zyrraffka
Szczęśliwa mama
eagle- ale super!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam jeszcze gdzieś filmik jak Tomek pomaga kapać małego ale nie wiem jak go wrzucić :-zawstydzona/y:
generalnie bardzo lubi byc wciągany w takie "pomocne zabawy" - odkurzanie bez niego czy gotowanie również nie istnieje, a kilka dni temu była awantura ze mama ugotowała zupę w innym garnku niż on mi naszykował
oj tak tak bo każda rzecz ma swoje miejsce i nie może go zmieniać a już broń Boże zeby ktoś inny np babcia odłożyła coś tam gdzie nie trzeba od razu jest "kazanie" i pokazywanie paluchem gdzie ma byćMój też tak miał, niestety mu przeszło :-( teraz jedynie do śniadania wszystko z lodówki wyciągnie :-) Przestały mu też przeszkadzać rzeczy nie leżące na swoim miejscu, a już się cieszyłam że mały pedancik będzie :-)
Eagle - przesłodki widok!
Ania. - mówisz że ten AntyBzz jest skuteczny? bo u nas do tej pory nic nie działało, muszę to wypróbowaćDamiana ostatnio ugryzł komar w ucho to miał całe opuchnięte, czerwone, gorące, wyglądał jak plastuś, chciałabym go czymś zabezpieczyć bo dużo czasu spędzamy na działce niedaleko lasu i rzeki i tam jest komarów bardzo bardzo dużo, produkty Bros i Off nie działają...
![]()