Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zyrafciu kochana....ogromne prosto z serducha płynące gratulacje!!!! Zdrowka dla Was i mnóstwo pięknych chwil....Ucałowania dla starszego brata który z całą pewnościa będzie pięknie opiekował sie młodsza siostrą!!!! Jeszcze raz wielkie gratulacje i buziole od nas dziewczynki!!!!
Wieki mnie nie było....ale jakoś weny brak....Jakoś tak życie nam ciągle jakiegoś figla wywinie i humor niknie i nic się nie chce.....i nie dośc że ciągle coś się nie tak układa....to jeszcze te 3 tygodiowe opady deszczu nie pomagają....:-(....ale staram sie podczytywać choć i to nie wychodzi ostatnio....czego bardzo zaluje....
acha chciałam jeszcze nadice pogratulować zafasolkowania....cieszę się bardzo i zazdroszcze.......!!!!
Mamo kubulki ten moment byl najgorszy! nie lada wyczyn byl zejsc z lozka! nigdy niechcialabym tego przezyc... po cesarce dochodzilam do siebie jakies 2 miesiace
Zyrraffko - ogromne gratulacje kochana!!! Witaj na świecie Sylwuniu! Czekamy na zdjęcia księżniczki!!!
Koriander - my również tęsknimy za Tobą :*
MamoKubulki i Julia - ja po naturalnym porodzie bardzo długo dochodziłam do siebie... kolejny raz chyba wolałabym mieć cesarkę... ehh... okropne wspomnienia... dlatego między innymi nie jestem jeszcze w kolejnej ciąży :-(