reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Weszłam też zobaczyć czy Kolenderka napisała.... Kochana trzymaj się mocno i czekam ja również na wieście od Ciebie Kochana!!!!

My zaczynamy odpieluchowanie.... Proszę o kciuki Dziewczynki bo bez nich wymięknę !

cześć Dziewczyny!

koriander- jesteś już w domku?Jak się czujesz?

perfecta- trzymam kciuki, daj znać na bieżąco jak idzie, bo ja od przyszłego tygonia też chcę się za to zabrać. Jak odpieluchowujesz? Zdejmujesz pieluchę calkiem?

dziewczyny można teraz siać ziołą w doniczkach na parapet? chciałabym melisę, miętę i jeszcze coś???

Dziewczyny ja wlasnie wrocilam do domku, przetrzymali mnie 2 dni, rozladowala mi sie komorka i nie moglam do zadnej z was napisac, dziekuje wszystkim za troske :** W szpitalu ze mna 8 dziewczyn z poronieniem lub martwa ciaza :szok: Wywolanie ciazy tabletkami plus skrobanka - mmmm ostatnie dwa dni po prostu rewelacyjne

Uciekam wyprzytulac Lile bo strasznie sie stesknilysmy:tak:

Koriander najgorsze za Toba poprzytulaj Lile bo pewnie sie stesknila :))

Zyrafka a mnie sie wydaje ze na razie zalatana :)

Perfekta trzymam kciuki jas madry chlopczyk szybko pojdzie

A ja od wczoraj czekam na wiadomosc od mojej przyjaciolki ktora mieszka w rejonie huraganu w USA no i cisza mam nadzieje ze to tylko brak czasu albo brak produ ze sie nie odzywa

reklama
Hej:-)

widzę, że się muszę zameldować codziennie, bo inaczej to każda już mnie na porodówce widzi:-D:-D:-D:cool2::cool2: szkoda ze Michałek BB-cioc nie słucha:-p

jestem właśnie po wizycie u lekarza, czop odchodzi wiec może w końcu się coś ruszy, oby... 1 i 2 listopada za mną wiec można rodzić:-D chociaż z drugiej strony jak z rozwarciem 2-3 cm chodzę to i bez czopa mogę
a zresztą muszę już rodzic bo zwolnienie mam do dzisiaj i lekarz mi powiedział ze nie może dać mi już następnego bo jestem w terminie i mogę macierzyńskie brać:szok::szok: jakoś przy Mai inny gin nie robił problemów, poradził jedynie żebym poszła do internisty i on może mi na katar wypisać i teraz jeszcze po lekarzach będę ganiać, no ale nie zamierzam macierzyńskiego tracić:no:

a nie pisałam nic, bo strasznie ciężkie ostatnio dni mam, bo Maja chyba coś przeczuwa i strasznie się rozregulowała, chodzi później spać wieczorem, nie chce za bardzo spać w dzień i zaczęła posikiwać w majtki a wcześniej wpadek nie mielismy:/ chyba przezywa...to na tyle

myslę cieplutko o każdej z Was (koriander ciebie szczególnie przytulam!!), buziaki i na pewno was powiadomię:tak:

Do góry