reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

cześć
piękna pogoda dzisiaj u nas. Ubrałyśmy się grubo na spacerek a tu po 15 minutach zrobiło się cieplutko

Dzisiaj z Sylwią idziemy do jej narzeczonego w odwiedzinki:-) do koleżanki z pracy. Miała urodzić tydzień temu a urodziła wcześniaczka 4 dni przede mną :-( ale już jest wszystko dobrze, malutki zdrowy i silny chłopak.

Dziewczyny jaką chustę tkaną polecacie?? chcę kupić dla Sylwi ale nie wiem jaką, miałam poczytać jakieś forum chustowe ale mi się nie chce:zawstydzona/y:

reklama
Witam po dłuższej przerwie wchodze a tu takie straszne wiadomości:no:

kasiulka-trzymam mocno kciuki napewno będzie dobrze:tak:
emali-współczuje :-(

A u nas po staremu atmosfera też niezbyt wesoła w piątek mieliśmy pogrzeb siostry byłego męża kiedyś się przyjażniłyśmy pojechała z synem na wakacje do Rzymu i tam dostała wylewu i zmarła masakra miała47 lat:no:

Ania Wołów i okolice nie ma tam nawet psiaków a ja byłam w Brzeziu:)Wczoraj to się uśmiałam bo moja kuzynka przepędzała Wrocławiaków, ale wydygani polewka jak nic;)

U mnie psiaki są ale tylko psiaki ... :crazy:

Witajcie dziewczyny,

U mnie jakoś tam... niezbyt dobrze to znoszę psychicznie. :-(

Mam nadzieję, że jutro zadzwonią ze szpitala i powiedzą kiedy operacja.

Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia z Mają, z Hanią nie dało rady bo ma focha i ryczy :-p

Zobacz załącznik 499815Zobacz załącznik 499816Zobacz załącznik 499817Zobacz załącznik 499818

Kasiulka musisz "to" przezwyciężyć i psychicznie musisz być silna...trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze...

Śliczna jesteś :)

Witam:)

Mimi no ja juz wole szybciej miec:) choc Ameli teraz buty musialam wymieniac po 3 miesiacach:szok::szok: wiec kupie troszke z zapasem:) My mamy nastepujace problemy: wysoki przegub bucik wyprofilowany, i musza byc sztywne bo koslawi stopki;/ a pozniej mamy problemy z rozmiarowka;/

Ja też zawsze mam problem z kupieniem Młodemu butów bo szukam ze skóry miękką podeszwą i żeby dobrze piętkę trzymały a takie trudno znaleźć. Wczoraj byliśmy na zakupach i kupiłam małemu zwykłe adidaski i jesienną kurteczkę :)

Kasiulka super wygladasz:)
Milusia chyba dalej szaleje:-)
Czy u Was też tak zimno:-(brrrrrr

A u nas i wczoraj i dzisiaj piekne słoneczko ... chcesz troszkę? :)

A u nas po staremu atmosfera też niezbyt wesoła w piątek mieliśmy pogrzeb siostry byłego męża kiedyś się przyjażniłyśmy pojechała z synem na wakacje do Rzymu i tam dostała wylewu i zmarła masakra miała47 lat:no:

Współczuję ....

U mnie psiaki są ale tylko psiaki ... :crazy:

Kasiulka musisz "to" przezwyciężyć i psychicznie musisz być silna...trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze...

Śliczna jesteś :)

Ja też zawsze mam problem z kupieniem Młodemu butów bo szukam ze skóry miękką podeszwą i żeby dobrze piętkę trzymały a takie trudno znaleźć. Wczoraj byliśmy na zakupach i kupiłam małemu zwykłe adidaski i jesienną kurteczkę :)

A u nas i wczoraj i dzisiaj piekne słoneczko ... chcesz troszkę? :)

Współczuję ....

Mimi u nas dzisiaj nawet słonko było ale możesz da mi jeszcze:-Dsłonka nigdy za wiele:):-D
A ja nasmażyłam kani i zjadła z przyjaciółką, która była na kawce z bobaskiem:tak:

współczuję :-(

reklama
Do góry