hej,
Majusia cos mi ostatnio nie chce jesc :/ najchetniej jadlaby w kolo parowki, owsianke, serki waniliowe, kefir, jog naturalny, suchą bułke... zup nie chce a kiedys wcinala, ewentualnie pomidorową zje.. ehh podziwiam mamy niejadków
piękny torcik
chyba Damisiowi bardzo smakował:-)
a gdzie nowe spamy???

bierzesz jakies leki na ta torbierl? bo juz nie pamietam
wydaje mi sie ze 3 m-ce, najlepiej zadzwon i sie zapytaj
a gdzie twój suwaczek ciązowy?:-)
szkoda, ze dziewczyny nie chca juz z nami pisać:-( napisanie chociaż jednego zdania co słychac na pewno nie zabierze dużo czasu;-);-)
Majusia cos mi ostatnio nie chce jesc :/ najchetniej jadlaby w kolo parowki, owsianke, serki waniliowe, kefir, jog naturalny, suchą bułke... zup nie chce a kiedys wcinala, ewentualnie pomidorową zje.. ehh podziwiam mamy niejadków
Hej. Wstawiam tylko fotki z urodzinek. Pozdrawiam
Zobacz załącznik 475628Zobacz załącznik 475630Zobacz załącznik 475633Zobacz załącznik 475635Zobacz załącznik 475636
piękny torcik

Niedługo przestanę tu spamować hehe, nie będzie pewnie czasu
a gdzie nowe spamy???

Witam się♦ i ja.
Powoli dochodzę do siebie, po ostatnich przeżyciach. Wczoraj kotka straciliśmy, auto nam się zrypało i ogólnie jakieś zły omen nad nami. Dzisiaj mam wizytę u gina i ciekawe co z moim torbielem.
bierzesz jakies leki na ta torbierl? bo juz nie pamietam
Dziewczyny a ja mam pytanie całkiem z innej beczki. Orientujecie się do kiedy Urząd Skarbowy musi zwrócić nadpłate podatku??? ja składałam PIT 21.03 i jeszcze kasy nie dostałam ;/
wydaje mi sie ze 3 m-ce, najlepiej zadzwon i sie zapytaj
a gdzie twój suwaczek ciązowy?:-)
szkoda, ze dziewczyny nie chca juz z nami pisać:-( napisanie chociaż jednego zdania co słychac na pewno nie zabierze dużo czasu;-);-)