Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
non stop nawija. Mówi bardzo wyraźnie, w porównaniu do starszej o rok koleżanki mówi dużo dużo lepiej od niej... 
to chyba po mnie ma
. A co robią Wasze Dzieciaczki? Te starsze i te młodsze?
, dzieci czasami lubią iść na łatwiznę.. Może spróbuj z nią wytłumaczyć, też powinna dążyć do tego aby Damiś się odpieluchował. Ślicznie wygląda w krótkich włoskach!

Moja mama biega za Gosią po całym domu z widelcem, a później Gosiak nie może z nami przy stole wysiedzieć 
Wielkie gratulacje. Mądry chłopczyk! A sikać się w końcu oduczy, na razie ma widocznie na głowie ważniejsze rzeczy 
Wnioski do przedszkoli złożone, do żłobka również. Dzisas ktoś zostawił pianki na wierzchu, sam cukier a ja jem. Powinnam się leczyć na slodyczoholizm.
mój mąż ostatnio zabrał je od dzieci,schował do swojej szafki i sam pożerał bo dla dzieci to nie zdrowe

Ja zestresowana
a Kacperek dzielnie sie przebrał i poszedl do sali nawet sie nie obrócił
. Odebrałam go dzisiaj o 12 był zadowolony i jak zapytałam czy chce jeszcze iść do przedszkola powiedział że tak. Pani powiedziała że troche płakał ale potem już było ok, że sobie ze wszystkim radził :-).