reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka kładąc się myślami byłam z Tobą, wstając też jestem!!!
Pokonamy "to" nie ma innej OPCJI!
W tej chwili pozostaje nam wiara! Kiedyś przeczytałam fajny wiersz:

Dziś z moich ust na papier lecą morały jak trzeba doceniać to co się ma...
Jak trzeba żyć istotą być...
Docenić każdą chwile,a nawet sekundę życia...
Jaki charakter mieć sprzyjający czy burzliwy?...
Gorący czy Zimny?
Jaki trzeba mieć dzień czarny czy biały?
Co Ci powie lustereczko jak staniesz przed nim twarzą w twarz...
Powie Ci jedyną rzecz... doceń innych później siebie..
Każdy ma swój świat... i majątkowy strach...
Wierzyć w siebie i innych doceniać każdego nie tylko siebie...nie być obojętnym być radosnym aniołkiem...
Nie tylko wtedy kiedy dostaniesz kieszonkowe...
Patrzyć na Świat z godnością we łzach...
Strachu się nie bać... Być wytrzymały na zgrzyt smutku czy deszcz lęku...

DUŻO WYTRWAŁOŚCI I CIERPLIWOŚCI!

reklama
No właśnie wczoraj już krwawień nie było wcale , zostało tylko bardzo skąpe plamienie. Chyba Dupek zaczyna działać. Oby :-(

A ty kochana jak sie czujesz? Czemu musisz leżeć?

No właśnie wczoraj już krwawień nie było wcale , zostało tylko bardzo skąpe plamienie. Chyba Dupek zaczyna działać. Oby :-(

A ty kochana jak sie czujesz? Czemu musisz leżeć?

pisałam tylko na zamkniętym, że niestety ale szyjka zaczęła się skracać ;( i ma 2,5 cm i mam sie na maksa oszczędzać i praktycznie cały czas leżać. 17 wrzesnia mam się pojawić na kontroli u gina i wtedy sie okaże co dalej z tą szyjką

nie odzywalam sie w związu z moją sytuacją a dzis podczytuje i szok musze napisac coś... :-(

Kasiulka Trzymaj sie jestem z Tobą!!!! Dasz rade i wygrasz tą Walke!!! jestem tego pewna!!!!! dla siebie, dla dzieci.... !!!! Musisz... trzymam kciuki!!! :-( :*****

emalia a Tobie gratuluję bo widze trzeci cud na suwaczku!!! odpoczywaj bedzie dobrze.. ;-) :*

Witajcie wieki mnie tu nie bylo jakos omijalam komputer pozatym urlop Olaf w szkole itd.... niestety nie spodziewalam sie takiego powrotu

Kasiulka sciskam z calych sil i jakos wiem ze wyjdziesz z tego i kiedys bedziesz myslala o tym wlasnie jak o zlym snie z ktorego sie obudzilas, czasem nazywaja mnie czarownica bo wiele razy udalo mi sie cos z gory przewidziec. Kasiulka mysl pozytywnie wazne ze wiesz i mozesz wlaczyc ja nie zpomnie o Tobie w swoich modlitwach, pamietaj z.e jestesmy z Toba my wszystkie i Twoi bliscy.
Moj kolega mial raka nerki o najwyzszym stopiu zlosliwosci w opisie mial ze nie daje przerzutow wyscieli tylko guz zyje jakby nic sie nie stalo nie stosowali nawet zadnych naswietlan, wiec pamietaj ze to nie jest wyrok

Ostatnia edycja:
a ja bym chciała żeby już był poniedziałek ale ten za tydzień. Już bym chciała by gin mnie zbadał i powiedział co dalej dzieje się z moją szyjką.Boję się jak nie wiem co... to dopiero 19 tc a ona miała tydzień temu tylko 2,5cm długości.

reklama
Do góry