam się poukładało jak najszybciej!!!!
Emalia- Deprechę przeganiam Kochana w siną dal siną dal siną dal!!!!!A kyszzzzz!
Kolenderko- DZIĘKUJĘ!!!! TY WIESZ ZA CO!!!!:*:*
Lencja - I TOBIE TEŻ:*:*:*
Milusiko - Kochana co tak milczysz?:) Mialaś tortowe arcydzieło pokazać Ci przypominam Ci !<tupie>;-):tak::-D
Lena- Bardzo mi przykro z powodu Wiki! Nieś się goi szybko a tego .... to bym pozwała!
Żyrafciu- Nasmiałam sie zfilmikow obydwu!!! Coś cudownego!!! Kochana a na kolejki to Ty nie wiesz że ciężarne i z dziećmi mają pierwszeństwo? Buziaki!!!!
Gosiu- Kochana hop hop? Jak się masz? Pewnie w ferworze wykańczania mieszkanka jesteście? Buziaki!
Nadika - trzymam najmocniej jak potrafię kciuki za jutro!!! By to już ostatnia sprawa była! Będzie dobrze Kochana i zastanów się nad tym co Ci pisałam. Czy go nie pozwać z powództwa cywilnego.
Adorea- Kochana dzięki!!:-D I czekam na Ciebie w gotowości zakupowej :-D Z rok już chyba czekam:-p gratulacje tak zdolnego Krzysiunia!!!!
Agast- Super wieści :tak: Czyli pewnie jakiś stresik mimo woli sie pojawił Ale może też dobrze by bylo się skontrolować?
Sealet- gdzieś znów zniknęła??:-D
Mamo Kubulki- Kochana Moja mama co roku na kretę wyjeżdża i mają swoje miejsca gdzie jeżdżą. Wynajmuja mieszkania i samochody i szaleją po Krecie i nie tylko. Jakbyście chcieli tak wyjechac to służę telefonami do wlaścicieli pensjonatów (2) i do dobrej wypożyczalni aut:)

Perfecta zdrówka dla Jasia!!! a Tobie spokoju i dobrego humoru!! (tak jak wyżej napisałam rozprawy jutro niet ;/, nawet nie wiem dlaczego) a co kolejnego pozwania to nie chce mi się juz w to bawic za duzo zdrowia i nerwów mnie to kosztuje
Liza chyba coś z pogodą jest na rzeczy bo ja też dzisiaj jakas niedorobiona jestem ale mimo wszystko zyczę dobrego humorku!!
emalia co za deprecha?!! niech idzie precz!! tak jak Lizie i Tobie zyczę poprwy i dobrego humoru!!!
mi_mi ale ten czas leci Olka już taka duża :) wszystkiego dobrego dla Twojej rodzinki!!
eagle piekna waga Michasia :)
kasiek dobrze że Damiś ma się lepiej a zdjęcia Natanka zaraz wkleję na zamknietym :) miałam się do tego już jakis czas temu zabrac ale nigdy mi sięnie chciała a Ty mnie dzisiaj zmotywowałas :)

Liza- witaj mordeczko. Ja też się dzisiaj dennie czuje. Włąściwie to mam cały tydzień taki.
Leń straszny, nic mnie nie cieszy, jakaś deprecha mnie dopadła. Niech już ta wiosna przyjdzie...
A jak tam dzieciaki? Zdrowe? I co wymyśliłas ze szkołą, posyłasz w tym roku?
Dzieki wszystkim!:*
Dzieciaki na szczescie zdrowe....
A z Hania niewiem dalej co zrobimy... w kwietniu ma miec jakis tam sprawdzian jej umiejetnosci i zobaczymy co powie nauczycielka....
Zdrówka jeszcze raz!
Mnie to te problemy przygnębiają, czekam na @ też... pogoda do ... i to tak sie kumuluje... ;P ehhhhhh

nadika to czekamy na kolejny termin rozprawy...:*

Witajcie,

Coś dzisiaj tu spokojnie było:)

<jupi>>>> właśnie mi się licytację udało wygrać:tak:

:tak:adorea - fajnie że Krzyś już wie że pieniążki trzeba szanować;-)

Perfecta trzymajcie się i zdrówka dla Jasia!

mi_mi już Ci pisałam twoje córeczki są R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-E!!

lena nie wiem co bym zrobiła takiemu pożal się boże ... lekarzykowi:wściekła/y::wściekła/y: Biedna Wiki tyle w życiu przeszła, a ciągle coś złego nadal ją spotyka:(

czesc ja sie mleduje i donosze ze laptop nam padl czekamy na diagnoze i zastanawiamy sie czy naprawiac czy pora na nowy tamten sie biedak napracowal wiec jak tylko uda mi sie gdzies zlapac dostep to sie odezwe

buziaki dla wszytskich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry