reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

Hej, moja przedszkolanka chętnie chodzi do przedszkola, często nie chce wychodzić....

Poza tym nie chorujemy i generalnie wszystko u nas ok.

Lena - jak tam poszly egzaminy Gai?

Ewa - I jak z umową, wiadomo coś?

Jak u pozostalych dziewczyn?

reklama
Oj nie zaglądałam tu z 4 lata. To niesamowite, że to już tyle minęło. Jestem w drugiej ciąży, termin mam na kwiecień. Roksanka to wspaniała dziewczynka. Też bardzo chętnie chodzi do przedszkola, wręcz płacze jak musi zostać w domu. Niestety choroby nas nie oszczędzają. Od kąd poszła do przedszkola co 2 tyg chora. Byliśmy u laryngologa i alergologa, poprzepisywali jakieś sterydy i było lepiej. Przez ostatnie 5 tyg nie chorowała, teraz ją złapało, ale to nie dziwne jak przez pogode ciągle przemoczona chodziła, bo niby słońce, ale śnieg cholernie mokry przy tym, a zabawa przednia. Pozdrawiam :p

Witajcie kochane po latach bardzo dawno tu niezagladalam...

Amelka jest cudowna coreczka;-) chodzi ladnie do przedszkola, ale jest oczkiem w glowie mamusi i tatusia...chcielibysmy rodzenstwo dla niej ale niejest to takie proste.

Pozdrawiam

Moze dziewczyny zrobimy reaktywacje?;-)

Uciekam spac bo o 4 rano wstaje

reklama
Do góry