• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

kasiek dużo zdrówka dla Damisia, ja stosuje podobne leki jak zyraffka, jedynie nie podaje wapna
emalia no fajnie ze sie odezwałas :)
ja dzisiaj zrobiłam pieczarkową i Natan pierwszy raz próbował ale nie smakowała mu więc nie jadł
Andzia powodzenia jutro na wizycie!!

reklama
No to jestem :biggrin2:

Zyrafciu- dzieci w miarę zdrowe. Jasiek smara trochę ale nic poza tym , więc nie panikuje. Remont powoli, powoli bliżej końca;-)
Andziu- mocno trzymam kciuki za jutro. Czekamy na dobre wieści i fotki dzidziusia :)
Kasiek- no właśnie słońce, gdzie one sa??? Meldować się szybko? Kajdusia, Anik, Anecznik itd wszystkie sie odezwać :)
Jak Damiś? Przeszła gorączka?
Nadika- Jasiek pieczarkową też jadł, ale duże kawałki pieczarek mu wybierałam. Jak tam Natanek? Co u Was?

Moja siostra była wczoraj na USG. Jest w 35tyg i dzidzia się nie odwróciła. Leży w poprzek pleckami do góry. Czy któraś z Was tak miała i czy dzidzia się jeszcze odwróciła? Moja siostra panicznie boi się cesarki ( ma za sobą dwa porody naturalne).

Cześć,

Zyrafko- tak jak jest majonez np w sałatce to Jagoda je :tak: Ale ona je tez sery pleśniowe i inne cuda więc wyznacznikiem nie jest. Jedyna rzecz jakiej nie lubi to parówki i dobrze hehe

U nas niestety tylko parówki, na śniadanie nie tknie nic bo woła że chce palakę (parówkę);P

kahna znam to poranne wstawanie:( Też wcześniej spać chodzę, bo codzienna pobudka o 4:30 mnie już powoli dobija:-( W weekend też nie dane pospać, bo mała wstaje 6-7:-(:-(

adorea to nieźle z tym allegro. Ja to mam jakiś problem, raczej tylko kupuję, bo sprzedać to jakoś ciężej:( Ja 86 nadal kupuję jak coś ładnego wpadnie na allegro;-)

Kasiek jesteś super mamą! Jednak wszystkiego nie da się przewidzieć i upilnować, nam mała też raz spadła z łóżka w trakcie spania:(

Emalia gratulacje dla szwagierki! I dla Ciebie : ciociu!:)

Hej. Odpukać na razie nie ma gorączki, więc jest ok. Zobaczymy jak będzie w nocy. Kupiłam na gardełko jakiś zamiennik tego co Zyrraffka stosuje, może pomoże. Zaopatrzyłam się też w Nurofen Forte tak jak pisałyście, więc jak będzie gorączka, to podam.

Mój generalnie teraz bardzo mało je, ale parówki mu smakują, ale musi być ketchup!!! Sam sobie macza w ketchupie, jeśli zapomni to wypluwa i nabija jeszcze raz na widelec, w ketchup i do buzi :) nie jestem z tego faktu zadowolona że lubi parówki, ale skoro nic innego nie przechodzi przez jego gardełko to dobre i to. Ostatnio kupuje Sokoliki od Sokołowa, mają sporą zawartość mięsa, są delikatne i smakują. Dziś wypił 3 butle kaszki i zjadł 4 truskawki, banana i gruszkę. Jak na niego to niewiele, ale dobre i to.

Miłych snów! :)

Krzysiek już śpi od godziny a ja mam czas dla siebie (chociaż nie ukrywam że wolałabym aby w dzień spał przynajmniej godzinkę a wieczorem chodził spac później)...Dziś odwiedziliśmy z naszym dzieckiem sklep z zabawkami z zamiarem kupienia mu jakiegoś fajnego nowego auta, sam miał sobie wybrac.....efekt jest taki że z setek zabawek mój syn wybrał metalowy model opla corsy w skali 1/24 (przynajmniej kosztował tylko 46zł a my mu proponowaliśmy straż pożarną, śmiecierę po 150zł), to dziecko ma już swój gust nic innego z tego co mu pokazywaliśmy mu się nie podobało. Ale faktem jest że on bawi się głównie tymi modelami i bardzo je szanuje (zupełnie zachowuje się jak dorosły a nie maluszek).

emalia u nas wszystko ok, Natanek odpukać zdrowy, łobuzuje, w domu go wszędzie pełno ale jak już pojawi się ktos obcy czy nawet ktos z rodziny to zachowuje się inaczej, tak jakby się wstydził a nawet bał, martwi mnie to bardzo i mam nadzieję że mu to przejdzie bo aż się boję pomysleć co bedzie jak pójdzie do przedszkola. A ja już mam stresa przed czwartkiem bo mam kolejną rozprawę :/
dobrze że z remontem już bliżej końca :)) co do siostry to nie pomogę.
zdec, kasiek u nas też parówki chętnie zjadane, Natan najbardziej lubi jaja i parówki
adorea no to trochę zaoszczędziliście na zabawkach :))

wITAM:)

ALE nieszczęśliwy wypadek tyle dzieciaków zginelo:((
[*]
[*]
[*]
[*]

zdec no własnie w weeknd mogły by pospac dłużej:)

dziewczyny powiedzcie mi, dzis rano całuje mojego syneczka po brzuszku, a on ma na jednej brodawce 2 sutki...!!! i juz mam zmarwienie...wczesniej nie zauwazylam?? niemozliwe...nagle uroslo...taki sam ...ehh czytalam w necie ze 6% populacji tak ma...maz mówi ze czytal w gazecie typu Logo ze mezczyźni tez tak maja, i świadczy to o nim dobrze jako o kochanku...a c to dla matki za wytłumaczenie???? źle mi z tym... nie wiem czy do dr jakiegos nie isc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry