Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

leze juz w łożeczku i marze zeby zasnac 

:-)czesc dziewczynki ja wlasnie skonczylam robic bigos i jestem wykonczonaleze juz w łożeczku i marze zeby zasnac
kajdusia- no kopniaczki są slodkie delikatne ale są
wiec sie zegnam i mowie słodkich snów
tyle że ja walczyłam już od rana, bo wtedy mam jeszcze trochę chęci by cokolwiek zrobić hihi
Mam nawet zdjecie cipeczki:-) Postaram sie pozniej wkleic.Kurcze, moze to ten wirus zoladkowy? Wspolczuje i duzo zdrowka dla Corci!Witam!Dziś się nawet wyspałam ale poszłam wcześnie spać.Zrana mała dostała rozwolnienia i już raz zwymiotowała pewnie jakieś zatrucie czy co oj bidulka.
Oj to chyba lepiej bedzie jak zostaniecie w domku. W czasach jakis dziwnych gryp lepiej nie ryzykowac:-( Zdrowka!hej Dziewczyny
ja wczoraj cały dzień i co najgorsze całą noc walczyłam z gorączką mojego męża ponad 39 stopniciekawe co dzisiaj będzie a chciałam do rodziców jechać i nie wiem co robić
o godzinie 3 rano obudzil mnie bol zoladka,i glowy , momentalnie slinotok,udalo mi sie nie wymiotowac o dziwo.zostalo mi ogladanie ''kto cie tak urzadzil'' i ''usterki'' i ''rozmow w toku'' .
moj maz jest na l4, ma angine. szkoda ,ze nie pomoze mi w zadnych obowiazkach domowych skoro jest juz w domu.wolalabym zeby juz poszedl do pracy