reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka- Kochana trzymaj się - dobrze że tak szybko !!!! Zdrowiej i wracaj do siebie szybko!!!!
Mama kubulki- Jak badanie?

Mam dla Was Kochane wiadomość od Milusi!!!!
Ponieważ nie ma czasu ze wzgledu na przeprowadzke prosiła bym w jej imieniu napisała:
"...Jesteśmy przeszczęśliwi!!!! Wesele było jak ze snu, wszystko wyszło nam tak fantastycznie! Połowa gości wyszła ze zdartymi gardłami i porwanymi butami:) Poprawiny tobyła powtórka wesela... Światków mieliśmy takich że orkiestra i katering takich jeszcze nie spotkali! Świadkowa tak się wczuła że na koniec musieliśmy ją wyciągać siłą z wesela bo już chciel sprzątać! Nawet na stołach tańczyła:) Telefony się urywają , wszyscy dziękują za tak udana imprezę i każdy mówi że na takim dobrym weselu to się jeszcze nie bawili. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki i nie mamy dostępu do neta , o czasię nie wspomnę! Pozdrawiam gorąco! Wasza szczęśliwa Milusia - Mężatka!!!!!!! P.S. Blizniaki prowadziły nas do ołtarza!!!!!!!!!!!!"

Kasiulka- Kochana trzymaj się - dobrze że tak szybko !!!! Zdrowiej i wracaj do siebie szybko!!!!
Mama kubulki- Jak badanie?

Mam dla Was Kochane wiadomość od Milusi!!!!
Ponieważ nie ma czasu ze wzgledu na przeprowadzke prosiła bym w jej imieniu napisała:
"...Jesteśmy przeszczęśliwi!!!! Wesele było jak ze snu, wszystko wyszło nam tak fantastycznie! Połowa gości wyszła ze zdartymi gardłami i porwanymi butami:) Poprawiny tobyła powtórka wesela... Światków mieliśmy takich że orkiestra i katering takich jeszcze nie spotkali! Świadkowa tak się wczuła że na koniec musieliśmy ją wyciągać siłą z wesela bo już chciel sprzątać! Nawet na stołach tańczyła:) Telefony się urywają , wszyscy dziękują za tak udana imprezę i każdy mówi że na takim dobrym weselu to się jeszcze nie bawili. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki i nie mamy dostępu do neta , o czasię nie wspomnę! Pozdrawiam gorąco! Wasza szczęśliwa Milusia - Mężatka!!!!!!! P.S. Blizniaki prowadziły nas do ołtarza!!!!!!!!!!!!"

Ale extra, super tak czekała na tą jedyna chwilę;)
Pewnie pięknie to wszystko wyglądało:)

czesc dziewczyny!!!!!!!
dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków, jutro dostane opis badania, na razie wiem tylko o istniejacym zwapnieniu w mózgu

nareszcie wiesci od Milusi!!!!!!!!!! wspaniale, kochana tak mnie cieszy Twoje szczescie!!!!!!!!!

mamy nowa nianie, byla dzisiaj trzeci dzien, to starsza pani i chyba lepsza od wczesniejszych studentek, zrezygnowalismy ze złobka, Kuba za bardzo plakal i kobiety musialy mi go na sile zabierac, to nie na moje nerwy

pozdrawiam Was babeczki
wielkie uciski dla brzuchatek;)))))))

reklama
Dziewczyny, Kocham Was!

Jestem w szpitalu mam tu neta, jestem bardzo słaba, mam wycięte wszystko oprócz jajników. Jeszcze trochę tu będę, operacja trwała parę godzin, dziękuję wszystkim za pamięć i ciepłe słowa, jesteście Kochane :-)

kasiulka pewnie wkrótce organizm się zregeneruje i nabierzesz sił i wrócisz zdrowa do dziewczynek!!! Trzymaj się Kochana!!!!!!!!

Do góry