reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

Wasze maluszki rosną i ich potrzeby się zmieniają ?? mamy proste rozwiązanie
Sprzedaj na mamasprzeda.pl ubranka z których dzieci już wyrosły, ubrania ciążowe i sprzęty, które mogą przydać się innym mamom a za zarobione w ten sposób pieniądze kup to cego teraz potrzebuje twoje dziecko !!
Na mamasprzeda.pl nie placi się żadnych prowizji i nie ginie się w tłumie - przyszłośc w sprzedaży internetowej jest dziś po stronie portali ukierunkowanych na jedna grupę - na mamasprzeda.pl tą grupą są mamy !!!

Zapraszamy

Ps jeśli pisesz bloga lub znasz dobrego bloga dla mam (dotyczącego wszelkich tematów interesujących młode i ambitne mamy) powiedz nam o tym - zapraszamy do programy "Bloguj z mamasprzeda.pl" - więcej informacji na kontakt@mamasprzeda.pl

reklama
Zaglądają tu jeszcze dziewczyny z Wrocławia??? Jadę jutro do znajomych i chciałabym wiedzieć który szpital w tym mieście najlepszy do rodzenia lub przynajmniej który omijać szerokim łukiem. Mam jeszcze czas ale lepiej wiedzieć :-D

Emalia - Ty wciąż w dwupaku czy po prostu się nie chwalisz???

Mój młody złapał jelitówkę, przynajmniej na to wyglądało. Całą noc zwracał, lekarka dała receptę na dobre 50 zł a teraz jak ręką odjął. Wygląda na to, że to jakieś zwykłe zatrucie było i to w przedszkolu bo inne dzieci też dziś zwracały :no::no::no: Oczywiście nie mam 100% pewności.

Miałam jednak przedsmak tego co mnie niedługo czeka :-) czyli wstawania do dziecka co 1,5 godziny :-D

Anecznik no to masz koniec ciązy podobny do mojego-z tym że u nas(parę dni przed urodzeniem Zosi) chłopcy mieli ospę(!!) Zdrówka dla Kamilka i czekamy na wiadomości;-)

DZiewczyny..pytanie mam ma któraś z Was polisę na życie? bądź coś w tym temacie wie?Bo dostaliśmy propozycję i się zastanawiamy...

Ja jeszcze się toczę, chciałabym mieć to już za sobą. Z drugiej strony jednak się boję, marzy mi się naturalny poród no ale cóż nie ode mnie to zależy. W piątek idę do gina i pewnie wyśle mnie do szpitala bo ciśnienie mi skoczyło.

A Ty jesteś juz po terminie? Przepraszam, ale moze nie doczytalam dlaczego cesarka? Czy to jeszcze nie wiadomo?

W sumie do terminu mam jeszcze parę dni ale nie miałabym nic przeciwko wcześniejszemu rozpakowaniu tym bardziej, że z USG wynika iż już teraz maluch jest spory :-) Przy Kamilu miałam cesarkę więc i teraz jest duże prawdopodobieństwo że tak się skończy, maluch duży a mi ciśnienie zaczyna skakać. Zresztą w piątek idę na wizytę to się dowiem.

reklama
Do góry