reklama
Liza
Fanka BB :)
Kasiulka i ja sie dołączam... Trzymaj sie!!!! Jestesmy z Tobą... :*
Kasiulka- Kochana trzymaj się - dobrze że tak szybko !!!! Zdrowiej i wracaj do siebie szybko!!!!
Mama kubulki- Jak badanie?
Mam dla Was Kochane wiadomość od Milusi!!!!
Ponieważ nie ma czasu ze wzgledu na przeprowadzke prosiła bym w jej imieniu napisała:
"...Jesteśmy przeszczęśliwi!!!! Wesele było jak ze snu, wszystko wyszło nam tak fantastycznie! Połowa gości wyszła ze zdartymi gardłami i porwanymi butami
Poprawiny tobyła powtórka wesela... Światków mieliśmy takich że orkiestra i katering takich jeszcze nie spotkali! Świadkowa tak się wczuła że na koniec musieliśmy ją wyciągać siłą z wesela bo już chciel sprzątać! Nawet na stołach tańczyła
Telefony się urywają , wszyscy dziękują za tak udana imprezę i każdy mówi że na takim dobrym weselu to się jeszcze nie bawili. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki i nie mamy dostępu do neta , o czasię nie wspomnę! Pozdrawiam gorąco! Wasza szczęśliwa Milusia - Mężatka!!!!!!! P.S. Blizniaki prowadziły nas do ołtarza!!!!!!!!!!!!"
Ponieważ nie ma czasu ze wzgledu na przeprowadzke prosiła bym w jej imieniu napisała:
"...Jesteśmy przeszczęśliwi!!!! Wesele było jak ze snu, wszystko wyszło nam tak fantastycznie! Połowa gości wyszła ze zdartymi gardłami i porwanymi butami
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kasiulka- Kochana trzymaj się - dobrze że tak szybko !!!! Zdrowiej i wracaj do siebie szybko!!!!
"...Jesteśmy przeszczęśliwi!!!! Wesele było jak ze snu, wszystko wyszło nam tak fantastycznie! Połowa gości wyszła ze zdartymi gardłami i porwanymi butamiPoprawiny tobyła powtórka wesela... Światków mieliśmy takich że orkiestra i katering takich jeszcze nie spotkali! Świadkowa tak się wczuła że na koniec musieliśmy ją wyciągać siłą z wesela bo już chciel sprzątać! Nawet na stołach tańczyła
Telefony się urywają , wszyscy dziękują za tak udana imprezę i każdy mówi że na takim dobrym weselu to się jeszcze nie bawili. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki i nie mamy dostępu do neta , o czasię nie wspomnę! Pozdrawiam gorąco! Wasza szczęśliwa Milusia - Mężatka!!!!!!! P.S. Blizniaki prowadziły nas do ołtarza!!!!!!!!!!!!"
Ale extra, super tak czekała na tą jedyna chwilę
Pewnie pięknie to wszystko wyglądało
nadika
kasiulka szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama kubulki już po badaniu?? jak wyniki??
zyraffka co do chusty to ja nie pomogę bo nigdy nie używałam więc się nie znam
perfecta co u Ciebie i Jasia??
mama kubulki już po badaniu?? jak wyniki??
zyraffka co do chusty to ja nie pomogę bo nigdy nie używałam więc się nie znam
perfecta co u Ciebie i Jasia??
mama kubulki
czesc dziewczyny!!!!!!!
dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków, jutro dostane opis badania, na razie wiem tylko o istniejacym zwapnieniu w mózgu
nareszcie wiesci od Milusi!!!!!!!!!! wspaniale, kochana tak mnie cieszy Twoje szczescie!!!!!!!!!
mamy nowa nianie, byla dzisiaj trzeci dzien, to starsza pani i chyba lepsza od wczesniejszych studentek, zrezygnowalismy ze złobka, Kuba za bardzo plakal i kobiety musialy mi go na sile zabierac, to nie na moje nerwy
pozdrawiam Was babeczki
wielkie uciski dla brzuchatek
))))))
dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków, jutro dostane opis badania, na razie wiem tylko o istniejacym zwapnieniu w mózgu
nareszcie wiesci od Milusi!!!!!!!!!! wspaniale, kochana tak mnie cieszy Twoje szczescie!!!!!!!!!
mamy nowa nianie, byla dzisiaj trzeci dzien, to starsza pani i chyba lepsza od wczesniejszych studentek, zrezygnowalismy ze złobka, Kuba za bardzo plakal i kobiety musialy mi go na sile zabierac, to nie na moje nerwy
pozdrawiam Was babeczki
wielkie uciski dla brzuchatek
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, Kocham Was!
Jestem w szpitalu mam tu neta, jestem bardzo słaba, mam wycięte wszystko oprócz jajników. Jeszcze trochę tu będę, operacja trwała parę godzin, dziękuję wszystkim za pamięć i ciepłe słowa, jesteście Kochane :-)
Jestem w szpitalu mam tu neta, jestem bardzo słaba, mam wycięte wszystko oprócz jajników. Jeszcze trochę tu będę, operacja trwała parę godzin, dziękuję wszystkim za pamięć i ciepłe słowa, jesteście Kochane :-)
reklama
nadika
Dziewczyny, Kocham Was!
kasiulka pewnie wkrótce organizm się zregeneruje i nabierzesz sił i wrócisz zdrowa do dziewczynek!!! Trzymaj się Kochana!!!!!!!!