reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
mam jeszcze gdzieś filmik jak Tomek pomaga kapać małego ale nie wiem jak go wrzucić :-:)zawstydzona/y:
generalnie bardzo lubi byc wciągany w takie "pomocne zabawy" - odkurzanie bez niego czy gotowanie również nie istnieje, a kilka dni temu była awantura ze mama ugotowała zupę w innym garnku niż on mi naszykował

mam jeszcze gdzieś filmik jak Tomek pomaga kapać małego ale nie wiem jak go wrzucić :-:)zawstydzona/y:
generalnie bardzo lubi byc wciągany w takie "pomocne zabawy" - odkurzanie bez niego czy gotowanie również nie istnieje, a kilka dni temu była awantura ze mama ugotowała zupę w innym garnku niż on mi naszykował

Mój też tak miał, niestety mu przeszło :-( teraz jedynie do śniadania wszystko z lodówki wyciągnie :-) Przestały mu też przeszkadzać rzeczy nie leżące na swoim miejscu, a już się cieszyłam że mały pedancik będzie :-)

Mój też tak miał, niestety mu przeszło :-( teraz jedynie do śniadania wszystko z lodówki wyciągnie :-) Przestały mu też przeszkadzać rzeczy nie leżące na swoim miejscu, a już się cieszyłam że mały pedancik będzie :-)
oj tak tak bo każda rzecz ma swoje miejsce i nie może go zmieniać a już broń Boże zeby ktoś inny np babcia odłożyła coś tam gdzie nie trzeba od razu jest "kazanie" i pokazywanie paluchem gdzie ma być :)

szkoda dobrze że chociaż przy śniadaniu pomoże, może mu jeszcze się odmieni:tak:

a ja chyba nie zacznę dziś tego prasowania, póki co wynajduje sobie milion ważniejszych rzeczy do zrobienia na już :-D

Eagle - przesłodki widok! :)

Ania.
- mówisz że ten AntyBzz jest skuteczny? bo u nas do tej pory nic nie działało, muszę to wypróbować ;) Damiana ostatnio ugryzł komar w ucho to miał całe opuchnięte, czerwone, gorące, wyglądał jak plastuś, chciałabym go czymś zabezpieczyć bo dużo czasu spędzamy na działce niedaleko lasu i rzeki i tam jest komarów bardzo bardzo dużo, produkty Bros i Off nie działają... :(

Kasiu- Kochana potwierdzam co Ania napisaa Mialam wlasnie pisac o antybzzz ziajki . Ja uzywam od urodzenia jasia Jak byl malutki to spriskiwalam kocyk wozek itp. i z czystym serduszkiem moge go polecic. on jest na wszystkie bzyki! wlacznie z pszczolami , osami , kleszczami. Nie zawiodl mnie jeszcze nigdy!. (tfu tfu) Co do Damisia zachowania to kochana to mija bo to jest bunt dwulatka. Ja to troszke okielznalam odwracaniem uwagi Jasia. I poki co kilka tygodni pieknie sie sprawdza. Dodatkowo Jasiek ma jeszcze takie co 2-3 tygodniowe skoki (kilkudniowe) i ja mysle ze to od zabkow ostatnich dwuch na gorze ktore ida ida i wysc nie moga! trzymam kciuki i buziaki przesylam!!!
Eagle - Kochana az mi lezka poleciala. To tak cudny obrazek!!!! Zmyslny Dobromir normalnie:) Jak Asia sie dzisiaj miewa? Pewnie zastrzyk pomogl. Ja mysle kochana ze to mogl byc pajaczek Ja jestem uczulona na ukaszenie pszczol i os. I od czasu do czasu takze jak pajak w nocy "kasnie" to puchne. Tobie tez polecam antybzzz. Nie prasuj Kochana - pogoda nie sprzyja pracy a Ty zasluzylas na jeden DAY OFF!!!
Zyrafciu- ahahaha mam tak samo!!!! z tym komputerem:) Buziaki dla Lukaszka i Brzuszkowej Sylwuni!!!
Kasiulka - Wielkie gratulacje! (bo mnie tu tyle nie bylo:))
Milka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& O taaaakie wielkie kciukiO!!!!
Emalia- Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie wchlonelo! :*
Gosiu- :* Ja juz siedze jak na szpilkach i do poniedzialku nie moge sie doczekac. Choc jak wczesniej mowilam Ci 99% bedzie Braciszek dla Majuni!!!:*:*:* buziaki i po brzuszku glaskam!
Koriander - :* buziaki Ty nasz pracusiu Kochany!!! Usmialam sie z plujacej Liluni!
Nadika- :*:*:* GRATULACJE KOCHANA!!!!
Agast- SUPER!!!!! To moze na zime pomyslicie o zakupie jakiegos mieszkanka tam , by miec baze wypadowa jak tak zauroczylo Was to miejsce :):)
Lena- Jak przygotowania! To jak male wesele normalnie tyle osob!

Hej
eagle super fotki ;-) rosnie pomocnik :-)

No i Miki ma ospe wczoraj popoludniu dwie krostki mu wyszly i jak narazie tyle, ale gorączkuje i marudny jest... :no: i mówi "na bóóór" na dwór ze chce isc a nie moze ehhhh ;/oby szybko przeszlo badz sie cieplo zrobilo ;]

Dziewczyny mam do was pytanko :)
Czy któraś ma albo ma w planach zakup stolika i krzesełek dla dziecka?
Zastanawiam sie nad takim czymś do Julki pokoju... tylko nie wiem co kupić i jakie ma być żeby było stabilne :)
Mam mały kącik wygospodarowany na stolik ale nie wiem czy już teraz się tym zainteresować czy jeszcze poczekać...

Lecę dalej robić porządki bo póki co to tylko Julki pokój jest posprzątany (tak na tip top :D) a jeszcze troche przede mną...

hej

anik -
i jak mama? ustalili co jej jest?

zyrraffka
- dziękuje, zęby to raczej nie są, bo ma już cały komplet ząbków:-)

koriander - :* dla Was, nie wiem czy ci A. mówił, ale Maja dziś do Lili dzwonila:rofl2::rofl2:

eagle
- jak się Asienka ma? A Tomuś cudownie sie braciszkiem opiekuje:tak:

julia - sama nie wiem kiedy to zlecialo:szok:

liza -
zdrówka dla Mikiego

milka - kciuki zaciśniete

kasiek - mysle, ze najlepsze to ignorowanie, musicie przetrwac, my jakis czas temu tez to przechodzilismy ale teraz jest znacznie lepiej

Perfecta
- :*

hefi - my mamy taki stolik i krzesełka z ikei
KRITTER Stolik dziecięcy - biały - IKEA

KRITTER Krzesełko dziecięce - czerwony - IKEA

mysle ze ze stolikiem nie masz co czekac, Maja czesto sobie przy nim siada i rysuje bądź książeczki ogląda

reklama
Do góry