reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dzień dobry!

Ja po ktg. Mam wrócić do szpitala o 18.

Zjadłam swoje ostatnie mega giga śniadanko :) kanapeczki, pączek z budyniem, brzoskwinki i nektarynkę i zastanawiam się czym tu jeszcze zagryźć :-D:-D
zaraz przyjedzie moja mama. Zrobię obiadek, przygotuję łóżeczko, dopakuję się do końca i będę c:-)zekać

reklama
dzień dobry!

Zjadłam swoje ostatnie mega giga śniadanko :) kanapeczki, pączek z budyniem, brzoskwinki i nektarynkę i zastanawiam się czym tu jeszcze zagryźć :-D:-D
zaraz przyjedzie moja mama. Zrobię obiadek, przygotuję łóżeczko, dopakuję się do końca i będę c:-)zekać

szybkiego i bezproblemowego rozwiązania oraz powitania Sylwuni
trzymamy kciuki i czekamy na wieści

dzień dobry!

trzymam kciuki za szybkie spotkanie z córeczką:)

Zyrafciu- trzymam mocno kciukaski. Normalnie szok ,że to już. Strasznie szybko zleciało. Czekamy na wiesci :*
Nadika- :* U nas wszystko po staremu ( na razie ;) Ola jest u babci we wrocku. Ostatnie dwie niedziele spędzaliśmy na wypoczynku w Boszkowie. Super sprawa! Jasiek z wody nie wychodził.
Jasiek od miesiąca nie miał pampka na tyłku , ani w dzień ani w nocy :D Jestem dumna strasznie. Poza tym łobuzuje za 10-ciu. Mówi niewiele, ale się ostatnio rozkręca. Bardzo łanie mu wychodzi "kurde " :-D A co u was kochana?
Eagle- jak tam dzieciaczki? Jak sobie radzisz?
Gosiu- a jak ty sobie radzisz słońce w te upały?
Lizka- co tam u Was? Jak tam z pracą?
Kasiek- a jak tam Damiś?
Milusia- odliczanie trwa kochana :) Pewnie już masz stresa? Co u was? Jak chłopaki?
Aguś- co tam u was?

Witam:)

Dziekuje za pytania o zdrowko Ameli:) a wiec pierwszy dzien dopuki nie dostala dwoch dawek antybiotyku temperatura podchodzila do 40 stopni,ale juz na drugi dzien juz lepiej a dzis juz wogole dobrze sie czuje:)

ZYrraffko z jednej strony bardzo bardzo zazdroszcze,ale u mnie jeszcze nie pora;p
Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od ciebie:) i zdjecie Sylwi:) trzymajcie sie kochane:*

reklama
Hej. Nie widzę wieści od Zyrraffki... szkoda... mam nadzieje że już tuli Sylwunię! :tak:

Dziękuję Gosiagro, Perfecta i Emalia za zainteresowanie.

U nas OK. Damiś zdrowy, rozgadany, rozśpiewany i codziennie zaskakujący! Moje dziecko jest tak zdolne że aż mnie duma rozpiera! Ma idealną i długotrwałą pamięć (nie to co mamusia), jest bardzo dokładny i bardzo kochany! Nadal chodzi w pampersie, nie powie kiedy chce siku, więc pampers w domu, chyba że jesteśmy na działeczce to chodzi bez i sika gdzie popadnie. Mało je ostatnio normalnego jedzenia, w sensie jakiś obiad czy kanapka... ciągle woła kaszkę w butli i muszę mu dać. Czasami nawet 4 flaszki dziennie wypija... już mu się ciut przytyło :sorry: zresztą mamusi też :sorry::no: teraz pracuję i dużo chodzę, więc może więcej tyć nie będę, bo wstyd! w sklepie ok.

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!!! :*

Do góry