nadika
Fanka BB :)
emalia tak bardzo mi przykro....:-( przytulam mocno.
podejrzewam jak sie czujesz bo ja na tym etapie straciłam dwie ciąże
(((
podejrzewam jak sie czujesz bo ja na tym etapie straciłam dwie ciąże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emalia nieodechciewa mi się wszystkiego:-( trzymaj się
Kasiulka trzymam kciuki za jutro &&&&&& bedzie dobrze
Mimi.nie trafiłaś w najlepszy czas na forum,ale witamybardzo serdecznie i zapraszamy
Rozłożyłam się totalnie....!!!!mam grypę,gardło jak by ktos ciął nożem, więc pewnie angina ropna....
nie mam siły totalnie na nic,odebrało mi głos...z nosa się leje-jutro do lekarza(M.też chory,u dzieci na razie tylko katar...) mam 5dni na wyzdrowienie...aj
widzę na suwaczku że masz aniołki bliźniaczki?(*) (*) (*)Właśnie czytałam że ten tydzień nie tylko dla mnie był koszmarny...
W tym tygodniu także mnie życie rzucało kłody pod nogi...
Ściskam Was mocno...
Niestety tak...
Bój jednak nad Tobą czuwa i super że masz zdrowego synkaPrzestały bić im serduszka ... były jednojajowe i jedno owodniowe ... proszę nie piszmy o tym ponieważ ta rana jeszcze się nie zabliźniła i chyba nigdy nie zabliźni...
Teraz mam zdrowego syneczka i chciałabym jeszcze mieć dzidziusia ale mam obawy z racji wieku ...